- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Miért kell neked a PowerDVD és a MPC-HC menüs BD filmeket akarsz nézni esetleg, szükséged van a menükre?
Ha nincs akkor csak az xbmc elég neked, ha nem akkor majd xml-ben kell átírogatni pár dolgot hogy legyen külső lejátszó. Vagy te hogy képzeled el ezt az egészet?"Nem csak a menükről van szó.Nem akarom csak és kizárólag az XBMC-re bízni a lejátszást, egyrészt nem tartom tökéletesnek a kezelőfelületét, másrészt nyilván az sem játszik le mindent. Szóval az XBMC-t is csak egy lehetőségnek, nem pedig kizárólagos lejátszónak gondolom, még akkor is, ha azt használnám legtöbbet. Pont az számomra a lényeg a HTPC-ben, hogy minden, még a legrégebbi, vagy legritkább fájlokkal is boldoguljon, és minden fajtát olyan lejátszóhoz társítok, ami abban a legjobb. Ha csak az XBMC-t használom, ugyanúgy be vannak szűkítve a lehetőségeim, mint egy médialejátszóban. Tudom, hogy külső lejátszó beállítására is van lehetőség az XBMC-ben, de ahhoz ugyanúgy fel kell telepíteni őket.
Az XBMC, MPCHC, Pot Player, Power DVD (zenelejátszáshoz Winamp, képnézegetéshez ACDSee) feltelepítése után kell még más kodek a gépre, vagy ezek beépített kodekjei elegendőek?
"A dune nem vált be?"
Médialejátszó szinten az eddigi legjobb, amivel találkoztam. De ebben is vannak butaságok, idegesítő dolgok, le nem játszott fájlok. Szeretném megtartani, mert a mérleg még így is pozitív, ráadásul Blu Ray player is van benne. De megvan a médialejátszók előtt használt "HTPC"-m is, amit nagyon szerettem, igaz, szoftveresen nem tudtam mindent megoldani, akkor kerültek képbe a médialejátszók és akkor átment a kisszobába PC-nek. De nem mondtam le a HTPC-ről, úgyhogy visszakerült és felturbózom egy új videókártyával. Ezért kérek segítséget a szoftverekben, kodekekben, stb., hogy ne járjak úgy, mint a múltkor, hogy például a tévé frekvenciaváltását nem tudtam normálisan megoldani vele. Az előző kérdésemnél ott van a konkrét specifikáció. (#15925)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods Pro 2 USB C ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! FQXMQG16J2
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest