Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Iphone akkumlátor
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
szia
feltettem a MediaPortal progit.végigmentek a telepítési folyamatok. a videókat nem jeleníti meg, hdd-ről, csak a két DVD meghajtót látja. van egy konfigurációs pont, winből lehet infítani, ott is próbáltam beállítani, mire ezt írja ki: "no video folders specified"
a hőmérsékletet legalább kijelzi...
hol ronthattam el....köszi
-
zsola32
őstag
köszi a választ
a htpc-m már megvan. (zotac ion a széria 2 gb ram) sőt popcornom is van, azt elég jól ismerem.
azért kérdeztelek a progiról, mert jelenleg win xp és xbmc van a gépen.
a wint nem akarnám leszanálni a gépről, mert netezésre, szövegszerkesztésre is használom a masinát.az xbmc is nagyon tuti, de a hd tartalmaknál azért van mit csiszolni. a 720p-s tartalmakkal megbírkózik a masina, de az 1080p már akad (xbmc!)
ki fogom próbálni az általad használt progit is.
xbmc alatt nagyon tetszett a médiatartalom megjelenítése, Szmore fórumtárs jóvoltából, magyarított lett az egész.
hétvégéig felteszem a progit, kíváncsi vagyok.
(írtam már korábban, ha nem találok más megoldást, két rendszer lesz a gépen. e-satáról megy majd a win xp, a számítógépben lesz egy fix vinyó a tartalmaknak és penről meg indítható lesz az xbmc live)
egyébként lehet hogy nagy sületlenséget írok, de a popcornnak hd tartalmaknál szebbek illetve kevésbé szétesősek a fekete - sötét színei.
mpc-hc progival ment a teszt. mondjuk azért az is hozzátartozik, hogy a fínombeállításokkal csak biz. mértékik foglalkoztam ezidáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kuponkunyeráló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Call of Duty: Black Ops 7
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest