Hirdetés
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
durkonorbi
tag
Hmmm ... ennek a hardveres HD gyorsításnak a végére jó lenne pontot tenni ..
Ugyanis a köv a helyzet, én is úgy vettem a HD3450-emet, hogy jujj de jó, gyorsítja a HD videokat (1080-al irják a weboldalon is), és ezért bőven elég lesz a rendszerbe a 3000+-os mobil sempron ... de ha visszaolvastok láthatjátok, hogy a procim a 720-ra teljesen ok, de 1080-nál már némelyik fogja (100%-os megy), vagyis kicsit kétséges lett számomra a hardveres gyorsítás mibenléte..... és ha megnézzük a HD video lejátszás minimum illetve ajánlott feltételeit, akkor látható, hogy nemigen lehet eldönteni, hogy most akkor segít vagy sem ....Emiatt felkerestem az AMD-t, és váltottunk pár emailt az ügyben, aminek a lényegét összegeztem is a kártya fórumában ( ez az a hozzászólás ) vagyis hacsak nem gyári hddvd vagy kéklemezes olvasóról olvastok szabvány kódolásban, esetleg full rippet akartok lejátszani, akkor nagyon úgy néz ki, ez a rásegítés felejtős ... de nem tudom, nem nagyon akartak konkrétan fogalmazni, inkább csak azon erősködtek, hogy a fentiekkel tesztelték, úgy ment ...
Jó lenne, ha valakinek lenne lehetősége kipróbálni pl. egy ilyen rendszert (integrált video ugyanazzal a rendszerrel vs. egy HD szériás radeon ugyanabban a rendszerben, pl. a legjobban ez a HD3450 lenne érdekes, tekintve, hogy nagyon olcsó és ideális HTPC alap) ... Ott látszanának a különbségek igazán ..
Ugyanis amíg csak a fentiek vannak támogatva, addig azért azt mondom, inkább vegyen az ember egy combosabb procit, és - mindegy, milyen - integrált videos alaplapot, ami most új, és jó árban kapható ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kedvenc zene a mai napra
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest