- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
Az miért van, hogy ha alvóba rakom a gépet feléled magától usb-n egy BT-s bill van.
-
cekkk
veterán
Mi a neve az olyan meghajtóknak ami a linkelt házikóba is belemegy és így beszívja a lemezt?
-
cekkk
veterán
válasz
liszi70 #16259 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/media_player_classic_hogyan/friss.html
Ott hamarabb kapsz választ szerintem. -
cekkk
veterán
Ne legyél már ennyire lusta
Mindegyiknél le van írva pedig -
cekkk
veterán
válasz
#93966848 #16123 üzenetére
Egy kis segítség, a beállításokban, most fejből én sem fogom mindet tudni, a képernyő frekvenciájának igazítási a filmhez engedélyezd és tedd mindig re. Meg persze teljes képernyős módot használj ne maximalizált ablakot.
-
cekkk
veterán
Kezdek rájönni mi a baj, a hanggal lesz itt a gond.
Kinél milyen beállítás van, mert ha én a hmi és amd-t választom akkor szaggat a kép.
De lehet ez a régebben felrakott ac2 és a LAVtól lehet? -
cekkk
veterán
Na most én kapok agybajt
Frodonál mkv tökéletes, BD képregény szinten szaggat
Mi lehet a gond?
-
cekkk
veterán
AHCI nem volt bekapcsolva legalább is most nézem
Most bekapcsoltam, majd meglátjukKérdésem még olyan lenne, hogy az előző telepítésnél meg a biosban is az írta ki a wentinél hogy ilyen 40-50-100 rmp, most meg pörgeti folyamatosan 650 körül, amikor a proci 20 fokos, az első telepítésnél volt, hogy ilyenkor le is áll a venti, most miért nem ál le? Minden ugyan úgy van a biosba mint eddig volt.
-
cekkk
veterán
Be volt kapcsolva, vagy legaláb is amikor
1. Működik a TRIM??Start menü/ futtatás keresőjébe be kell írni azt, hogy "cmd" majd a bejövő ablakba azt, hogy "fsutil behavior query disabledeletenotify". Ha a visszaadott érték 0, akkor jó, viszont ha 1, akkor be kell kapcsolni a TRIM-et, ehhez az "fsutil behavior set disabledeletenotify 0" parancsot használjuk.
Akkor nekem 0át adott vissza, így elméletileg be kellett kapcsolva lenni-e
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
Mert a megjelenítés nem folyamatos, lehet te nem látod ezt mert van aki nem érzékeny erre, de ha én 60 HZre raktam akkor tuti nem 23hzre rakta vissza mert a megjelenítés nem volt folyamatos. Ha alapból 23Hzre raktam a winbe akkor az lett és felfele már jól váltotta a frekiket.
-
cekkk
veterán
válasz
liszi70 #15995 üzenetére
Ezt mondjad, hogy nem teljesen érted, én sem
Szóval van egy xml amibe konfigolni lehet a külső lejátszókat, mikor milyen fáljnál melyik induljon.
A .batok azért kellenek, mert iso-t nem kezeli se a TMT se a PDVD ezért van amelyik automatikusan felmountolja, és van amelyik indítja onnan a lejátszást. Nagy vonalakban ennyi.
És mivel ha külső lejátszót használsz akkor maximalizált ablak méretezést használsz így a belső lejátszója az xbmcnek nem olyan jó/szar ezért kell progi az mkv és stb kiterjesztéseknek is. -
cekkk
veterán
válasz
tendetiti #15948 üzenetére
Akkor a winbe kell keresgélni valahol, hogy a kapott jelre ne az indítsa el. Van valami távos topic, esetleg hátha ott tudnak valamit
-
cekkk
veterán
válasz
liszi70 #15941 üzenetére
Miért kell neked a PowerDVD és a MPC-HC menüs BD filmeket akarsz nézni esetleg, szükséged van a menükre?
Ha nincs akkor csak az xbmc elég neked, ha nem akkor majd xml-ben kell átírogatni pár dolgot hogy legyen külső lejátszó. Vagy te hogy képzeled el ezt az egészet?A dune nem vált be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest