- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Nekem van itthon egy "RAM-ba zárt világ"-om, ha az megteszi.
szerk: meg van valami exceles cucc is, az egy sorozat volt, amit össze lehetett fűzni, mindjárt megnézem a címét.
szerk2:
Danitz Béláné: Táblázatkezelés alapjai
-||- : Táblázatkezelés középhaladóknak
Szné Tahy Zsuzsa: Feladatgyűjtemény a táblázatkezeléshez -
-
bbazsy
őstag
van széngyújtó cucc.
sztem ne erőltesd a benzint, főleg ha nem csináltál még, mert ha sokat öntesz rá, akkor a húson is lehet érezni.tecskó és társaiba van ilyen, h gyújtó. lényegében valami olajjal átitatott forgács összepréselve, vagy bármilyen mesterséges anyag. sokáig ég, beleraksz 2-3 -at és az elég. (elég és elég is
)
-
bbazsy
őstag
addig kell égetni, míg parázs lesz belőle.
ez függ attól, h mennyit raktál rá, de mindenképp 'lángolnia kell' (még húst nélkül), aztán mikor parázslik, akkor rá a húst. ne égesd szét a husit, úgy nem az igaziés rakj rá zöldséget, mindent amit találsz. qrvajó ízük lesz
meeeeeeg a tuti dolog, ha szereted a sajtot, akkor camambert ráraksz a legvégén, mikor már parázs sincs sok, és addig forgatod (forgatni kell!), amíg szét nem durran, akkor viszont azonnal le. a 'penész' tartja bent a folyós sajtot a végsőkig, de nagyon jó kis füstös íze lesz
-
nickwearby
tag
Igen, használ,
a mennyiség az változó, hogy mit igényel,
de tényleg nem dob ki szőrlabdacsokat,
meg mást se
Én itt szoktam venni. -
nickwearby
tag
Adj neki ilyet:
Főleg most tavasszal a vedlési időszakban,
az enyém is néha "leguggol" és elkezd hörögni,
tapasztalatlan macskatartóként azt hittem, hogy köhög,
de nem, mert öklendezik, na olyankor egy kb. 10 cm-nyi csíkot nyomok neki gyorssegélyként -
bbazsy
őstag
-
proof88
addikt
újra és újra itt kezded el boncolgatni - leszámítva a mai napot, mikor boncolgattam én ezt ?! A topic ELTE IK, de azt írtad, hogy kakukktojás vagy, ezért kérdeztem, hogy most miért... Nincs flash órám, azt meg nem gondoltam, hogy olyan privát dolog megkérdezni, hogy elte vagy bme vagy mifene... Én nem értem, hogy miért kéne ezt privátban intézni... mármint én nem szégyellem, hogy az Eltére járok. Bme-sek között sem. Ezer éve itt van ez a topic, beszélgetünk, néhány szokásod is tudjuk, de most egy hova járszra nem lehet válaszolni, áhhh. Nem értem, mit kell ezen ennyire kiakadni.
Nem mondtam, hogy nem férsz el, de nem értettem a "kakukktojás" jelzőt.
Jeez!
Akkor azt mondjad inkább, hogy mi van a laptoppal, elvitted már? -
proof88
addikt
Én láttam macska hányást és büdös volt.
Mawyx nem pletykás?! De ha Te tudod, hogy én IK-ra járok, akkor én miért nem tudhatom, hogy Te hova jársz ?!Mondjuk azt tudom, hogy nem szeretsz magadról beszélni, de szerintem ebben a topicban mindenki tudja rajtam kívül, hogy hova jársz, csak én nem!
-
proof88
addikt
De akkor hova jársz, és miért vannak infós tárgyaid ?! Vagy nem is voltak, rosszul emlékszem? Meg akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba: kinek dolgozol? Nem megyek sittre! Ne is álmodj róla! Tudom, hogy utánam kutakodsz! Azt hiszed, nem tudtam már az elejétől?! Megérzem a zsaru szagot...
szerk.: lóóól
-
proof88
addikt
Mondjuk én is a helyedben elvinném gariztatni, ha van rajta legális xp, mondják meg, hogy mi a lóf*sz van vele... amúgy mentsd le a fontos dokumentumaidat, aztán mehet szerintem... jó meg leszedheted a flash-t, ha nyugodtabb akarsz lenni... bár elvileg ilyenekért nem szoktak szólni.
-
proof88
addikt
És gondolom chipset drivert raktál fel... innen töltögettél? Milyen USB cuccaid vannak? Max nézni tudnám, sokat nem hiszem, hogy tudnék segíteni.
Bnőm húgának is elő szoktak néha jönni rejtélyes hibák a laptopján, próbáltam ilyen drivert, olyan drivert, egyikkel jobb, másikkal rosszabb. Ott is usb-s gondok voltak, mobiltelefon ill webkamera... de bizonyos driverrel csak ritkán van kék halál. Én is csak abban bízok, hogy még nem találtad meg a megfelelő drivert (egyébként ezért nem szeretem a laptopokat, valahogy úgy érzem, a fejlesztők gányul írják rájuk a drivereket, asztali gépekeknél azért mindig van megoldás [nem mondom, hogy itt nincs]).
-
proof88
addikt
Külön limit vonatkozik ATM-és pénz kivételre és külön a vásárlásra. Ha van OTP Direkted, akkor magad megváltoztathatod a limited... ha nincs, akkor be kell menni az OTP-re, megváltoztatod, sajnos az asszem akár 3 nap is, de egyben ki is vetethetsz pénzt az ügyintézővel, úgyhogy megoldható a dolog.
-
Mawyx
őstag
itt a másik a kék képernyő a monitor egyik sarkába zsugorodva került, amikor múltkor csak ez a hiba volt, akkor a rendes win ablak lett kicsi, most kék halál az usb-s hibaüzenet miatt és úgy ment össze a képernyő a videókártya driver probléma miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LEGO klub
- Diablo IV
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Classic / Xbox 360
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest