Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Szia, személyes tapasztalatom szerint azért nem árt legalább egy billentyűzet dugiban, mert ha pl leállítás közben lefagy valami, akkor jó esélyed van rá, hogy az imon távirányító vezérlőprogramja már leállt, és akkor marad a power gomb
. Ha hibernálod a redszert, vagy csak suspendbe rakod, akkor kb 2-3 másodperc után beindul. Pl én Mediaportalt használok, ott mondjuk egy időzített felvételnél szépen felébred magától a rendszer, felveszi a beállított dolgot, majd visszamegy suspendbe. Régen próbáltam geebox-ot is (ha jól tudom az linux alapú), az pl bebootolt cd-ről, majd ki is lehetett venni a lemezt és működött, de annyira nem funkciógazdag, mint pl egy win-es frontend. lehet hogy most már többet tud, én kb 2 éve próbálkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xcover 7 128/6
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ha hibernálod a redszert, vagy csak suspendbe rakod, akkor kb 2-3 másodperc után beindul. Pl én Mediaportalt használok, ott mondjuk egy időzített felvételnél szépen felébred magától a rendszer, felveszi a beállított dolgot, majd visszamegy suspendbe. Régen próbáltam geebox-ot is (ha jól tudom az linux alapú), az pl bebootolt cd-ről, majd ki is lehetett venni a lemezt és működött, de annyira nem funkciógazdag, mint pl egy win-es frontend. lehet hogy most már többet tud, én kb 2 éve próbálkoztam vele.