Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
BullZeye
üzenetére
Akkor nem itthon vagy.
Gondolom a pico psu-nál is le lehet osztani a tápcsatlakozót.
Nálam a 90-120wattos beépített tápok eleve kiestek. Amennyire én tudom, nincs köztük minőségi darab, de ebben nem vagyok biztos. De ezek a házak (amikben ezek a kisebb, belső tápok vannak) nekem amúgy is kicsik lettek volna. Én két 2,5"-os és két 3,5"-os hdd-t akartam használni. Igazán jó minőségű belső táp nem olcsó, de én nem akartam foglalni a gép belsejében a szellős helyet egy táppal. Tény, hogy emellett soknak éreztem a watt számot is a belső tápoknál. Meg nem akartam még egy ventilátort a gépbe, zajkeltőnek (a belső tápokban van ventilátor). Az asrock oldalán is hangzatos volt, hogy az atx tápokhoz viszonyítva a dc-s alaplapok (mi végül a Q1900DC-t vettük) kevesebbett fogyasztanak. Bevallom, elhittem. Mivel nálam fontos szempont volt a fogyasztás, így én emellett döntöttem és nem bántam meg. Sajnos nem tudom összehasonlítani, tényleg kevesebbet fogyaszt-e egy belső tápos konfighoz képest, csak azt tudom mondani, hogy nálunk 24/7-ben megy hibátlanul, a villanyszámla pedig nem változott, alacsony maradt. Konkrétan érdemben nem szól bele a havi villanyszámlánkba.
Nálunk bevált ez a lap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő