- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
válasz
zsola32 #7119 üzenetére
Igen, természetesen bármilyen képi vagy hang anyaggal megbirkózik. Én a dxva támogatással is rendelkező SAF codecet használom hozzá. A filmek katalogizálásához, magyar film információk automatikus letöltéshez a Moving Pictures plugint érdemes használni, a sorozatokhoz pedig a My TVSeriest, csak hogy a legkedveltebbeket említsem. Mostani kedvenc skinem pedig a Maya.
Ha hadilábon állsz az angollal, akkor egy másik, magyar oldalon is számtalan információhoz juthatsz a témában.
Mindent összevetve én biztos, h a HTPC-t választanám a mai elérhető megoldások közül, a határtalan lehetőségeknek köszönhetően. Kb. 3 éve kezdtem ezzel a témával komolyabban foglalkozni, sokszor felmerült bennem az előforduló bonyodalmak hatására, h áttérjek egy Popcornra, vagy valami hasonló eszközre, de valami mindig hiányzott belőlük és a másik táborban sem felhőtlen az élet ha az ember nem elégszik meg a teljesen alap funkciókkal.
mod.: részletes hardver ajánló minden esetre: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest