Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alien!

senior tag

válasz SunMount3r #51324 üzenetére

alapvetően teljesen jól használható az Nvidia htpc-ben. Nekem régóta ilyen ketyeg benne, pedig anno amd-n toltam még az akkori xbmc-t (valahol a 7850-nél szálltam ki). Nyilván játszok is (3D-ben is), de pár éve építettem egy silent pc-t, akkoriban pedig nem volt kérdés, hogy fogyasztás/hőtermelés/hang miatt melyik gyártó legyen.

Bár egyelőre a mozizásnál a 3D miatt csak fullhd játszik itthon (és ha valaki nem gyárt le egy passzív oledet akkor ez sokáig így is marad), de ennél a felhasználásnál nem sok problémába futok bele. Madvr pörög rendesen, 3D megy (MVC, iso), a kadenciahelyesség is túl van lihegve: alapból talán minden 13. percben van egy ismételt kocka, amit filmezés közben nagyon ritkán veszek észre, pedig nálam a Philips tévén mindig aktív az interpolálás (ott meg hatványozottan jelentkezik minden akadás). Ezt amúgy a reclock-kal totálisan ki lehet iktatni.

Ami nem elhanyagolható előny az Nvidiánál, az a kódoló szoftverek GPU támogatása (itt Cuda), saját tapasztalatom alapján ez érezhetően jobb a zöldeknél.

Új hozzászólás Aktív témák