- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Aktív témák
-
WEBER
tag
válasz
Balint133 #36 üzenetére
Erre csak annyit hogy az egyik számtech boltban multkor a tag egy rakás alaplappal a kezében elesett és ugye minden szanaszát mire a kollégája: -rakd csak a polcra jó lesz ugy. Ezek után ha valaki megveszi az alaplapot és szenved vele egy csomót és még csak vissza sem akarják esetleg cserélni akkor megszívta. Amíg ilyenek vannak a boltban addíg a vevő megtehet akár egy ilyet is hogy becserálteti az árut. Amúgy különbséget teszünk Hazugság és füllentés között is. és a vevő nem a boltost veri át mert attól a boltosnak semmi kára nem származik ha visszaviszi valaki a rossz cuccot hiszen ők is a gyártónál gariztatják ahol fillérekért csinálnak meg egy ilyen kártyát. Tudom hogy nncsen kis bűn és nagy bűn de egy ilyenért senkit nem csuknak le. Én azt mondom az illetőnek hogy én visszavinném a boltba a kártyát.
-
Balint133
aktív tag
válasz
Balint133 #20 üzenetére
Na jó ebben igazad van! De most megint vegyem meg az alaplapot 25kért? Á azt inkább nem inkább megpróbáltam garira visszavinni! És lám visszaveték! Beküldték pestre 1 hetet vártam, aztán most vagy megjavították a lapot, vagy kicserélték azt nem tom! Az a lényeg hogy megy azóta semmi gáz nem volt vele
-
válasz
Balint133 #16 üzenetére
Én meg azokat utálom, akik megpróbálnak átverni másokat, vagy márt erre bíztatnak. Elrontotta a saját hibájából. Ha becserélteti, akkor átveri a boltost. Szerinted ez teljesen rendben van? Ha te adtad volna el neki, akkor örülnél, ha viszavinné, hogy ''jaj mitörtént, nem megy csak úgy...''
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest