Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Mostmár elég lesz a ''hogyan vágjuk át a boltot'' topikból.
Ez záródik. -
gege71.hu
addikt
Ez garis hiba
MI AZ, HOGY NEM BÍRJA KI EGY VGA KÁRTYA HA EGY KIS CSIP-CSUP CSAVAR RÁESIK??!!!
Nincs itt lopás..nincs itt semmi látnivaló..KÉREM OSZOLJANAK EMBEREK -
bogarfx
aktív tag
Viid vissza aztan kesz!Kitol lopsz egyantalan?Azoknak holmi 30-40 ezer semmi nekunk meg azert valami
-
WEBER
tag
válasz
Balint133 #36 üzenetére
Erre csak annyit hogy az egyik számtech boltban multkor a tag egy rakás alaplappal a kezében elesett és ugye minden szanaszát mire a kollégája: -rakd csak a polcra jó lesz ugy. Ezek után ha valaki megveszi az alaplapot és szenved vele egy csomót és még csak vissza sem akarják esetleg cserélni akkor megszívta. Amíg ilyenek vannak a boltban addíg a vevő megtehet akár egy ilyet is hogy becserálteti az árut. Amúgy különbséget teszünk Hazugság és füllentés között is. és a vevő nem a boltost veri át mert attól a boltosnak semmi kára nem származik ha visszaviszi valaki a rossz cuccot hiszen ők is a gyártónál gariztatják ahol fillérekért csinálnak meg egy ilyen kártyát. Tudom hogy nncsen kis bűn és nagy bűn de egy ilyenért senkit nem csuknak le. Én azt mondom az illetőnek hogy én visszavinném a boltba a kártyát.
-
Yaye
őstag
Az átverés a boltostól visszacsurog és alapesetben végül a kár a gyártót éri. A boltos meg a nagyker nem bukik egy fillért sem a garin, még a hasznát sem. Így is átverés, nem tagadható, de kicsit mégis más átverni egy multicéget száz dolcsi gyártási költséggel, mint a sarki boltos srácot a kártya árával.
Igen-igen, ez is lopás, és mint ilyen elítélendő, de a fokozati skálán nem annyira nagyon erős.
[Szerkesztve] -
PonPon
senior tag
Kocsis dolog kicsit más azért...
-
Nem vagyok boltos. Legalábbis nem számtech üzletben
Én bizony nem vinném vissza. Tudom, hogy ma sajnos az a menő, aki drogot árul és autókat tör fel, de nekem valahogy nem ő az ideálom. Én megveszem a programokat a gépre vagy ingyenest használok. A játékokat is megveszem.
Nem vagyok gazdag (sajnos), de van becsületem, és tartom magam hozzá...
Mindenkinek a saját lelkiismeretével kell elszámolnia (már akinek van), és azt bizony nem olyan könnyű átverni, mint a boltosokat... -
faster
nagyúr
Ez a topik egy vicc, ha át akarod b*szni a boltos fejét, tedd, nem tilthatjuk meg, de még asszisztáljunk is hozzá?
-
PhilBrick
őstag
válasz
Avicularia #14 üzenetére
Én kénytelen lennék: 6 éve ugyanott vásárolok, mindig kedvezménnyel. Nem lenne már pofám átvágni őket.
Egyszer régen megtettem, elfüstöltem egy BH-6-ot. Visszavittem fapofával. Azóta is elkap néha a lelkiismeretfurdalás, mikor a srác kijön a pult mögül, hogy üdvözöljön...
[Szerkesztve] -
Balint133
aktív tag
válasz
Balint133 #20 üzenetére
Na jó ebben igazad van! De most megint vegyem meg az alaplapot 25kért? Á azt inkább nem inkább megpróbáltam garira visszavinni! És lám visszaveték! Beküldték pestre 1 hetet vártam, aztán most vagy megjavították a lapot, vagy kicserélték azt nem tom! Az a lényeg hogy megy azóta semmi gáz nem volt vele
-
Vennék másikat. De eleve nem kerülök ilyen helyzetbe inkább. Én ha véletlen parkolásnál meghúzom valakinek az autóját, akkor ott hagyok egy névjegykártyát (megtörtént eset), és nem húzok el sunyi módon. Szerintem ez így tisztességes. Vállalja az ember a felelősséget a tetteiért..
-
válasz
Balint133 #16 üzenetére
Én meg azokat utálom, akik megpróbálnak átverni másokat, vagy márt erre bíztatnak. Elrontotta a saját hibájából. Ha becserélteti, akkor átveri a boltost. Szerinted ez teljesen rendben van? Ha te adtad volna el neki, akkor örülnél, ha viszavinné, hogy ''jaj mitörtént, nem megy csak úgy...''
-
válasz
Avicularia #14 üzenetére
Ne magadból indulj ki, nem mindenki tolvaj...
-
Balint133
aktív tag
válasz
Avicularia #14 üzenetére
Ebben igazad van! Szentem senkisem olyan gazdag, hogy megvegyen egy újat, ha még van rá garancia! Meg szentem egy dúsgazdag is megpróbálja visszacserélni! Úgy tom utrálni az ilyen embereket!!!
De most nem?
[Szerkesztve] -
Balint133
aktív tag
Ja én alaplapommal jártam így vettem egy új házat és átépítettem!
És hát még najiv kis kezdő voltam és nem volt rendesen rögzítve meg minden és ráraktam az áramot! Hát beindult csak amikor összeraktam teljesen akkor a kép nem jöt vagyis jött volna mert a monitor jelezte, hogy a kari adja neki a jelet, de a lap az...
Szal másnap vagyis nem is még aznap levittem a Visioncomputerbe és mondtam vmi kamumesét, hogy már 2 hete eben az új házban van és egyik este még ment másik reggel meg már nem ment!! Ja és külsérelmi nyom az nem volt raja! Szal nekem a csaj viszavete!
De ez függ a boltostól, hogy milen kedves! -
PonPon
senior tag
Semmi nem látszik semmi rajta! Nem szeretném elkönyvelni tanulópénznek sajnos nincs annyi pénzem, de mindenki rakja rá ezentul a ház oldalát a gépre
!!! Húzva se volt soha. Szoval szerintetek mondhatom, hogy egyszercsak bakapcsoltam és nem volt kép?
-
-
Balint133
aktív tag
Ja! amit az előttem hszelő is mondott vagyis írt! Bwmész ártatlan képpel és azt mondod, hogy egyik bekapcsolásról a másikra nem működöt!!
Azt kész!
De ha van raja látható nyom akkor az már nem tuti! Max ha vmi ''korom'' SZERŰSÉG megpróbálhatod leszedni, de hanincs sérülés akor ártatlan kép meg egy kis kamumese!És visszaveszik!
[Szerkesztve] -
PonPon
senior tag
Sziasztok! Van egy garic Radeon9800Pro-m, amire menet közbe ráesett egy csavar!! Szikrázott egyett és azóta nincs képe
Namármost ha én ezt visszaviszem mit monjak hogy elfogadják? Egyszercsak elromlott
Remélem tudtok vami okosat
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest