Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien!
senior tag
válasz
Casoli
üzenetére
dehogynem, probálkozz az alábbiakkal:
Bluesky frame rate converter / AMD kártya esetén
esetleg csak lejátszóként a Splash media player-rel.
Egyébként az interpolálás a mai tévkékben is benne van (nyílván nem a belépő kaegóriában), de az való igaz, a 3D tévékbe nagy arányban raktak 100hz-es panelt, ami mostanában már csak a felsőkategória kiváltsága (ez szvsz hatalmas visszalépés). Ezeken látványosabb ez a tech.
-
PuMbA
titán
válasz
Casoli
üzenetére
A mai TV-k is tudják, de rosszabbak, mint régen a 4K miatt
Bemegyek egy áruházba, megy az egyik TV-n például a Captain America: Civil War Blu-ray és 3mp múlva már látom a blokkosodást, elmosódást, akadásokat a kiszámolt képkockák miatt. Nézhetetlen. Ezzel nem győznek meg, hogy milyen jó a TV, mert csak azt látom, hogy mennyire rossz 
-
PuMbA
titán
válasz
Casoli
üzenetére
A kodek dolga a videó lejátszása az eredeti valójában és ebbe semmiféle képmódosítás nem fér bele
Van sok interpolálást végző későbbi feldolgozó program / hardveres egység, de 24Hz-cel durva képhibákat csinálnak. Egyedül a 50 vagy 60Hz-es anyagokat lehetséges ma szinte képhiba mentesen "felkonvertálni" 100Hz-re, mert elegendő adat áll rendelkezésre ehhez, de a 24Hz-nél olyan sok minden történik két képkocka között, hogy sose lesz tökéletes megoldás. -
stigma
addikt
válasz
Casoli
üzenetére
Hali, Kodi vezérlésre 2 alkalmazás van: Yaste és Kore
Yatse: How to share and cast to KodiPróbáld ki, emlékeim szerint menni fog.
Ha Win-t tennél fel, abban szerintem mások tudnak segíteni neked, de szerintem Libreelec-el jobban jársz majd.
Ha okosTV-d van, akkor simán a TV-n lévő youtube-ot telefonnal össz tudod lőni és akkor még szórakozni sem kell.Én azért írtam/erőltetném a Libreelec-et mert valszeg a gond a régi rendszer + réggi Youtube addon miatt is lehet.
Leírást most pörgettem végig és minden menüpont a helyén van.Én ezt a fajta youtube dolgot csináltam meg lépésről lépésre egy Amligox S905X2-es boxon, Coreelec + alap repositoryban lévő Youtube appal. -
stigma
addikt
válasz
Casoli
üzenetére
Hi. Openelec helyett a Libreelec-et ajánlom, mely frissül rendesen, 9.2.2-náél van ha jól tudom.
Otthon fejből nem tudom de ha jól emlékszem a kis NUC-ra 9.2 van telepítve és tökéletesen megy minden.
Youtube api friss leírásÉn kb 3-4 hete tettem fel, igaz nem ezen a leírás alapján, csak youtube-on kerestem hogy kell, de többen ez alapján csináták egy másik fórumban.
Nekem azóta ha napi szinten keresek trailert, nyitok youtube-ot és lejátszom, tökéletesen megy.
Szerintem Openelec-nek az ideje lejárt, sokkal frissebb Libreelec-el jobban jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyaralás topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Bemegyek egy áruházba, megy az egyik TV-n például a Captain America: Civil War Blu-ray és 3mp múlva már látom a blokkosodást, elmosódást, akadásokat a kiszámolt képkockák miatt. Nézhetetlen. Ezzel nem győznek meg, hogy milyen jó a TV, mert csak azt látom, hogy mennyire rossz