Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo.csabi
tag
válasz
pengwin
üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ! :-)
Kategória alatt a konfiguráció szerinti kategóriát értettem, árszegmens alatt pedig az árukat. Írtam mindezt azért mert nem tudom, hogy az ár/érték arány párhuzamosan mozog-e, azaz középkategória pl. 4-550 eFt között van, felső kategória pedig e felett, stb.
De az is lehet, hogy ez nem ilyen egyszerűen meghatározható dolog?Két fontos kérdés:
1. Használnád tabletként?
Ha konvertálható gépem lenne, minden valószínűség szerint gyakra(bba)n használnám, például filmezéskor illetve szükség szerint, amikor kényelmesebb egy kijelzőt tapicskolni mint egér + billentyűzet kombót használni.
2. Biztos kihasználnád az érintőkijelzőt?
Lásd fenti mondatom második fele.
Játékokat jelenleg én magam egyáltalán nem futtatok rajta, kivéve ha a Windows Áruházból letöltött, egyszerűbb játékok annak nem minősülnek, amelyekkel a 7 éves fiam játszik heti egyszer egy órát. Tehát a 'játékképesség' ilyen formán nem releváns.
Nekem egy ilyen fülesem van, emellett nagyjából azonos arányban használok egy SONY hifit és a notebook saját hangszóróját zenehallgatásra, film- és videónézésre.
Ez a két lista (processzor, grafikus kártyaegyébként mérvadó lehet a notebook kiválasztása során?
Ha van időd, kapacitásod rá linkelnél pár iránymutató konfigurációt nekem?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest