Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kroni1

veterán

válasz devil-k #32118 üzenetére

Én is azért adtam el a 650-est mert az LCD nekem is felesleges volt és csak jobban meritette az elemeket. Helyette vettem egy 300-ast, mert azon nincs, viszont sajna háttérvilágitás sem.. 300-ast itthon már nehéz találni, én ebayen vettem egy ujat olyan 10k körül. Nekem nagyon bejön, hidd el talán a leglogikusabb és legjobban megcsinált távkapcsoló. A különböző részeken a gombok más formájuak és a különböző mélységnek, és formának köszönhetően mindig tudom melyik gombon van épp a kezem, nem is hiányzik a háttérfény. A TV-m sajátján meg egyforma az összes gomb, na azon mindig be is nyomom a világitást. És nem mellesleg jól össze van szerelve, én már 5-6 éve nyuzok ilyet és nagyon birja a strapát.. És szinte mindent ismer, én a TV-t, a Cubox-omat, az erősítőt, CD lejátszót és a klímát is erről irányítom. Mondjuk ha csak a médiaplayerhez kell akkor ez neked nem szempont. Közben látom a 350-est is ajánlották, az kb ugyanaz mint a 300 volt, csak én nem ismertem..

szerk: Látom, hogy HTPC-d van, a VGA-ja nem tudja véletlenül a HDMI CEC szabványt??! mert ha igen akkor külön távkapcs se kéne csak a TV sajátja.. Ezért imádom a raspberryt meg a cuboxot. Azokhoz nem kell semmi, még egér billentyűzet sem, Kodi feltelepités után automatikusan vezérelhetőek a tv távkapcsolojával!

Új hozzászólás Aktív témák