- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Azért már ez is jó info... nekem asztali gépben van tuningolt E2180 és ott idle eszik 110W-ot.
Meg más C2D-knél is az volt a tapasztalatom, hogy a nagyobb csíkszélességűek mérhetően többet esznek idlében is. Szóval ez a 40W megnyugtató azért."A fájlok tárolása és torrent: Tplink 1043ND (router) + usb hub + 2db 2.5"-es hdd + 1GB pendrive, idle 7W, max 12W (a 2db hdd miatt) (ez megy csak 7/24-ben!)"
A 12W hdd-kel együtt? +5W-ból elmegy két 2.5-ös?GerykO, 7/24-re tényleg inkább Ion kell.
Nálam is ez van HTPC/NAS-nak: Asrock Ion330, Modecom Feel 202 (96W-os paneltáp+külső táp), 1.5TB WD Green. Régen mértem, de 25W alatt elmegy idle, lejátszásra, másolásra sem lehet több 35-40W-nál. De majd kimérem este... Mondjuk nálam közel sem megy 7/24-ben, de azért szokott menni a letöltés miatt...Most családnak építenék olcsón, csak HTPC-nek gépet, ott nem annyira kritikus a fogyasztás. Ezért próbálkozom ITX helyett mATX AMD-s megoldással (mATX 785 lap + egy alulfeszelt kétmagosított Sempron LE 140 kellene + egy hdd).
-
GerykO
aktív tag
Nem feltétlen, mert ha tudom milyen lappal+vga+akármi van a gépben, akkor abból könyebb számolni. Nekem egy 24/7ben működés miatt lenne fontos, és jó lenne tudni, melyik platform eszik kevesebbet, persze a minimális teljesítményszint felett. Mert az atom már kiesett a lehetséges konfigok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest