- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
cornelius
tag
Köszi Superman!
Díjazom szubjektív véleményed, bár a lényegre nem válaszoltál, de nem is baj: kihagyom ezt a játékot.
Amiket leírtál, az alapján pusztán csak marketing fogás, hogy a film is jobban érthető annak, aki ezzel játszik.
Megspóroltál nekem egy hétvégét. Inkább moziba megyek. :) -
cornelius
tag
válasz
cornelius #32 üzenetére
Szóval senki nem tudja mi ez a játék, mi a lényege? Egyáltalán: játszotta ezt valaki, vagy csak írtok róla? Vagy csak lusták vagytok válaszolni?
No akkor még egyszer a kérdést:
Nem vagyok egy nagy játékos, de a film miatt hajlandó lennék megvenni ezt, csak azt nem tudom, hogy mire számítsak: akciós-lövöldözős játék, vagy valamilyen ügyességi féle, vagy logikai, vagy mi a szösz?
Még egy fontos kérdés: hány éves kortól ajánlott?
Ha valakinem nem derogál válaszolni, lécci, tegye meg.
Köszi. -
cornelius
tag
Szaisztok!
Nekem megvan a megfelelő gépem a játékhoz, csak azt nem tudom érdemes-e egyáltalán beruházni.
Egy pár szóban le tudnátok-e írni, milyen játék ez? Lövöldözős, amolyan Doom féle? Vagy ügyességi? Esetleg logikai? Vagy az előbbiek kombinációja?
Egy picit öreg vagyok én már ezekhez a játékokhoz (a legutolsó még a dos alatt futó doom volt, amit nagyon játszottam monokróm képernyőn), de úgy látom a film kedvéért játszanom is kell egy kicsit, hogy jobban értsem a legújabb epizódot. Vagy ez is olyan paraszt vakítás?
Na mindegy, akármi is, valaki írhatna egy pár szót erről a játékról úgy nagy vonalakban, hogy milyen stílusú és mi a cél, milyen nehézségi fokozatú (gondolok javasolt minimum életkorra)!
Aktív témák
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- DOOM - The Dark Ages
- Motoros topic
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest