Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak77
aktív tag
Hasonló dolog már nekem is jutott eszembe, annyi különbséggel, hogy nálunk egyenlőre 1 db TV van, és pont azért szeretnék projektor, hogy ezt az 1-et is száműzni tudjuk.
Ugyanakkor TV műsorjelforrásként én is gondoltam már olyat, hogy több jelforrást lehessen közösíteni, mondjuk legyen 1 földi antenna, meg egy digitális adást fogadó egység, meg egy parabola, és a TV-n ne lógjon 2-3 set-top box, hanem simán 1 kábel csatlakozzon, és a tv tudja kezelni annak a jeleit.
Ezt viszont leginkább egy ház esetében lehet megvalósítani, viszont most úgy alakult, hogy mégis lakást veszünk, tehát nem tudok annyi és olyan antennát pakolni a tetőre, ahogy kedvem tartja
.
A media szerverre gondoltam én is, konkrétan arra gondoltam, hogy a szerver lássa el a média szerver feladatait is, de ez még nem kristályosodott ki, hogy hogy is legyen megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.