Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Én is ugyanígy, csak azért kérdeztem, mert van "kézi felvétel" is, csak úgy gondolom nem tölti le az infókat.
Ha sehogy sem sikerül felvenni, akkor próbáld meg kitisztítani a mappa nevét, és csak az előadót/albumcímet hagyd meg, hátha valami bezavar. Az előadó-információknak én az AudioDB-t használom, nem a Universal Scraper-t. Nézd meg, hogy fenn van e rajta az előadód, aztán ha fenn van próbáld azzal (a beállításokban át tudod tenni erre).
Ha már felvettél egy albumot az előadótól, én utána már úgy emlékszem (az én módszeremnél), hogy ha nyomsz egy Médiatár frissítést, akkor a később bekerült albumokat már magától felveszi. De régen szórakoztam ezzel, szóval nem biztos.
Tetszik egyébként az XBMC zenei része. Némelyik témánál még az előadók logóit is kirakja a médiatárban (ezért ajánlott a külön mappa az előadónak, mert egyrészt oda kell másolni a logót, logo.png néven, másrész ha exportálsz, és nincs külön mappa akkor a gyökérkönyvtárba menti az előadó(k) adatait, és ha más előadótól is van ott album, akkor az nem fogja megtalálni, mert a gyökérkönyvtárban más előadót lát).
Lehet cdart-ot is hozzáadni az albumokhoz (ez témától függ, hogy támogatott e, de a gyárin kívül sztem mindegyik támogatja). A 12-es XBMC-hez még nincs elérhető cdart manager, de a fanart.tv-ről le lehet tölteni a CD képét, majd lejátszáskor forog, és megjelenik a CD a tokjában.
Ezt cdart.png néven kell menteni az album mappájába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest