Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 
			  Mobilarena Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Celtis veterán válasz  slashing

üzenetére slashing

üzenetéreÉn próbáltam valamelyik OE4 bétát és rohadtul nem működött az AMD platformon. Boot után szürke csíkos képernyő és ennyi. Igaz nem clean install volt, de a teljes konfig törlés után sem ment a frissítés a legutolsó stabil OE release-ről. A PC-men próbáltam az új XBMC-t. A beharangozott LiveTV fejlesztésekből az égvilágon semmit nem látok. Tök ugyanaz, mint volt. Nekem egyelőre nagy csalódás ez a Gotham. 
- 

sb veterán válasz  slashing

üzenetére slashing

üzenetéreAsszem mintha a watched flag-et vagy valamit nem vitt volna át az export/import. Én legalábbis arra emlékszem, hogy szívtam vele anno 11->12 átállásnál. Ja és még egy: nálam hozzáadás sorrendjében vannak a filmek, mert így látom mik a frissebbek. Ezt sem tartja meg az export/import emlékeim szerint.  Ha tud valaki biztosabb módszert ami megkímél minden felesleges munkától az jó lenne.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest