Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Poco F7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evvel kapcsolatban nincs tapasztalatom, nincs mozi erősítőm. Csak sztereózom és a mozihangokat is lekeverve hallgatom.
Mivel hang továbbítás esetén nem a gép kódol, ezért nagy valószínűséggel nem lesz annyira meghatározó a szoftver sem. Bár nem vennék rá mérget.
Konkrétan HDMI esetén jitterről beszélni szentségtörésnek tűnik, de pl. az Arcam 750-esben már van a HDMI bemenetekhez is jitter csökkentő áramkör.
Ezt nem hallottam, a kistesó megvolt, abban nincs ilyen áramkör, de én elhiszem annak, aki hallotta a 750-est is.
Kódolt hangokhoz inkább a korrekt hardver lesz a fontos. HTPC --> HDMI kábel --> Házimozi erősítő. Ez fogja (SZERINTEM) leginkább a hangminőséget meghatározni. Meg persze azért a hangfalak sem elhanyagolhatóak, de a kikódolás helyére (szoftverére/algoritmusára) tenném le a voksomat.
Ha meg koaxon/optikán megy ki a DD/DTS, akkor is érdemes legalább kicsit odafigyelni a kijáratokra. És itt most inkább a koaxra gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest