- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitlisz
aktív tag
PM ment.
De lehet a HTPC-t is NAS-ként használni. Én spec ezt teszem (Nagy vonalakban: Atom+ION-os masina 7db HDD-vel, Ubuntu 10.04, XBMC, Transmission Torrent, JDownloader...stb. De nap mint nap alakítok rajta picit. Most épp a egy USB DVB-T tunert próbálok rászegelni, de ez csak kölcsibe van. Elvileg ilyen lenne. Meglátjuk mit tud vele kezdeni.) -
Bitlisz
aktív tag
Ezt a NAS dolgot nem ide kéne. De ha már ide írtad. Szerintem ez kevés a NAS dologhoz (nagyon lassú az USB-n keresztül az írás/olvasás sebessége. Torrentezni csak óvatosan, és elég kevés a memória is.). Egy router harmatgyenge mint "NAS". Nekem is pont ilyen routerem van, de nem rakok rá DD-WRT-t mert tudtommal még mindig nem ok az N-es WiFije. Viszont cégben 3G-s modemmel összehoztam, amolyan kisegítő backup netnek ok...
-
Bitlisz
aktív tag
Az az igazság, hogy 1x valamikor beállítgattam, de nem volt időm rá, szal most azt nem használom (de majd tuti fogom
, most a TV tunerrel sz.rakodok majd egyet).
De van egy port.hu-s plugin is. Azt valahol a kiegészítőkben kell engedélyezni.
Majd a könytárra ahol a filmek vannak beállítani ezt a port.hu-s scrappert.
Amit meg nem szed le arra annó az Ember Media Managert használtam, manuálisan PC-ről (win7 alól hálón keresztül, mivel nekem egy ubuntu-n fut az xbmc, amit nas-ként is használok)Szerintem annak a HDMI-jén max úgy jön ki hang, max ha rákötöd az alaplapi SPDIF-et.
kb mint itt. -
Joshi
titán
Ja hogy sima PC házba akarod rakni a cuccot, így azért olcsóbban ki lehet jönni az biztos. A geforce 210 HDMI-n keresztül átviszi a hangot is míg a 8400 nem biztos.
Az iMON VFD önmagában 20-25k de nem is nagyon lehet kapni, általában HTPC házhoz adják. Én azért írtam 50-60k-t mert egy valamire való HTPC ház iMON-nal ~40k-ba van. -
Balinov
titán
Udv N_A_S, VGA-nal inkabb a GF210-re szavaznek. Valahol par oldalnyival visszabb ebben a topikban emlitettek, hogy a 84GS-bol csak a PCIE 2.0-s verzio bir a megfelelo videogyorsitasi kepessegekkel, mig a "sima" PCIE nem. Szoval ez lehet lutri, mig a 210-es biztosan az. Jobb az ilyenben biztosra menni.
Latom GB-ben gondolkodsz, mint marka. Itt nezz korul, pontosan melyik tipus is az, amit kiszemeltel
udv
B. -
Joshi
titán
Ha nem szeretnél sokat költeni a projektre akkor én mindenképpen egy Média Lejátszót javasolnék olyan ~30k környékén. Ezek is megbirkóznak minden HD és egyéb formátummal ráadásul hálózati csatlakoztatási lehetőség is van Youtube-al megspékelve.
Az a gond hogy amiket felsoroltál meghaladja az 50-60k-t, persze ha hajlandóak vagytok ennyit költeni rá akkor megoldható. Nekem egy Thermaltake Mozart házam van amihez jár egy iMON VFD, nagyon bevált és jól működik. A házat használtan vettem de karcmentesen 28k-ért, a videókártyát pedig 10k-ért. Videókártya fronton én egy Geforce 210-et ajánlanék mert nagyon olcsó és a hardveres gyorsítás is gond nélkül működik. Ettől függetlenül vehetsz más kártyát is csak az a fontos hogy lehetőleg új széria legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest