Aktív témák
-
battery
csendes tag
Udv!
Bar nem lattam a jatekot meg, mar informalodtam rola...
1. A filmbeteteket az eredeti szereplokkel, a film forgatassal majdnem egy idoben vettek fel, a jatek forgatokonyvet a Wachowski fiverek irtak. Raadasul a film (Matrix Reloaded & Resurrection) es a jatek sztorija kiegeszitik egymast... pl. Azt hallottam, hogy olyan szinten ossze van fonodva a dolog, hogy valahol a filmben valaki belep egy ajton a szobaba, te meg a jatekban azt latod, hogy honnan jon... :))
Mar alig varom, hogy lassam a filmet... A jegy mar megvan, csak legyen mar szerda 22:30!!! :DD (Es nem, NEM vagyok hajlando addig gepen megnezni, amig nem lattam moziban...:P) A jatekra is nagyon kivancsi vagyok.
No, udv
Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest