Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcroberto
tag
-
mcroberto
tag
válasz
mcroberto
üzenetére
Na hali. Megnéztem a vasat, ez az idea 510 es, egy nVidia 7600GO van benne, éppen egy 1080p-s BBC HD film ment rajta, valami természet film.... egy 66 centis sony lcd tv volt rákötve. angol windows xp media center van előre telepítve, install cd-ét nem találtuk a dobozban, van egy rakat kábel hozzá. Meg pöpec bill aminek a szélén van tapipad, meg távirányító is van.
. Hang: 1080p videó gondolom terhelte a gépet, de hangja kb, akkora volt mint az otthoni. kenwood erősítőnkenk, csak ha nagyon közel hajoltam hozzá akkor lehetet hallani a hangját.
kinézetre nekem bejövős, ára 199K.... 10 hónapos részletre eltudnám hozni.....
majd meglátjuk...
ciao -
mcroberto
tag
Hát igen, minden benne van ami kell, csak nem tudom hogy esetleg mennyire bővíthető....
Szerintem holnap átugrok és meglesem közelebbről, meg csinálok pár fényképet róla....
További véleményeket is várok. Köszönöm.
Most nézem hogy az 510ben elvileg egy 7600GO van... kiváncsi vagyok.....
[Szerkesztve] -
mcroberto
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy ez megér 200K-t? Szemben lévő boltban lesz részletre....
[link]
Jöhetnek érvek és ellen érvek is. Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Hang: 1080p videó gondolom terhelte a gépet, de hangja kb, akkora volt mint az otthoni. kenwood erősítőnkenk, csak ha nagyon közel hajoltam hozzá akkor lehetet hallani a hangját.