- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
FeeLing_ #42646 üzenetére
Én egy 500W-os Approx tápot vettem 5e Ft-ért, és ragyogóan működik, ráadásul kifejezetten halk. Mondjuk, nem HTPC-ben használom, hanem asztali gépben, de ez talán mindegy is. És mivel nem aktív PFC-s, simán elé tudok tenni egy szintén belépő kategóriás szünetmentes tápegységet, aminek a szimulált szinusza nem vész össze a táppal (konkrétan most a legolcsóbb FSP Nano 600-ról megy gond nélkül).
-
-
cinemazealot
addikt
válasz
FeeLing_ #42644 üzenetére
Azért "nőne" meg a fogyasztás (a laptop tápos megoldásokkal szemben), mert a 300+ wattos ATX tápoknak kisebb teljesítményfelvételnél már nem olyan jó a hatásfokuk. Az viszont tök jogos (és nagyon sokáig én is így terveztem a saját HTPC-met), hogy egy ATX táppal eleve lenne egy ventilátorod a passzív hűtésű rendszer mellett (növeled az üzembiztonságot, és ha nagy a ventije a tápodnak, akkor még nem is feltétlenül visít) és ha később úgy döntenél, bátran ráakaszthatsz további vinyókat is. Ráadásul ATX táp mellett nincs szükséged a DC-s lapra, ami még kicsit drágább is a normál tápcsatlakozós testvérénél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest