- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien!
senior tag
válasz
Casoli #54783 üzenetére
dehogynem, probálkozz az alábbiakkal:
Bluesky frame rate converter / AMD kártya esetén
esetleg csak lejátszóként a Splash media player-rel.
Egyébként az interpolálás a mai tévkékben is benne van (nyílván nem a belépő kaegóriában), de az való igaz, a 3D tévékbe nagy arányban raktak 100hz-es panelt, ami mostanában már csak a felsőkategória kiváltsága (ez szvsz hatalmas visszalépés). Ezeken látványosabb ez a tech.
-
PuMbA
titán
válasz
Casoli #54786 üzenetére
A mai TV-k is tudják, de rosszabbak, mint régen a 4K miatt
Bemegyek egy áruházba, megy az egyik TV-n például a Captain America: Civil War Blu-ray és 3mp múlva már látom a blokkosodást, elmosódást, akadásokat a kiszámolt képkockák miatt. Nézhetetlen. Ezzel nem győznek meg, hogy milyen jó a TV, mert csak azt látom, hogy mennyire rossz
-
PuMbA
titán
válasz
Casoli #54783 üzenetére
A kodek dolga a videó lejátszása az eredeti valójában és ebbe semmiféle képmódosítás nem fér bele
Van sok interpolálást végző későbbi feldolgozó program / hardveres egység, de 24Hz-cel durva képhibákat csinálnak. Egyedül a 50 vagy 60Hz-es anyagokat lehetséges ma szinte képhiba mentesen "felkonvertálni" 100Hz-re, mert elegendő adat áll rendelkezésre ehhez, de a 24Hz-nél olyan sok minden történik két képkocka között, hogy sose lesz tökéletes megoldás.
-
stigma
addikt
válasz
Casoli #54747 üzenetére
Hali, Kodi vezérlésre 2 alkalmazás van: Yaste és Kore
Yatse: How to share and cast to KodiPróbáld ki, emlékeim szerint menni fog.
Ha Win-t tennél fel, abban szerintem mások tudnak segíteni neked, de szerintem Libreelec-el jobban jársz majd.
Ha okosTV-d van, akkor simán a TV-n lévő youtube-ot telefonnal össz tudod lőni és akkor még szórakozni sem kell.Én azért írtam/erőltetném a Libreelec-et mert valszeg a gond a régi rendszer + réggi Youtube addon miatt is lehet.
Leírást most pörgettem végig és minden menüpont a helyén van.Én ezt a fajta youtube dolgot csináltam meg lépésről lépésre egy Amligox S905X2-es boxon, Coreelec + alap repositoryban lévő Youtube appal. -
stigma
addikt
válasz
Casoli #54745 üzenetére
Hi. Openelec helyett a Libreelec-et ajánlom, mely frissül rendesen, 9.2.2-náél van ha jól tudom.
Otthon fejből nem tudom de ha jól emlékszem a kis NUC-ra 9.2 van telepítve és tökéletesen megy minden.
Youtube api friss leírásÉn kb 3-4 hete tettem fel, igaz nem ezen a leírás alapján, csak youtube-on kerestem hogy kell, de többen ez alapján csináták egy másik fórumban.
Nekem azóta ha napi szinten keresek trailert, nyitok youtube-ot és lejátszom, tökéletesen megy.
Szerintem Openelec-nek az ideje lejárt, sokkal frissebb Libreelec-el jobban jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest