Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz
Crystalheart #3277 üzenetére
Halgass bbazsyra,mivel én kicsit elpillegtem ilyen hogy...
nekem 1 nem teljesített sor így néz ki:
IKP-V2BNH1/1 Nagy hatékonyságú számítások RISC processzorokkal 1. GY 2 2008-12-12 23:59 2008-12-12 23:59 Auto gyakjegy Járai Antal I
So nem értem neked hogy nincs odaírva semmi
Toma:kci
mod: Osztott rendszereket vett fel valaki?Csak mert ha jól tudom már bsc-s tárgy..
-
-
tomazin
veterán
válasz
proof88 #3247 üzenetére
Ált. gáz.De cseresznye kérdése.Pl. haver felvette anal7et analszig nélkül.De nekem anal2kellett az algohoz erősben,és addig nem írták be az algo jegyet,amíg meg nem lett az analom.So tanárra válogatja.Ha abszolúte meg sem csinálod az előfeltételt akkor szvsz hagyjad.De miről lenne szó?látom már megoldódott...
Crystalheart : De ha nem is mentél vizsgázni,akkor nem kell egyest beiratni.Ha megbuktattak gyakon,és etrbe nincs beírva az egyes,akkor megint nem kell beiratni.
Toma : Hát gratula,ha esetleg Martina nem mondta volna.Bazze egy állat vagy.Annyi és olyan tárgyat letolni 4nap alatt..
-
tomazin
veterán
nem tudjátok véletlenül miért nem lehet besshzni a adatblabba?
meg nem tudtok olyan labokat,amik egyfolytában mennek(0-24) bivaly gépekkel? -
tomazin
veterán
-
tomazin
veterán
na lássátok milyen emberek tanítanak nálunk: ehune
-
tomazin
veterán
öööööö..mit is irjak ebbe a topicba??? ööööö
ó
ió
ció
áció
káció
akáció
vakáció
(de jó is volt még mikor igy volt vége a sulinak)
-
tomazin
veterán
2
-
tomazin
veterán
Holnap anal szigóóóóó
már 2. esély
-
tomazin
veterán
Ma analzh
-
-
tomazin
veterán
valójában a To-nak sincs teljhatalma,van amit nekik is kérvényezni kell...és az viszont megint idő.
Az meg,h neked kell utánajárni:Hát ez szerintem az életben mindenhol igy működik,ezért is tartom jónak,h egyetemen az embernek járnia kell a saját dolgai után.
Ne értsd félre:Nem azt mondom,h szívjon az ember,mert biztos nem volt nagyon kellemes neked sem.Csak nem baj,ha megtanul utánajárni dolgoknak -
tomazin
veterán
MI EA diák valakinek?
-
-
tomazin
veterán
-
tomazin
veterán
VÉGEZTEM!!
és minden meglett,amit meg akartam csinálni,és kreditcsúcsot döntöttem
-
tomazin
veterán
nos:2 félév.Egy darab könyvet kell elsajátítani,aminek a nyelvezete könnyű.De ha bejársz órákra,és figyelsz,akkor meglesz.Az órák nem unalmasak,de fárasztóak,mert az első 3-4hétben nincs belőle tanítás.Aztán meg esténként 3óra egyhuzamban,azaz van 1db 5perces pisiszünet.Amúgy nagyon jó ember,és korrekt is azzal aki korrekt vele...viszont be kell járni.Szvsz érdemes megcsinálni,mondjuk engem érdekelt is ez az alapközgé.
Nincs kereszt én is úgy tudom.
Peterszky:Igen meg kellene lennie,de majd csak félév végén lesz meg remélem.Azaz i hope 4 év alatt meglesz a 3 év. -
tomazin
veterán
válasz
peterszky #219 üzenetére
Hát erről van szó vazze.És hogyha leosztja az ember őket,hogy ne legyél már ökör,akkor meg jajj mit szólsz be,meg:''Ez egy szabad ország,szólásszabadság van,és mindenki azt ir ide a fórumba,amit akar''
nem nevezem meg a személyt elég baj neki az,hogyha ezt valaki olvasta... -
tomazin
veterán
válasz
peterszky #215 üzenetére
örülök neki,hogy itt mbeszélitek meg ezeket a dolgokat,és nem kurva kurzusfórumon....sok barom olyanokat beir oda,hogy leszaítanám a töküket...igy ültett,so igy üljetek ti is..aztán aki meg utána megy az meg szopik...jajj istenem annyi buta ember van ezen a szakon,hogy..áááá
amúgy meg a bevmat3 az igazán fincsi -
tomazin
veterán
válasz
peterszky #210 üzenetére
én közgé 1-2.-t csináltam meg Kurtán apánknál.Ezek a nagyon tetszetős nevek néha veszélyesek!Pl.
elvettem a filozófia a sci-fiben...hát biztos jó lesz ha már sci-fi...hát a tököm kivolt a sok okoskodó birkával.Nem is jártam be,és nem is csináltam meg
Elvileg a filozófia a filmekben is fasza,én ha lesz ebben a félévben majd felveszem,mert még csak az a 2db van meg. -
tomazin
veterán
Mindenki annyira tanul,h még 1 percre se néz be ide?Hát milyen világ ez kéremszépen
[Szerkesztve] -
tomazin
veterán
válasz
SmallGreenET #195 üzenetére
Hát van benne valami amit irsz.Én vizsgáztam adatb-ből,és 4es lett.Igaz az első vizsgán ajándék jegyek voltak,ahhoz képest tavaly hogy kivágott...
Anal:Ez az a dolog,amin kiesik az ember.Én most vagyok 4. éves és anal3ból mek vizsgázni holnap..De a többiből meg rendesen haladok 2. óta..Nagy grat neked az analszigóhoz -
tomazin
veterán
ehhh rohadt adatb..naon nincs kedvem már hozzá....
-
tomazin
veterán
Én ezzel nem baszogatni,meg lehülyézni akarlak.4.éves vagyok,és hidd el nekem amit első 3 évben leadnak az alap.Messze nincs meg mindenem.De az alap.Nem tudom így hivjak-e még,de pl. ha nem érted meg linalgból,h mi az az ortogonális altér,akkro sokkalta nehezebb lesz még pluszban majd numanalból megérteni,miért is vannak olyan tulajdonságai az ortog. mátrixnak.Szívja vele az ember a fogát,megérti és onnantól nem lesz nehéz.
So HAJRÁ -
tomazin
veterán
PZH:Ha valamelyikből buktál akkor abból a részből írsz,ha mind2ből akkro mind2részbél vegyesen feladat.
GyakUV:Ha PZH-n megbuktál(a sima ZH tökmin1 milyen lett),akkro az egészből kell,és sokkkkal nehezebb,mint a ZH,meg a PZHnál is.
Matek=Anal?Vagy mi van most ProgInfo-n?Bevezetés az analízis rejtelmeibe? -
tomazin
veterán
Sziasztok!
Elte IK-s vok,és be szeretném vonni a sulim a kupakgyűjtésbe.[link]
Viszont,ha jól fog menni a dolog,és sok kupak gyűlik össze azt el kell vinni.Ha esetlegesen akkora mennyiség gyűlne össze,ami ''kézben villamossal etc.'' nem szállítható,akkor egy olyan ember aki autóval jár suliba,vagy esetleg el tudna szaladni érte a sulihoz,és onnan egy helyre elvinni(eddig a legközelebbi a flórián,de ezt még igyekszem optimalizálni),az kérem jelezze ezt nekem.
Előre is köszönöm a segítségeteket,és a linket attól függetlenül van-e autótok nézzétek meg -
tomazin
veterán
csak a végét olvastam el a fórumnak még,de...
asm-ről annyit,h naon is van értelme,és gyakorlati haszna is.Biztosan ti több olyan progit tudnátok mondani,amit full asm-ben irtak.(pl.:recognita)
Suli:Amit progmaton leadnak asm-et azzal nem irsz meg egy könnyű beadandót sem(ami mondjuk c,ada vagy mittomén milyen nyelven feladnak feladatnak),DE
lesz az illetőnek valami elképzelése az alacsonyabb dolgokról,és ha olyan probléma van,amit csak ugy tud megoldani,akkor ne legyen problémája(bizotsan vannak ilyen feladatok).
Abban maximálisan igazad van,hogy nem szakmunkásokat.
És ha téged érdekel valami akkor segitenek abban a dologban elmélyülni...ha jól tudom erről szól az iskola.
Egyenlőre ennyi de majd végigolvasom...
Jah és sok sikert a vizsgaidőszakhoz mindenkinek
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest