- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz
Baltásgyilko #13451 üzenetére
Na ezt jól elbénáztam. Tényleg angol kiosztást kell figyelnem és ott nem alt+v a @.
-
válasz
Baltásgyilko #13460 üzenetére
Nem sokkal feljebb írtam, a UPC-s műholdas vételről.
Videó, amiben a PVR funkció is látszik. Ha esetleg az előző hozzászólásomban nem lehetett észrevenni.Nekem Openelec alatt sajnos villogott a tv adások képe. Pedig nagyon tetszett, mert pár másodperc alatt indul, és amúgy is villámgyors, illetve minden van benne alapból, ami nekem kellett volna. Remélem csak az inteles verzióban nem működik a PVR rendesen, és a leendő FM1-es konfigomat szeretni fogja
.
Egyenlőre ezért választottam a minimal ubuntut, mert ebben sokkal könnyebben cserélek drivert, vagy teszek fel programokat, esetleg másik skint. -
zsigus
őstag
válasz
Baltásgyilko #13422 üzenetére
Böngésző (web.browser.opera-2.1.17.zip kell nektek)
-
zsigus
őstag
válasz
Baltásgyilko #13418 üzenetére
Nekem semmit nem kellett átállítani hozzá, LAN és eth0 (de ez is az alapértelmezett).
-
dabadab
titán
válasz
Baltásgyilko #13355 üzenetére
"AMD E350es APU dolgozna benne és XBMCbuntu szoftver."
Van valami kulonosebb oka, hogy nem openelec?
"Érdemes-e SSD-re rakni a rendszert?"
Nem. Igazabol openelec, XBMC Live meg hasonlok nagyon szepen elmennek egy 2 GB-os pendrive-rol is.
"Amolyan NAS szerepet is betöltene, a torrentezés hogy műkösik XBMC alól?"
Az XBMC nem kezeli a torrentet, de pl openelecben van transmission beepitve, az eleg nepszeru torrent kliens.
Igazabol azert mondom ennyit az openelecet, mert nagyjabol azzal lehet a legfajdalommentesebben osszehozni egy mukodo HTPC-t, mert a megalkotoi gondoltak az osszes szokasos HTPC-s feladatra, megoldottak, csinaltak mindenfele platformra sajat installert, kiirod, bedugod, megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest