- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
vasember
csendes tag
Hellósztok! Elakadtam az Enter The Matrixban. Ghostal is és Niobevel is. Niobevel ott akadtam el, mikor egy Axe vagy Axel nevű társamat kell kimenteni egy repőlőről, ő kiugrik, én meg egy ügynökkel verexem. nállam van már minden, kinyitom a gép farokrészét, de semmi, nem tudok kiugrani.
Ghostal pedig szintén a reptéren akadtam el, mikor egy helikopterről ugrálnak le mindíg, egyszerre 4en.
Leírást hol lehet hozzá találni?
Valaki segítsen nekem!
Köszi előrre is a segítséget! -
Sanya
nagyúr
Hackingot szoktátok próbálgatni? pályákra fegyvert lehet ledobatni magadnak...
-
Sanya
nagyúr
végigvittem és aktiváltam a csajnak a kardot. a teaházas csávókát 3 csapással kardélre hánytam...
-
tr00p3r
addikt
na senki nem tudja, hol van a peccs?
-
gesa
tag
Ha jól olvastam, akkor az összes Audigy-vel szimpatizál a játék. Nekem Playerem van, az audio options menüben még sem férek hozzá az AEX beállításhoz. Vajon miért?
-
Superman
nagyúr
válasz
cornelius #42 üzenetére
Még a végén a többiek megköveznek azért, hogy úgymond eltanácsoltalak a játéktól. Pedig nem. Ez is csak egy vélemény. Van még a játékban bunyó, karaterúgások, bullet time (Max Payne - szerű) és egy konzol, amibe a hackeléseket lehet beírni, meg a csalásokat.
Szóval megvételre én magam nem javasolnám, de esetleg letöltheted valahonnan, ha meg akarod nézni. :) -
cornelius
tag
Köszi Superman!
Díjazom szubjektív véleményed, bár a lényegre nem válaszoltál, de nem is baj: kihagyom ezt a játékot.
Amiket leírtál, az alapján pusztán csak marketing fogás, hogy a film is jobban érthető annak, aki ezzel játszik.
Megspóroltál nekem egy hétvégét. Inkább moziba megyek. :) -
Superman
nagyúr
válasz
cornelius #40 üzenetére
Szia!
Én csak a saját benyomásaimat írhatom le, ugyanis eddig még mindig lehurrogtak, ha mondtam valamit játékokról. Ez nem is igazán az én területem, de a kedvedért belevágok.
Szóval felinstallálás után egy harmadik személyű lövöldözős játékban találod magad. Én még az elején tartok, mert nem volt másra időm, de a benyomásaim vegyesek. A Shiny Entertainment fejlesztette, akiknek nem sok közük volt eddig az FPS -ekhez, vagy a harmadik személyű lövöldözősökhöz. Olyan játékokat fejlesztettek eddig, mint a Messiah (bár ez harmadik személyű lövöldözős), vagy a Sacrifice.
Szóval a grafika nagyrészt elavult a mai korhoz képest, nem veheti fel a versenyt pl. a No one Lives Forever2 Jupiter motorra épülő grafikájával, a kocsik kerekei szögletesek, bár ezen lehet javítani a beállításoknál. A figurák nem túl részletesen kidolgozottak (ha részletességet akar valaki akkor nézze meg a Star Trek Elite Force2 -őt) és állítólag van benne egy bug a The Truck pályán, amikor kilép a Windowsba. nem tudom, hogy ez a Securom másolásvédelemnek köszönhető -e, vagy triggerek is bele vannak építve a játékba, ahogyan a Codemasters kiadó által forgalmazott játékokba (FADE effektus), mert ez utóbbi esetben vége a dalnak. Szerintem viszont egy egyszerű bug.
FPS nézetbe is lehet váltani, de ekkor nem tudsz mozdulni. A fegyverrel nem kell pontosan célozni, mert automatikusan célra tart. Logikai feladatokkal nem igazán találkoztam eddig, de még kiderülhet, hogy vannak. ;] Nem egy Deus Ex az biztos, de el lehet vele lenni egy darabig. -
cornelius
tag
válasz
cornelius #32 üzenetére
Szóval senki nem tudja mi ez a játék, mi a lényege? Egyáltalán: játszotta ezt valaki, vagy csak írtok róla? Vagy csak lusták vagytok válaszolni?
No akkor még egyszer a kérdést:
Nem vagyok egy nagy játékos, de a film miatt hajlandó lennék megvenni ezt, csak azt nem tudom, hogy mire számítsak: akciós-lövöldözős játék, vagy valamilyen ügyességi féle, vagy logikai, vagy mi a szösz?
Még egy fontos kérdés: hány éves kortól ajánlott?
Ha valakinem nem derogál válaszolni, lécci, tegye meg.
Köszi. -
Agyzuzo
addikt
Első benyomások?
Anno, mikor először kipróbáltam a Deus Ex-et, kb. 10 perc játék után felálltam és lekaptam a 'csába. Nagyon nem jött be. Aztán pár hét után úgy gondoltam nekiesek még1x... Azóta kb. 8-szor végignyomtam, az egyik kedvenc játékom lett... Tanulság: első benyomás semmit se számít, hagyni kell a játékot kibontakozni... -
Jozsué
tag
Ne haragudj cimbora!!! Töröltetés, szó sincs róla!!! Örülök hogy másnak is teccik a game!!! Ilyen piti hülységekért (-én nyitottam elöbb!!! , nem is én te hülyeee!!)szóval efféle baromságokért nem fogok szót emelni. Gondolj magadjnak egy virtuális baráti kézfogást és további jó hozzászólásokat cimbora!!!
(Az előzőt is viccesnek szántam csak elfelejtettem a végére oda irni :DDD) -
ödönke
aktív tag
-
tr00p3r
addikt
sztok,
nem tudom kinek van már meg és ki várja még, de az Enter the Matrix nagy csalódást okozott nekem. eleve 4 CD. ne is a CD-t sajnálom, hanem inkább az időt és energiát amit beleöltem, hogy megszerezzem.
már a installálásnál zavart a sok screenshot. volt köztük egy csomó olyan amit én tuti nem raktam volna ki, mert az emberek mozgása ill. grafikai megjelenítés tényleg csúnya! pl. a csajszi premier plan a 2 pisztolyjal! fertelem.
aztán láttam a vége felé, hogy felrak egy csomó videót! gondoltam, hogy van rajta egy halom avi amítől 4 CD lesz a terjedelem. amúgy a vinyón 3.14 GB.
szóval igazából nem vagyok tőle elájulva! remélem a film Reloaded jobb lesz. szerintem az 1 CDs Max Payne jobb volt.
azt is el kell mondanom ,hogy még a legelején vagyok tehát nem igazán kiforrott a véleményem de az első benyomás mindig fontos nem? szóval én azt mondom nem maradtok le semmiről! ettől függetlenül az mondom, hogy mindkenki akit érdekel szedje le és döntse el saját maga, hogy mergérte-e a 4 CD-t és a több órás töltögetést!
tr00p3r -
battery
csendes tag
Udv!
Bar nem lattam a jatekot meg, mar informalodtam rola...
1. A filmbeteteket az eredeti szereplokkel, a film forgatassal majdnem egy idoben vettek fel, a jatek forgatokonyvet a Wachowski fiverek irtak. Raadasul a film (Matrix Reloaded & Resurrection) es a jatek sztorija kiegeszitik egymast... pl. Azt hallottam, hogy olyan szinten ossze van fonodva a dolog, hogy valahol a filmben valaki belep egy ajton a szobaba, te meg a jatekban azt latod, hogy honnan jon... :))
Mar alig varom, hogy lassam a filmet... A jegy mar megvan, csak legyen mar szerda 22:30!!! :DD (Es nem, NEM vagyok hajlando addig gepen megnezni, amig nem lattam moziban...:P) A jatekra is nagyon kivancsi vagyok.
No, udv -
cornelius
tag
Szaisztok!
Nekem megvan a megfelelő gépem a játékhoz, csak azt nem tudom érdemes-e egyáltalán beruházni.
Egy pár szóban le tudnátok-e írni, milyen játék ez? Lövöldözős, amolyan Doom féle? Vagy ügyességi? Esetleg logikai? Vagy az előbbiek kombinációja?
Egy picit öreg vagyok én már ezekhez a játékokhoz (a legutolsó még a dos alatt futó doom volt, amit nagyon játszottam monokróm képernyőn), de úgy látom a film kedvéért játszanom is kell egy kicsit, hogy jobban értsem a legújabb epizódot. Vagy ez is olyan paraszt vakítás?
Na mindegy, akármi is, valaki írhatna egy pár szót erről a játékról úgy nagy vonalakban, hogy milyen stílusú és mi a cél, milyen nehézségi fokozatú (gondolok javasolt minimum életkorra)! -
tr00p3r
addikt
nem tudna nekem valaki mailben küldeni egy helyet ahonnan lehetőleg gyorsan letudom szedni az ucssó CD második felét? plíz csak mailben!
-
AND1
őstag
Nem tudja valaki hogy van ebből demo?
-
Aranylo
tag
En ott akadtam el, ahol a repulot kell kovetni es arrol dobalnak cuccokat. Megyek a repulo utan egyszer elkanyarodik es megyek egyenesen, ott utlezarasvan. Merre kell menni vagy mit kell csinalni?
-
Padre
tag
Kijött az 1.52-es patch:
[L]http://www.atarisupport.com/faq/enterthematrixdownloads_pc.asp[/L] -
Peat;)
veterán
válasz
Krisz@1975 #21 üzenetére
Lőni kell,atumatán célozza az embered.
-
Krisz@1975
tag
Hogy kell a swathelicopter-t leszedni????
-
Peat;)
veterán
Végigvittem:((, kemény 5óra kellett hozzá!És több mint 3 giga a vinyón.Más is végigvitte már?Nem akarom elhinni,hogy ilyen rövid:(
-
kgb
tag
nekem amikor nyomom ezt a fokuszt vagy mit (lassitott felvetel)
akkor nalam szaggat. masnak?
amugy gyors -
Peat;)
veterán
Szerintem szép a grafika,és legalább nem kell erőmű,hogy menjen.A betétfilmek az eredeti filmből vannak? A szereplők azok,de egy játék kedvéért nem hiszem hogy összejöttek dolgozni egy kicsit...
-
Szőrös
veterán
Hali ! Na tegnap én is kipróbáltam a gamét. Hááááát. Maga a játék az jó csihipuhi ezerrel +a többi az ok. De a grafika. Nem vmi nagy szám. Tudom , hogy nem csak az a mérvadó hanem a hangulat is számít 1 játéknál- és az itt ok - na de mégis. Kicsit lelohasztott , hogy csak ennyi. A 2 éves Max Payn szebb volt talán. Vagy én vártam túl sokat ettől a gémtől?
-
Peat;)
veterán
Nagyon atom a játék,még a gta vice-ot is félretettem!!! Azé a 4 cd-ért fájt a fogam.A grafika nálam nem szemetel, G4ti4200.Egy-két textura hiba van,de az inkább a program hibája(remélem...).Rakd fel az anistropicot maxra,4X élsimítással:) , Úgy már nem hinném hogy szemetel... :D
-
Kocsó
aktív tag
Jahh....
Elfelejtettem mondani, hogy igen ez az ENTER THE MATRIX gépigénye ( :)) ) -
Kocsó
aktív tag
1 System Requirements
=====================================================
1.1 Minimum System Requirements
-------------------------------
Operating System: Windows 98SE/Me/2000/XP
Processor: Intel Pentium III 800MHz or AMD Athlon Duron 800 MHz processor
Memory: 128 MByte RAM
Hard Disk Space: 4.3 GByte free HD space
CD-ROM Drive: 4x Speed
Video: 32 MB NVIDIA GeForce 256 / ATI Radeon 8500
Sound: Windows-compatible sound card.
DirectX: DirectX version 9 (included) or higher
1.2 Recommended System Requirements
-------------------------------
Operating System: Windows 98SE/Me/2000/XP
Processor: Pentium III 1.2GHz or AMD Athlon 1.2 GHz (or higher)
Memory: 256 MByte RAM (or greater)
Hard Disk Space: 4.3 GByte free HD space
CD-ROM Drive: 8x Speed
Video: 64MB NVIDIA GeForce3 or ATI Radeon 8500 (or better) *
Sound: Sound Blaster Audigy series sound card*
DirectX: DirectX version 9 (included) or higher
* Indicates device should be compatible with DirectX version 9 or higher. -
Ace
tag
Ödönke neked mindenbe bele kell szólnod? húzzál má...ki vagy te
-
esteban
senior tag
Amatorok! ... erezni kell, nem latni! ... ha eljuttok a megfelelo szintre, nem kell majd foglalkozni a raccsal! ;]
-
Ace
tag
Annál a résznél abba a forgó tengelybe kell beledobálni 3 gránátot az felrobban és akkor megnyitja neked azt a lerácsozott részt....
-
Sanya
nagyúr
Én már játszom vele, csak van egy rész, ahol Ice és Corrupt várnak fenn nekem meg fel kell robbantanom valami. DE MIT? ahova a nyíl mutat, ott rács van. Merre kellene menni?
-
Ace
tag
Ha elérsz ahoz a részhez ahol nem tölti tovább van megoldás...itt a crack ezt használd..
http://acews.cjb.hu/fdxetmcf.rar
a szemetelés hm hát nem tudom próbáld meg a szűrőket használni amit felkínál az options menube az elején mást nem tudok Nekem is Gef3 van és megy rendesen.. -
Ace
tag
Ki játszik már ezzel az Isten Game-el?
Nincs véletlen hozzá valami patch mert már eléggé sokáig elvittem és van egy rész ahonnan tovább egyszerűen nem hajlandó betölteni a game.. a következő részt...miért? Konkrétan ott van ahol az autópályán kell menni elég sokat ...
Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest