Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
Tudom, már írtam, de tetszik ez az XBOX-os megvalósítás is nagyon
Más eszközökkel, hasonló eredmény. Jól értem, hogy te a back-end gépedről streameled a tartalmakat és ezt a sreamet fogadod és játszod le az XBOX-szal? Ha igen, ezt a streminget mivel csinálod? Mi fut a back-end gépen?
5mp boot... Igen, ezt irigylem
Front-end vs. back-end. Igen, valóban többféleképpen használjuk. Ha egy eleve elosztott rendszert veszünk - mint pl. te is - és a benne szereplő eszközökre nézzük, akkor valóban van egy kiszolgáló, alias back-end, illetve vannak különböző, ezeket a szolgáltatásokat használó eszközök, ezek a front-end eszközök. Ellenben, ha egy eszközön, pl. egy HTPC-n belül nézzük, akkor a back-end maga a HTPC, az oprendszerével, stb.-vel együtt, front-end szoftver pedig a MP, Medio, freevo, mifene.
Sztem ez a Linux vs. Windows vita itt is értelmetlen, egy HTPC-nél különösen indokolt inkább a megvalósítandó funkciók (és persze a meglévő eszközök, tudás, tapasztalat) oldaláról közelíteni a problémát.
És végül egy kis néznivaló, a HTPC szoftverek topikba tettem fel ezeket, filmek Meedio megvalósításokról: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Logitech z5500 5.1
- Logitech Z333 2.1 Aktív hangfal / szép állapot / keveset használt / kitünő hangzás
- Redragon Mira vezeték nélküli fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Más eszközökkel, hasonló eredmény. Jól értem, hogy te a back-end gépedről streameled a tartalmakat és ezt a sreamet fogadod és játszod le az XBOX-szal? Ha igen, ezt a streminget mivel csinálod? Mi fut a back-end gépen?