Keresés

Aktív témák

• Superman

nagyúr

válasz cornelius #42 üzenetére

Még a végén a többiek megköveznek azért, hogy úgymond eltanácsoltalak a játéktól. Pedig nem. Ez is csak egy vélemény. Van még a játékban bunyó, karaterúgások, bullet time (Max Payne - szerű) és egy konzol, amibe a hackeléseket lehet beírni, meg a csalásokat.

Szóval megvételre én magam nem javasolnám, de esetleg letöltheted valahonnan, ha meg akarod nézni. :)

• Superman

nagyúr

válasz cornelius #40 üzenetére

Szia!

Én csak a saját benyomásaimat írhatom le, ugyanis eddig még mindig lehurrogtak, ha mondtam valamit játékokról. Ez nem is igazán az én területem, de a kedvedért belevágok.

Szóval felinstallálás után egy harmadik személyű lövöldözős játékban találod magad. Én még az elején tartok, mert nem volt másra időm, de a benyomásaim vegyesek. A Shiny Entertainment fejlesztette, akiknek nem sok közük volt eddig az FPS -ekhez, vagy a harmadik személyű lövöldözősökhöz. Olyan játékokat fejlesztettek eddig, mint a Messiah (bár ez harmadik személyű lövöldözős), vagy a Sacrifice.

Szóval a grafika nagyrészt elavult a mai korhoz képest, nem veheti fel a versenyt pl. a No one Lives Forever2 Jupiter motorra épülő grafikájával, a kocsik kerekei szögletesek, bár ezen lehet javítani a beállításoknál. A figurák nem túl részletesen kidolgozottak (ha részletességet akar valaki akkor nézze meg a Star Trek Elite Force2 -őt) és állítólag van benne egy bug a The Truck pályán, amikor kilép a Windowsba. nem tudom, hogy ez a Securom másolásvédelemnek köszönhető -e, vagy triggerek is bele vannak építve a játékba, ahogyan a Codemasters kiadó által forgalmazott játékokba (FADE effektus), mert ez utóbbi esetben vége a dalnak. Szerintem viszont egy egyszerű bug.
    FPS nézetbe is lehet váltani, de ekkor nem tudsz mozdulni. A fegyverrel nem kell pontosan célozni, mert automatikusan célra tart. Logikai feladatokkal nem igazán találkoztam eddig, de még kiderülhet, hogy vannak. ;] Nem egy Deus Ex az biztos, de el lehet vele lenni egy darabig.

Aktív témák