- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F7
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sera26
aktív tag
Köszönöm a válaszodat.
Alapvetően még én is kezdőfázisban vagyok,de úgy gondolom,hogy a ház az egyetlen amibe nagyobb összeget fektetnék,mivel az,ha jó választás,akkor nem 1 évre szól. Persze az ésszerűségnek is vannak határai,mivel 100 ezer forintot,ha lenne annyim sem adnék ki egy házért. Olyan 60.000 max. ami még számomra belefér. De ez legyen igényes, minőségi és persze távirányítós
Az alkatrészekben hasonlóan gondolkozom, mint te. Gondolok itt arra,hogy azért alkalomadtán játszani is lehessen rajta. Igazából a fogyasztás nem nagyon érdekel.
Az,hogy melyik házba mi fér el...idáig még nem jutottam el.
Ami felvetettél jogos...nekem is könnyebb lenne,ha látnék ötleteket másoktól. Főleg az itthoni viszonylat érdekelne,ki mit rakott a HTPC-jébe. Sajnos a videómegosztókon lévő külföldi megoldások eléggé költséges dolgok (lsd. a fenti linkemet). Nyilván nyugaton más kategóriában gondolkoznak az emberek.
További jó keresgélést!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest