- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
SunMount3r #57774 üzenetére
Jujj persze hogy nem lehet ezeket komolyra venni
De mindig kerdes mindnkinek az, hogy mi a komoly
Nalam az, hogy van egy sajat moziszobad, ami nem a halodAmi a haloban van az lehet egesz jo is, meg lehet egy full alap is, de ugye ne egy compact szarra gondljunk itt se mar, amit anno hazimozinak arultak
Az X96 nekem jo arra, hogy megnezzek vele full HD filmeket vagy a masik szoba HDR tartalmu 4k filmet ami azert lathaton jobb, de ugye itt is eljaccottunk az ide oda convertalassal es jutottunk valamire, tok jo tanultam en is belole meg sztem sokak masok is
Nekem marad a 1080p itt a jo kis IGP HTPC Linux es arrol nezeget meg masikketto x96 air
Nem mondom hogy csucs, ajj dehogy nagyon max egy szobai kozepkategoria ami kielegiti a csalad igenyeit - hat nem ezert vagyunk h ebben segitsunk masoknak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest