Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
craine12
tag
válasz
band1103
üzenetére
Nem, nem értettem félre, csak arra utaltam, hogyha a továbbfejlesztett UVD segítene több filmet dekódolni, akkor a 48x0-ek profitálnának belőle, mivel bennük is (legalább is a frissebbekben) 2.2-es UVD van.
Én nem tennék le az IGP-ről, mert helyhiány miatt jobb, ha nem kell külön vk-val bajlódni. A GF9300-as meg semmivel nem tűnik rosszabbnak, mint egy 8400GS. Sőt olyan funkciókat is tud, amit esetleg az AMD/Intel nem.
Már vettem valakinek egy 4850e-t, mert úgy gondoltam, az fogyasztja a legkevesebbet. Minél többet olvasok utána, annál inkább arra a következtetésre jutotk, hogy egy E5200/E7200 még jobb választás lenne, arról nem is beszélve, mennyivel erősebbek. Szerintem egy IGP-s lap jobb fogyasztás szempontjából, mint egy sima+diszkrét vk-s rendszer.
Alulfeszelés meglesz, csak lenne már olcsóbb az ASUS P5N7A-EM![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Battlefield 6
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 3 év Euronics Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)