Hirdetés
- Nincs megállás akkuméretben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dagobah
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek!
Összeraktam az alábbi alkatrészekből álló HTPC-t
Alaplap: J&W MINIX 780G-SP128MB Mini-ITX (AM3/AM2+/AM2)
Processzor: AMD Athlon II X2 240 2.8GHz (AM3)
Memória: 2Gb Kingstone DDRII ram
1x 500Gb HDD
1x 1000Gb HDD
OpenElecMinden tökéletesen működik, egy dolgot kivéve HDMI-n csatlakoztattam az LCD tévére és a kép időközönként elsötétül kb. 3-4 másodpercre (ilyenkor a hang is megszakad de úgy néz ki mintha maga a lejátszás nem szakadna meg), majd minden megy tovább rendesen. A jelenség néha akkor is előfordul ha a menüben, vagy pl a bios-ban vagyok, tehát nem a terhelés fügvénye, inkább olyan mintha a HDMI-n szakadna meg a kapcsolat a tv és a HTPC között. Van e ötletetek, hogy mi okozhatja a problémát?
Még egy kérdés: a proci terhelés nélkül 45 fokon megy, ez csak nekem tűnik soknak?
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest