-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Vincsó #24746 üzenetére
Egy Brazos E-350-el szerelt alaplapot ajánlanék erre a célra. Keveset fogyaszt, alig melegedik. Csak RAM és merevlemez kell hozzá (CPU az alaplapra van integrálva).
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
canniball
nagyúr
válasz Vincsó #24832 üzenetére
Ehhez szerintem a kapható legkisebb is elég lesz; itthon én ezt a boltot ismerem vagy nézz körül az ebayen.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Celtis
veterán
válasz Vincsó #24844 üzenetére
Nem hiszem, hogy nagy különbség van a paneltápok hatásfokában. A 12V a legterheltebb ág, és azt csak kapcsolniuk kell, hiszen a bejövő feszültség is 12V. Szabályozás azon a körön nincs.
(Persze van olyan picoPSU, ami a 12V-ot is szabályozza, más is az ára, és az alkalmazási területe)A tápkocka hatásfoka lehet érdekes, de az meg úgyis kb. 80% lesz. Legfeljebb baromi drágán pár százalékkal jobb.
Az említett ház semmiben sem rosszabb, mint egy átlagos tápkocka+picoPSU, csak sokkal olcsóbb, és még jól is néz ki.A tápkábel hangminőségre tett hatását inkább meg sem hallom. Nekem ezektől feláll a szőr a hátamon.
Felesleges magyarázni, hogy hallod a különbséget, mert ezirányú kétségem nincs, csak a jelenség magyarázatában van gyökeresen más nézőpontom. -
bajnokpityu
félisten
válasz Vincsó #24959 üzenetére
meg tudom erősíteni. alaplapi koaxból nem lesz 2millás médialejátszó,de benne van a boogee.
de nem pontos az info,h csak core üzemmód van,megtársai. mindent grafikus felületen csinálhatsz, beállithatsz,majd a végén kiirthatod a GUIt.fidelizer 4el hétvégén összehallgatom,azt is nagyon dicsérik.
androidról távositás szintén megbizhatóan működik. még szokom a hangját, osx azért hamarabb levett lábamról, de bárki kipróbálhatja, 14napra kaphat trial licencet.
mandju: bőven túlmutat? hogyan,amikor nagyjából annyire felbővítgetted szerveredet,hogy kb 8.1 lett belőle. 8.1edet is kiirthatod annyira,hogy a miniXPhez hasonló oprendszer legyen a végeredmény,amit anno sokan használtak zenélni.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest