- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
NagyVillany #5266 üzenetére
Akkor az a jó öreg tulalatin gép jó lesz home-server-nek, mert hát ugye valahol tárolni is kell a sok HD és egyéb filmet, és lehetőleg nem lemezen mert az sok helyet foglalna, legalább is nálam. Ezért van egy nagyon kis fogyasztású gép 4db 500GB-os winyóval ami nagyon kicsi teljesítményű de legalább éppen ezért mehet róla a seed éjjel-nappal, és van külön htpc. Így kis helyen is elfér a htpc mert nem kell bele sok és nagy vinyó. És persze van külön Game-work PC mert hát a játéknak és az AutoCad-nek kell a power de csak akkor megy ha kell (akár csak a htpc)..
-
Devil Smile
őstag
válasz
NagyVillany #5266 üzenetére
A HTPC-t nem is olyan kis fogyasztasu gep "kivalltasara" talaltak ki mint a Te kisgeped..
en pl azert szeretnek htpc-t mert mar egy normalisabb HDdivx kepes dvd lejatszo 30e ft meg mert az en gepem is megy ejjel nappal es idle 148W ot fogyaszt.. ha ezt kiszamolod atlag 30nappal 24/7 be 43Ft/kW os arral akkro az bizony nem keves kb 5000Ft ha csak idle megy..
a masik meg h mint fentebb irtam a dvd lejhatszot az csak dvd re jomeg divX re egy htpc meg komolyabb jatekok kivetelevel mindenre..
amit en terveztem gepet az kb 55e ft-ba lesz es remelhetoleg terhelve se fog kienni a nemletezo vagyonombol..
nagy vonalakban ennyit akartam irni (melovan es mar erzem a szuro tekinteteket a hatamon..)
-
band1103
őstag
válasz
NagyVillany #5264 üzenetére
Én csak annyit fűznék hozzá hogy a htpc-nek nem az egyetlen funkciója a hd filmek lejátszása. Ott van az internet is amivel az ember sokkal több ídőt el képes tölteni mint egy filmnézéssel. És ekkor már jobban megéri összelegózni egy htpc-t. De ez csak az egyik ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- GTA VI
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Honda topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- Sorozatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gombászkönyvek egyben
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest