- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Nem vagyok boltos. Legalábbis nem számtech üzletben
Én bizony nem vinném vissza. Tudom, hogy ma sajnos az a menő, aki drogot árul és autókat tör fel, de nekem valahogy nem ő az ideálom. Én megveszem a programokat a gépre vagy ingyenest használok. A játékokat is megveszem.
Nem vagyok gazdag (sajnos), de van becsületem, és tartom magam hozzá...
Mindenkinek a saját lelkiismeretével kell elszámolnia (már akinek van), és azt bizony nem olyan könnyű átverni, mint a boltosokat... -
Vennék másikat. De eleve nem kerülök ilyen helyzetbe inkább. Én ha véletlen parkolásnál meghúzom valakinek az autóját, akkor ott hagyok egy névjegykártyát (megtörtént eset), és nem húzok el sunyi módon. Szerintem ez így tisztességes. Vállalja az ember a felelősséget a tetteiért..
-
válasz
Balint133 #16 üzenetére
Én meg azokat utálom, akik megpróbálnak átverni másokat, vagy márt erre bíztatnak. Elrontotta a saját hibájából. Ha becserélteti, akkor átveri a boltost. Szerinted ez teljesen rendben van? Ha te adtad volna el neki, akkor örülnél, ha viszavinné, hogy ''jaj mitörtént, nem megy csak úgy...''
-
válasz
Avicularia #14 üzenetére
Ne magadból indulj ki, nem mindenki tolvaj...
Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest