- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- 
			  Mobilarena Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

zsigus őstag válasz  stratova

üzenetére stratova

üzenetéreA hangtechnikával kapcsolatban érdemes elolvasni a házi-mozi topic első hozzászólását (kb. a közepén van szó az elhelyezésről). Mivel magadra kell irányítani a hangdobozokat (megfelelő szögben), és fülmagasságban is kell lenniük, ezért nem csak az számít, hogy hová teszed őket. példa (nem számít, hogy ez 10.2-es). Nem tudom, hogy konkrétan milyen rendszerről van szó (de biztos jobb mint az enyém mert nekem most nincs  ), de jobb rendszereknél (nem kompakt házi-mozi) ajánlott 3m-es távolságba tenni a front hangdobozokat, és így ha túl közel ülsz akkor nem lesz megfelelő a hangzás. ), de jobb rendszereknél (nem kompakt házi-mozi) ajánlott 3m-es távolságba tenni a front hangdobozokat, és így ha túl közel ülsz akkor nem lesz megfelelő a hangzás.De ez már nagyon off. 
- 

zsigus őstag válasz  stratova

üzenetére stratova

üzenetéreNem fárasztani akarlak, ez tény [Optimális nézési távolság HDTV-hez a THX szerint]. Az átlag 2m-es nézési távhoz még egy 42" TV is kicsi FullHD-hez, arról nem is beszélve, hogy egy normálisabb házi-mozit hangtechnikában sem lehet megoldani 2m-től kisebb távolságon belül. Ha az ár fontos szempont TV vásárlásnál, akkor pedig 100e Ft körül is lehet kapni jó HD Ready TV-t, 120e Ft-ért pedig egy FullHD-st is 42 colos méretben. A méret nagyon számít, és ha TV vásárlásra adom a fejem (10 év után cseréltem az 55centis CRT-t) akkor erre is figyelek. 
- 

canniball nagyúr válasz  stratova

üzenetére stratova

üzenetéreDehogy veréb-ágyú!  Megvan mindennek az oka: a GD04 azért mert passzol a TV alatt az erősítőhöz és befér a szekrénybe, az SG05 pedig azért mert az íróasztalra olyan házat akartam aminek a lehető legkisebb a mélysége, jól szellőzik és a mITX lap fölé befér egy normál venti, ennél jobbat pedig nem találtam (még ha ez is mélyebb 7-8 centivel annál mint amit ki lehetne hozni ezekből a méretekből). Megvan mindennek az oka: a GD04 azért mert passzol a TV alatt az erősítőhöz és befér a szekrénybe, az SG05 pedig azért mert az íróasztalra olyan házat akartam aminek a lehető legkisebb a mélysége, jól szellőzik és a mITX lap fölé befér egy normál venti, ennél jobbat pedig nem találtam (még ha ez is mélyebb 7-8 centivel annál mint amit ki lehetne hozni ezekből a méretekből).
- 

canniball nagyúr válasz  stratova

üzenetére stratova

üzenetéreAz egyikben egy atom, a másikban egy brazos lakik, tovább ugye nem kell folytatnom...?  De itt egy teszt a Spire házról (csak más néven) és itt egy a Silverstone SG05/SG06 ikrekről. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

csak egy digitális hangkimenetet szeretnék még rajta látni
 csak egy digitális hangkimenetet szeretnék még rajta látni 

Most volt a kezemben egy ilyen procival szerelt laptop :/ hát mág mindig ION vagy Brazos mellett vagyok :/
 Most volt a kezemben egy ilyen procival szerelt laptop :/ hát mág mindig ION vagy Brazos mellett vagyok :/ 

Megvan mindennek az oka: a GD04 azért mert passzol a TV alatt az erősítőhöz és befér a szekrénybe, az SG05 pedig azért mert az íróasztalra olyan házat akartam aminek a lehető legkisebb a mélysége, jól szellőzik és a mITX lap fölé befér egy normál venti, ennél jobbat pedig nem találtam (még ha ez is mélyebb 7-8 centivel annál mint amit ki lehetne hozni ezekből a méretekből).
 Megvan mindennek az oka: a GD04 azért mert passzol a TV alatt az erősítőhöz és befér a szekrénybe, az SG05 pedig azért mert az íróasztalra olyan házat akartam aminek a lehető legkisebb a mélysége, jól szellőzik és a mITX lap fölé befér egy normál venti, ennél jobbat pedig nem találtam (még ha ez is mélyebb 7-8 centivel annál mint amit ki lehetne hozni ezekből a méretekből).