- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickwearby
tag
Nincsen, félbehagytam.
Pár évig szórakoztam vele.Sokan azért mennek oda, mert nincs jobb ötletük,
pl. én is, akkor még nem tudtam, mit akarok,
aztán rájöttem, hogy taszít a téma és dobtam,
felvételi ide,
és elsőre sikerültSajna még hatnak rám az ottani élmények,
úgyhogy nem sikerült ez a félév a legjobban,
de mindenki azt mondja hogy a jogon kell a legtöbbet seggelni,
hát szerintem itt, proginfen nagyobb a követelmény.Jogon nincs semmi lényeges évközi számonkérés,
minden jegyet a vizsgaidőszakban lehet megszerezni,
és ha jól magába száll valaki, nem olyan nagy kunszt levizsgázni semmiből (én kb az 5 évi anyag feléig jutottam),
itt viszont rendesen tanulni kell.Na de ennek örülök, hogy nem ismételtetnek gyakot is
Így szépen összeszűkült az órarendem heti 5-ből 2 napra,
előadások plusz két nap, de az úgyis csak max 2-3 hétig lesz aktuális khmm -
sghc_toma
senior tag
hát én mikor elkezdtem php-t meg sql-t tanulni, felraktam egy AppServ-et, kb 5 kattintással lett MySQL-em, PHP-m, meg Apache-om... nyilván éles rendszert normálisan bekonfigol az ember, de SQL-t tanulni bőven jó ez a megoldás, szvsz.. Oracle-t nem ismerem, nem tudom mennyire nehéz beüzemelni, de ha csak SQL-tanulás a cél, akkor úgyis tökmindegy milyen db van alattad...
-
peterszky
őstag
Én még annyit sem, 10-10 perc nyomtatás, vagdosás
Nikola mesélte, hogy Sike befenyítette diákságot vizsgán, be lehet vinni 2 üres lapot + tollat
proof: hasznos
szerk:
Bazsi, nyugodt vagyok. Most legalább két félévig nincs 3. tárgyfelvételemMondjuk nem kéne még többet csúszni...
-
Mawyx
őstag
Macskának vmi ülőke szerű izé
ilyesmi.Még egy fedeles, ajtós wc kellene otthonra, de olcsón nincs. Boltban újan 2200ért vettem, ami itt van neki, de használtan is drágábban adják. Max 1300ért vennék, de annyira max annyiért, hogy utazni se kelljen érte, mert egy jegyet is ha már kilyukasztok (pedig ha menni kell, akkor kapásból 2lyukasztás oda-vissza), akkor már ugye inkább újat.
-
-
sghc_toma
senior tag
milyen ie-t használsz te? nekem a töltéseket nem nyírja ki, ha becsukom
ja, tudom, h Vista-ból nem volt, csak kíváncsi voltam...
Enterprise tud BitLocker-t, és ki szeretném próbálni...
mod: én még egy darabig nem váltok 64-re.. kedvenc ring3 asm-level debuggerem (OllyDbg) 32 bites...
-
sghc_toma
senior tag
nincs mit..
btw, felnéztem most MSDNAA-ra, hogy ott is elérhető-e a béta, de nem.. viszont van Enterprise SP1-es Vista is, nem csak Business.. tök jó
#3076: hmm, tegnap is sokan mondták, hogy szarakodik a letöltés.. nekem fél óra alatt lent volt a 64 bites.. a 32 biteset torrentről szedtem, és ugyanaz a CRC-je, mint az MS-esnek, szóval lehet szedni torrentről is nyugodtan...
-
nickwearby
tag
elsőre: megnézem majd otthon.
de járai könyvét használd, baromi rágós a bevmat, de ha túlesel a holtponton, akkor megérted. csak rengeteg idő kell hozzá (szóltam előre).
Kösz előre is.
Nem holnapra kell, de gondoltam, ne az utolsó pillanatban fossakmásodik: nincs.
ha bizonyításra kell pont, és 2 pontot adnak, akkor 1 pont a hibátlan tételkimondás és a bizonyítás elkezdése. compalg tanszéken nem szaroznak, simán megvágnak.Aha, ez volt a sejtésem,
kösz az infót. -
Mawyx
őstag
baltával, mi?
Mitől lehet, hogy nincs hangja a tévének szgépen tévékártyával? Vatta új tv kártya, kép vanm hang nincs. Nincs némítva, filmet nézve van hang, kattogva windows hangok is vannak. A telepítő cd-jéről újraraktam a drivert, közben is zenélt, felment, felismerte. Tévén van hang is kép is, de szgépen akarom, tévé csak azért van még itt, mert egyrészt túl nehéz és nem birtam még elvinni, másrészt az ablakot nem lehet becsukni és ez támasztja be...
Leadtek Winfast tv 2000xp global -
-
peterszky
őstag
Nincsen itthon (használható) biciklim, csak vidéken. Be kéne újítani egy bringó hintót, aztán zúzni keresztül mindenen
Meg *** hideg van és mint említettem, picit fáj a lábam a hidegben
szerk:
Holnap ébren kell maradni, hogy elénekeljem a Himnuszt + letoljak egy pohár málnaszörpöt éjfél után -
-
Mawyx
őstag
Tudom, de ezt nem kell mindenkinek tudnia. (Most nem akartam azt írni, hogy a csajodé is lehetne akár, mármint mondani lehetne, ha esetleg valaki rákérdezne, aki épp vendégségben jár nálad és vmi fura módon bekotor a szekrény mélyére és meglát egy rózsaszín beütésű vasalót...)
Ilyen hidegben? Ááááh
Fel is kéne pumpázni a gépet meg sötétben én tuti nem megyek sehová egyedül.
-
Mawyx
őstag
Nem-nem, szerintem tipikus hűtős kaja. Én mindig rengeteget csinálok, aztán kis tejfölösdobozokba kiadagolom és mehet a mélyhűtőbe.
Csak teszkóra már nem lesz idő, itt bent meg drága a kaja. A sajt se olcsó, de az van a fagyasztóban. Fel is írom, reggel vegyem ki és ne felejtsem ott, különben macs előkóstolást végez rajta asszem -
nickwearby
tag
Sőt, hadd tegyem hozzá, hogy költségtérítéseseknek meg eleve nem is jár
--------------------------------------------------------------------------
És Kellemes Karácsonyt mindenkinek,
továbbá Józan Újévet!
-------------------------------------------------------------------------- -
proof88
addikt
Én inkább nem szoktam alkoholizálni.
Első sörös élményem talán 15 évesen volt, aztán emlékszem, hogy 16 vagy 17 évesen a Bp parádén összeittam mindenféléből, volt sör, jéger, whisky, mittomén, mégsem lett semmi bajom. Aztán egyszer 4 sör és valami töményebb után jól taccsra kerültem, no azóta nem szereti a gyomrom az alkoholt, vagy nem tom. Mondjuk 2 éve volt, azóta javulok. Tudom h nem jó keverni, de életem első keveréséből még hányingerem sem lett, pedig nem hiszem, hogy sokat ettem volna előtte.
Múltkor meg gondoltam iszok egy kis bort, 2 pohár után elkezdett fájni a fejem kicsit, úgyh morcos lettem rá!
Megfogadtam, hogy alkoholt csak olyankor iszok, ha jó a társaság, mert akkor úgy tudok vihogni, mint egy ló. Egyébként meg nem iszok, mert még a fejem megfájdul tőle. -
Mawyx
őstag
Édi nyuszi lehet, mini david copperfield
Rágcsál még a jószágod mindent?Nekem komplett lakást kell takarítani 2-3 naponta, zuhanytálcát, mosogatót, mosdókagylót is, mert ezekben szeret játszani. Csöpög a csap, ott játszik, aztán beleugrik a wc-jébe, amiben homok van, így a vizes homokot, azaz a sarat hordja fel mindenhová... Így legalább takarítok rendesen, nem uralkodik el a káosz, de annyit nem győzök amennyit kéne...
-
Mawyx
őstag
Az egészet. Nem maga a mosás tart sokáig, hanem az előtte lévő pakolás. Egy macskaház itt, két hátizsák amott az asztal alatt, dvd-k, ruháskosarak az ágy alatt stb-k a minden alatt, ahol van akkora hely, hogy az a bármi befér oda, az akkor ott van és ezeket mind fel kell rakni az ágyra, hogy ugye a padlót tudjam mosni.
-
Mawyx
őstag
Nem vonatozok, nem megyek sose sehová.
Jó lenne tudni nekem lesz-e még pótom, asszem dobok is egy mailt a tanárnak van-e időpont.
Már le akartam feküdni, de érzem, hogy csak vergődök, így visszakapcsoltam a gépet. Reggel van felmosás idő, de lehet felmosok, behoztam ma a sarat kicsit, idegesít. Szemem fáradt, de az agyam pörög, nem jó ez így...mozgáshiány...
-
raczger
őstag
kössz, azthiszem elég lesz nekem a bsc is
ugyhogy c-t választottam
eddig 27-ből 15 kreditnél járok én, még egy gyakból fogok pótzh-zni holnap, remélem az is meglesz, ám a diszkmat meg linalg ea vizsgák hogy hogy a fenébe lesznek meg azt még nem tudom, mondjuk a diszkmatra még "csak" tanulni kell, a linalgot nem ártana megérteni sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Bittorrent topik
- The First Berserker: Khazan
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest