- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6thsense
csendes tag
Igen, a hdd-khez mindenképp tennék egy ilyen nagy ventit, ami a ház háta felé vinni a levegőt a cpu és táp felé. A 6 centiseket ne mugy akartam kiváltani hogy oda hátra teszek nagy ventit, hanem a ház felső merevítéséről lógattam volna le egy szinten nagy ventit, ami a chipset alatt kb "vga kártya helyén" lenne,és onna lökné a levegőt a táp felé...
Nem jó ötlet?osibaa: ezezl a kábellel, milyen fordulatsázmon pörögtek azután? mert itt nálam molex-ek vanna ka ventik végén, és közvetlen tápra tudtam csak dugni, gondolom maxon ,olyan 2000-2500 körül forognak most ( engem mostmár ez is eléggé idegesít, ha lefogom kicsit ,kb fele forulatszámon pörögve elviselhető hangja van) - kérdés így menynire tudná elszálíltani a meleget ( már amennyire ez a chipset meleg lesz ) a chipset felől??
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest