- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- 10 VI 16
- One mobilszolgáltatások
- Bekékült a Pixel 10a
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
dunkel
üzenetére
Nem a TV-től lesz az, de ha filmlejátszásra használom akkor az.
Nézd úgy, hogy félig ONtopic mindkettőben. Ha megkérdezem erről a gépről itt, hogy milyen scalert használjak az baromira ide illik. Ha meg a NAS topicban azt, hogy SMB-n miért lassú az átvitel az meg ott ON.
Gamer topicba pl. nem megyek mert a Doomnak nem kell rajta futnia.
Ezeket meg meg tudom különböztetni, épp én szoktam azon vitatkozni, ha a saját igényeinket kivetítjük másokra is. Pl. csak HDD-vel együtt vagy csak külön lelet HTPC valami... csak csak 24/7 mehet egy NAS. Ez nettó hülyeség.Ez most kb. olyan mintha kitalálnánk, hogy HTPC passzív is, mer' minek bele venti és mivel nekem meg a gépemben egy 600rpm-es így elhajtanál emiatt is. Vagy van aki billről nyomja távirányító helyett... őt is küldjük el, mert az milyen mozizás már?

Nem véletlenül nem megyek egyébként a wake on usb kérdésemmel sem a lap vagy más topicba, mert pl. távval itt van a legtöbb tapasztalat ezekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest