- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
Rypejakten #22518 üzenetére
Mondjuk arra amit te írtál, hogy kétszer ennyiből jönne ki és az hozná ezt az eredményt.
Nincs azzal baj, hogy fejlődünk, csak mindig beharangoznak mindent, hogy milyen jó aztán mégse úgy teljesít
-
cekkk
veterán
válasz
Rypejakten #22516 üzenetére
Akkor ebbe az árkategóriába miért nem hallnak ki a VGA kártyák?
Nekem csak egy A4 van soha nem próbáltam vele játszani, szóval nincs tapasztalatom, de úgy gondolom játékra az előző megoldás jobb lehet már csak azért is mert akkor a VGAnak saját memóriája van és nem osztott.
De ha megy akkor megy és nem szólok -
cekkk
veterán
válasz
Rypejakten #22514 üzenetére
Ez már reálisabb a 3 soknak tűnik, de ha játszani akar és nem csak kínlódni és szívni vele a fogát akkor arra áldozni kell. Nem tudom mennyire alkalmasak ezek a APU-k erre, de én akkor is javasolnék egy olcsóbb kártyát.
-
c41r0^
őstag
válasz
Rypejakten #22508 üzenetére
Igazából ez az, amit nem tudok eldönteni, hogy játékok alatt, teljesítmény szempontjából melyik a jobb választás:
ASROCK A75M-ITX + AMD A4-3400 ~33K-ért
vagy
ASROCK A75M-ITX + AMD A6-3500 ~35.5K-ért
vagy
MSI FM2-A75IA-E53 + AMD A4-5300 3.40GHz FM2 BOX ~36,5K-értHa van is, pár % van szerintem ezek között. Multimédia PC-re az utolsó a legjobb a BT és wifi miatt (mondjuk ezeket nem igazán használnám), nem rossz dolog telefonról BT-n pl. egy képet átküldeni a gépre. Meg ha megnézem az aprót, akkor FM2-re mindenből nagyobb a választék, mint FM1-re, az emberek talán jobban bevásároltak belőle, így ha garin kívül a lap elromlik, talán nagyobb esély van pótolni. Csak ezért billen az FM2 felé a mérleg nyelve. De ha ti másképp látjátok, akkor hallgatok rátok.
-
c41r0^
őstag
válasz
Rypejakten #22504 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok. Amire gondoltam: főleg PES és FIFA pár éves, vagy akár újabb darabjai, Colin 2005, Dirt2, Street Fighter 4, MKKE. Szerintem ezek azért 30 fps-el el kéne menjenek low-mediumban. Bár az MKKE slow-motion-be lassul 60fps alatt, ez játék-bug.
Pl. a PES2013 is szépen megy a notimon (Quadro 770M = 8600GT szint) 720p-ben, high-on, és az MKKE is, igaz ott minden low-on van 1280x800-ban. Na az A4-5300 APU "IGP"-je elvileg ennél a kártyánál 5%-kal erősebb (mondjuk azt nem tudom, hogy milyen rammal megtámogatva...).
Tehát kicsit ilyen 3-4 évvel ezelőtti szintű "játékkonzol" is lenne egyben ez a gép, gamepaddal.
A nagygépen úgyis csak CS 1.6 és CS:GO-t játszom, gondoltam ezeket a címeket kipróbálnám majd ezen a gépen, ha nagy ritkán elé kerülnék (heti 4 óra kb.). Csak ágyból, TV-n, kényelmesebben, gamepaddal. Nem az egér+bill. kombóval, a monitor előtt gubbasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Hobby elektronika
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Jövedelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest