Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• durkonorbi

tag

válasz dni #3420 üzenetére

Hmmm ... ennek a hardveres HD gyorsításnak a végére jó lenne pontot tenni .. :)
    Ugyanis a köv a helyzet, én is úgy vettem a HD3450-emet, hogy jujj de jó, gyorsítja a HD videokat (1080-al irják a weboldalon is), és ezért bőven elég lesz a rendszerbe a 3000+-os mobil sempron ... de ha visszaolvastok láthatjátok, hogy a procim a 720-ra teljesen ok, de 1080-nál már némelyik fogja (100%-os megy), vagyis kicsit kétséges lett számomra a hardveres gyorsítás mibenléte..... és ha megnézzük a HD video lejátszás minimum illetve ajánlott feltételeit, akkor látható, hogy nemigen lehet eldönteni, hogy most akkor segít vagy sem ....

Emiatt felkerestem az AMD-t, és váltottunk pár emailt az ügyben, aminek a lényegét összegeztem is a kártya fórumában ( ez az a hozzászólás ) vagyis hacsak nem gyári hddvd vagy kéklemezes olvasóról olvastok szabvány kódolásban, esetleg full rippet akartok lejátszani, akkor nagyon úgy néz ki, ez a rásegítés felejtős ... de nem tudom, nem nagyon akartak konkrétan fogalmazni, inkább csak azon erősködtek, hogy a fentiekkel tesztelték, úgy ment ...

Jó lenne, ha valakinek lenne lehetősége kipróbálni pl. egy ilyen rendszert (integrált video ugyanazzal a rendszerrel vs. egy HD szériás radeon ugyanabban a rendszerben, pl. a legjobban ez a HD3450 lenne érdekes, tekintve, hogy nagyon olcsó és ideális HTPC alap) ... Ott látszanának a különbségek igazán ..

Ugyanis amíg csak a fentiek vannak támogatva, addig azért azt mondom, inkább vegyen az ember egy combosabb procit, és - mindegy, milyen - integrált videos alaplapot, ami most új, és jó árban kapható ... :)

Új hozzászólás Aktív témák