Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Konkrétan arra a tápra gondolok, nekem a nagy(obbik) gépemben az van, semmi panaszom rá. Az FSP Aurum 400-as olcsóbb, de az nem tudom milyen. A Seasonic G550 tesztben a PH!-sok az Aurumhoz hasonlították, azt írták (nem egyértelműen de erősen utalva rá) hogy a Seasonic halkabb. Esélytelen olyan közel hajolnom hozzá hogy halljam a hangját

Igazából csak azért mert van újabb. Szerintem kifutó technológiát nem célszerű venni mert borzasztó gyorsan fejlődik az ipar.
Ha végül biztosan lesz diszkrét VGA akkor szerintem Intel vonalon jobban jársz. Az i3-ak egy szinten vannak a csúcs AMD APU-k proci részével (és innen van lefelé meg felfelé is), sokkal nagyobb az alaplap kínálat, kisebb lehet a fogyasztás.
Mostanában nem tervezem szétszedni a kisgépet, máshogy meg nem tudom kipróbálni neked hogy mire megy egy kétmagos Celeron (G540) egy HD7870-el a legújabb játékokban, bocs.

Szerk.: MSI FM2-es lap ügyben
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Trinity-ben van HSA-MMU, Dual-DMA-s az IGP, a proci támogat AVX-et, FMA3/4-et és XOP-t. Az XOP-re a multimédiás programok már lecsaptak, az OpenCL terjedésével talán az AVX is komolyabb előny lesz. Nincs sok érv a Llano mellett. Egy A10-5700 simán megér plusz 7k-t egy combos Llanóhoz képest. Eleve érezhetően gyorsabb, mint CPU-ban, mint pedig IGP-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest