Hirdetés
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Poco F7
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nincs megállás akkuméretben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
#25954560 #8776 üzenetére
Csak egy 720W-os táp 20%-a az még mindig 144W. Ha HTPC-ről beszélünk, és nem játékgépről akkor ez inkább max fogyasztás lesz, nem minimum.
Ha játékos gép kell, akkor kell a jó/közepes vga+4 magos proci, az pedig keveset nem eszik, de egy 400-450W körüli táp tényleg bőven megfelel neki, ahogy írtátok korábban. Ott inkább a hűtés lehet kérdéses egy HTPC házban... én ezért sem raknék kis házba ilyen konfigot.
Ha meg nem kell játékra, akkor az intergrált vga-k bármi másra elegek már manapság, úgyhogy kihasználtásg függően procit kell csak választani. Ha tényleg csak HTPC-re, akkor vmi kis proci + paneltáp szvsz. Ha másra is kell akkor vmi Sandy Bridge tényleg jó lehet és egy normál, de kicsi (200W körüli) táp is megteszi. Gondolom 150-180W-ra már nincsenek paneltápos megoldások.
Más: Ha már kijelzős házakról volt szó. Én nem is gondolkodtam eddig kijelzősben... Mi a gyakorlati haszna? Milyen sw-vel (médialejátszók, stb... és hogyan) lehet vezérelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért lassabb a külső SSD, mint amit ígértek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest