- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
Enszuke #21723 üzenetére
Én megkértelek arra téged hogy töltsél le vagy fel bármit is?
Az egyenlőre nem warez, ha azt mondod, hogy igen van ez az anime, aminek a neve csapat és egyéb más nélkül leírva ennyien töltötték le.
Mint írtam én számokat tudok neked leírni, te meg annyit, hogy ugyan annyian vannak. És mégis mennyien vannak ott, itt mi mennyien vagyunk? Ködösítesz csak. Még mindig nem ismered el, hogy olyan dolog miatt mondasz valamit rossznak amit "alig" használnak csak azt mutatja, hogy mást dolgot már nem fogást már nem tudsz találni, hogy szidhasd és becsméreld.Mert két év múlva ha olyan van ami érdekel, akkor megveszem majd újra abból azt a minimálisat amivel működik. Most minek vegyek meg előre valamit ami aztán lehet 1 vagy 2 vagy 3 év múlva használok. Ezt nevezik rossz befektetésnek, és felesleges tartalékolásnak. A pénznek van más helye, mint hogy olyan gépben álljon benne amit lehet nem is fogok tudni kihasználni csak évek múlva, az értéke csökken természetesen, de azért vegyem meg azt amit ma nem tudok használni.
4
Te sem olvastal vissza. Nem konkretan a 10 bit a gondom, az csak egy pelda ra. A gond, hogy gyenge gepen regen is volt, ami nem ment, ma is van, es holnap is lesz. Szerintem errol tudnia kell annak, aki ilyet akar venni. A masik, amit szinten irtam, gyenge geppel meg a lejtszhato tartalmak is nehezebben hozzaferhetoek. Tobb beallitast, nagyobb szakertelmet igenyel, ezzel egyutt tobb idot. Aki mp-hez szokott, annak szerintem pont ezert nem is lehet alternativa.
Hallod a 10 biten kívűl nem találkoztam olyan anyaggal ami nem ment volna a A4es APUmmal, kéretik mondani olyan tartalmat ami még nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest