- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
pilóta #39703 üzenetére
A Vulture powerplantjét akarom fejleszteni ezért elindultam felicity felé, félúton néztem utána hogy ez a meta-alloy olyan valami ami csak a maia rendszerben kapható, így mentem le érte a vulture-al. Lehet az ASP explorert kellett volna odaszállíttatnom ahol voltam épp, azzal leszállítani, majd felicityhez leszállítani a Vulture-t. Mindegy, már közel vagyok.
@gentlelynx: van egy jó nagy 4A-s fuels scoopom. A rakteret áldoztam be érte (egy kettest azért meghagytam az ilyen anyagbeszerzések miatt).
Mondjuk valóban jobb lett volna az ASP-vel mindent megcsinálni és utána odahívni a Vulture-t. Viszont így lövöldözhettem kicsit a Maia rendszerben az árufelvétel előtt. -
Yag
tag
válasz
pilóta #38451 üzenetére
Átvitt értelemben értettem. Vagyis képletesen. Amit egy autóban be kell állítani azt hasonlóan itt is ahhoz, hogy zökkenőmentesen "közlekedhess". Ha nem állítod be a gombokat, akkor nem lehet bizonyos funkciókat működtetni ... szerintem ez csak türelem kérdése. Nem csak az a játék amikor csapatjuk, hanem az is hozzá tartozhat, hogy gyakoroljuk a játékot játszani. Gombok, funkciók, hatások stb.
-
Yag
tag
válasz
pilóta #38445 üzenetére
Sajnálatos módon manapság az ingerküszöbünk tágulásának hatására a legtöbb játékosnak már nincs türelme "tanulni" a játék folyamatát. Ha figyelembe vesszük hogy ezek az űrhajók járművek és azok vezetését tanulni kell akkor azt is könnyebben fogadhatnánk el, hogy nem csak "beleülünk" és hajrá hanem hozzá tartozik pl. egy új autóba ülsz bele, hogy ülés, kormány magasság, gombok ellenörzése, tükör beállítás pedálok tesztelése és lehet menni forgalomba. Ez is hasonló. Nem csak a funkciókat kell gombokhoz rögzíteni hogy kényelmes legyen a játékod, hanem a különböző funkciókat is.
-
Cooper911
senior tag
-
gentlelynx
tag
válasz
pilóta #38445 üzenetére
Érteni vélem, amit gondolsz, de szerintem az odafigyeléssel ebben az esetben nincs gond. Kevésbé örültem volna annak, hogy esetleg egy általam már bedefiniált gombra, odarakják az analizis módot, vagy az fss-t, mint így, hogy figyelmeztetnek, hogy ezeket be kell állítanom a teljes funkcionalitáshoz.
Szerintem (önkritika következik) én rendesen "behisztiztem" az átálláskor, (főleg, hogy épp gőzerővel Oitbi megmentésén fáradoztam), de alapvetően (és megvédhető érvrendszerrel alátámaszthatóan) nincs nagy gondom most az új felfedezési rendszerrel. Kicsit nehezen szokom még, hogy az USS-ek nem úgy jönnek ahogy megszoktam és amibe "beleszocializálódtam" a játékban eltöltött pár hónapom alatt (battus most nézem, hogy 10 hónapos leszek lassan), de ennek is meg lehet találni az előnyét.
Főleg ha ilyen szépen adja a HGE-ket.
Én most úgy látom, hogy a játék része maga a működés felfedezése is, ezt könnyítheti meg, vagy gyorsíthatja fel egy yt videó (vagy itt a fórum), de ez eddig is így volt. Valahogy azok is felismerték a működést, akiknek nem volt mit megnézniük és maguk csinálták meg azokat a videókat, amik alapján most mi okosodhatunk.
A játékos elvándorlás, vagy maradás, vagy új játékosok érkezése szerintem ettől, alapvetően független, mert akinek nagyobb a kötődése a játék világához, azt ez nem fogja eltántorítani, akik meg gyengébb szálakkal kapcsolódnak, azok meg akármikor, bármilyen számukra nem tetsző fejlesztésre hivatkozva itthagyhatják.
(Aztán ezek közül többen egyszer csak gondolnak egyet és ismét nyakukba veszik a csillagporos utat...)
...befejezem, hosszú lesz -
42861
senior tag
válasz
pilóta #38442 üzenetére
Ha visszaváltasz a controls menüben a defaultra, akkor ad egy gombkiosztást az új funkciókhoz is. De ugye ilyenkor minden visszakerül alapra. A legegyszerűbb ha itt nyomsz egy screenshotot, visszaállítod a már személyre szabott custom módodat, majd magad állítod be az új funkciókat a screenshot alapján.
-
Jacktor
aktív tag
válasz
pilóta #37838 üzenetére
Itt meg tudod nézni mibe mi megy és le is tudod menteni a setup-okat:
https://coriolis.io/
(Ez a frissített oldal, de ez most tanúsítvány problémákkal küzd: https://coriolis.edcd.io/) -
okyoky
tag
válasz
pilóta #37835 üzenetére
2-6 közötti méretben vannak utaskabinok. Bármelyik hajóba berakhatóak, mint bármilyen más modul.
-
válasz
pilóta #37827 üzenetére
Nem egyszerű ez a küldetéstípus...
Van egy gazdag csóka, aki meg akarja nézni a PHEGDA 2 gázóriás légkörében a szén alapú létformákat.
Na most ez tök jó, csak hát ugye itt nem lehet leszállni. Fél órája megyek körbe-körbe, keresztül-kasul a bolygó körül, de nincs semmi arra utaló jel, hogy mit is kellene keresni...
F.szért nem lehet konkrétabban megadni egy küldetésnél, hogy mi a feladat? -
gentlelynx
tag
válasz
pilóta #37650 üzenetére
Igen, ez engem is érdekelt volna... A játék elkezdése óta sorra kaptam a feloldásokat rendszerekhez, de igazán nem jöttem rá a lényegre...
Jó, jó, a SOL mint identitástudati-tényező, oké... aztán szerintem volt ott olyan rendszer is, ahol mérnök lakott, így ezt is értem... de egy sor olyan volt (megfeszíthettek, de már a nevükre sem emlékszem), amire nem tudtam rájönni, hogy miért is volt az a zöldfülü elől elzárva és mennyivel lettem beljebb a feloldásával... Ilyen a Ross 128 is...
Bájdövéj... lett hirtelen 4 új mérnök?
(Mel Brandon, Marsha Hicks, Etienne Born, Petra Olmanova) -
duvi
nagyúr
válasz
pilóta #37594 üzenetére
Csak akkor kapod meg, ha csatlakozol hozzá és eléred nála a maximum (lvl 5) rangot. Bővebben a Powerplayről. (ez is elérhető az összefoglalóból)
-
wollnerd
aktív tag
válasz
pilóta #37556 üzenetére
Akkor jó. Csak kezd el scannelni újabb dolgokat.
Sajnos csak az összekötés UTÁN kezdi a adatokat rögzíteni nulláról, nem akkortól amióta játszod az ED-et.SZerk: A gentlelynx által leírt journal beiportálást nem tudtam, mondjuk már nem is érint, hiszen amikor már elmentem fedezni, már néhány hete használtam a progit.
Persze, a BP túrám nincs rögzítve, mert hiszen akkor még az EDDI-t se használtam, de mindegy... -
wollnerd
aktív tag
válasz
pilóta #37549 üzenetére
Az API key beregisztrálása gondolom megvolt. (EDSM-en a fiókképre katt, API key-re katt. Ott kimásolod a kódot, a EDMC beállítások menüpontjában a EDSM fülön beilleszted, leírod a CMDR nevedet is és OK. Persze lehet hogy az elsődleges feltétele hogy magába a Frontier fiókkal is be kell jelentkezni az első fülön.
Lehet hogy csak akkor fog be indulni és működni az egész, főleg a scan value dolog, mivel last docking-hoz kötődik és EDSM csak az API key-es bekötés óta kezdi rögzíteni az adatokat és nem amióta játszod az ED-et.
Egró lehet hogy vissza kéne menned és bedokkolni bármelyik állomáson hogy elkezdődjön a folyamat.
VAGY: Nem tudom, hol vagy, de ha esetleg közel(ebb) vagy a Colonia-hoz vagy a Colonia Highway Connection egyik állomásához, pl. Polo Habour, vagy Colonia Hub, oda is elég elmenned és biztos hogy rögzülni fog.(Ha a Frontier szerver épp nem laggol...
)
-
gentlelynx
tag
válasz
pilóta #37551 üzenetére
Szerintem azért tegyél egy próbát az API key-el, mert lehet, hogy botorságot írtam és attól még, hogy a connektor mutatja, nem fogja továbbadni az EDSM-nek az összekapcsolás nélkül.
A korábbi adatokat pedig csak akkor fogod látni, ha importálod a játék által mentett Journal-okat... -
gentlelynx
tag
válasz
pilóta #37549 üzenetére
Létezik egy olyan megoldás is, hogy az EDSM oldalon a korábbi journal állományokat beimportálod és akkor már mutatni fog adatokat. Egyébként meg dokkolás-kor, vagy ugrás után kommunikál a program. (Ehhez a programban be kell állítanod a fiókodhoz tartozó API key-t... bár szerinem azt megcsináltad, mert úgy látom, hogy mutatja, hogy hol vagy...)
-
wollnerd
aktív tag
válasz
pilóta #37542 üzenetére
Sajnos nem lehet.
Én is nagyon hiányolom e funkciót. Épp én is elmentem múlt pénteken felfedezni Cubeo-ból hogy elég pénzt szerezzek a barbi pajzsokhoz. A galaxis majdnem a délkeleti szélére megyek és onnan pedig majd a galaxis szélén haladva térek vissza Cubeo-ba. (80 fényévet tud ugrani a kondám.)
SZERK: Hoppá úgy tűnik mégis lehet lecsekkolni!!! Csak kell egy EDSM acc és egy ahhoz szinkronizáló kis progi, pl. ED Market Connector, az EDSM főoldal közepén látható a becsült
scan value az utolsó dokkolás óta!
-
komor88
újonc
válasz
pilóta #37486 üzenetére
Mivel gyakorlatilag hatalmas léghajókban utazunk, ez elég naív kérdés.
Ha megnézed a hajók méretét és, hogy mi mindent pakolnak bele, a hajók 70-90% légüres tér.
Egyébként valószínüleg ezért is késik a légkörös landolás, mert a méretükhöz képest túl könnyűek a hajók.Az anaconda pl alakra nagyjából egy zeppelin, 155 méterével, az üres súlya 400 tonna. A 245 méter hosszú Hindenburg volt 250 tonna. A 37 méteres űrrepülő 120 tonna, pedig ott aztán se large beam laser, se power generator, minden minimum súlyú.
Kiszámoltam, hogy nagyjából 1.5 milliméteres acélburkolattal (belül üres, semmi merevítés, semmi, csak levegő) megépítenénk egy anaconda formát, teletolnánk levegővel, na az lenne 400 tonna.
A frontiert hidegen hagyják ezek az adatok, amikkel ők is tisztában vannak, szóval kár a gőzért.
Képzeljük el, hogy minden rendben van. A hajók sebessége, meg azért maxos, mert a légellenállás amúgy is lelassítja őket, ezért működhet a légbeömlő és ezért is halljuk a másik hajó motorhangját.De a lényeg, szépek a hajók és lehet rájuk venni kiteket, meg festést.
-
duvi
nagyúr
válasz
pilóta #37413 üzenetére
Sok mindenre használhatók. Attól függ, hogy milyen limpet kontrollert teszel fel a hajódra. A mi tesztünk óta bővült a felhasználási lista.
Limpet Controllers:
- Collector
- Decontamination
- Fuel Transfer
- Hatch Breaker
- Prospector
- Recon
- Repair
- Research -
duvi
nagyúr
válasz
pilóta #37351 üzenetére
Aktív Community Goal-ok (közöségi questek). Egyébként a csillagtérképen beállíthatod, hogy mi jelenjen meg. Ugyanitt találod az ikonmagyarázót is.
-
duvi
nagyúr
válasz
pilóta #37257 üzenetére
Az elmondásod alapján véletlenül benyomtad a Silent Runningot. Ilyenkor megszűnik a hőleadás és hirtelen túlmelegszik a hajó.
Itt tudod kikapcsolni a felszállás előtti ellenőrzést: -
Novver
senior tag
válasz
pilóta #37246 üzenetére
Üdv!
Ezen ne aggódj, én is az 1.2 után abbahagytam és 2.2-nél jöttem vissza. Sok minden teljesen más, van ami meg pont ugyan az.
Itt a legbalfaszabb kérdést is teljesen normálisan fogják megválaszolni, (tapasztalat, kérdeztem már én is - most már - halál egyértelmű dolgokat
) ennél királyabb kommunát nehezen találnál.
Bár messze nem vagyok pro, de vegyél fel nyugodtan és segítek én is amit tudok és van időm. Esetleg wingben kis pénzmaghoz is juttathatlak
Welcome back Commander!
-
-
-
Urby66
aktív tag
válasz
pilóta #22612 üzenetére
Robigo nem jött be mert elegem volt abból, hogy megmagyarázhatatlan és teljesen kiszámíthatatlan módon jön a scan. Nagyon flusztrált, hogy másfél óra után a fele csomagot bukom mert lescannel egy védhetetlen vagy ne adj istem egy láthatatlan rendfenntartó.
Nem szeretem az olyan játékokat ahol az adja a kihívást, hogy a játék csal ellenem. Azt el tudom fogadni ha pl. pixelre pontosan kell 5 ugrást kell megcsinálni és a negyediket mindig elrontom mert annyira őrülten precizen kell csinálni amire már nem vagyok képes. De az nem elfogadható nekem, hogy nem az ügyességemen múlik a siker hanem a vakszerencsén vagy a játék jóindulatán.Szóval a játék egyáltalán nem következetes a scan mechanikájával kapcsolatban, ezért ültem le inkább kamionozni és hagytam a francba Robigo-t.
Tudom, tudom, hisztis picsa vagyok akinek semmi sem jó.... -
LacStein
csendes tag
válasz
pilóta #22468 üzenetére
Ó, már azt hittem Arangorii - Kaku terminal. 936c-ig pörögtem fel.... Kétszer látogattam meg: egyszer küldtek (gyufáért), később 200cr bountyért, hogy eltűnjön a listámból... Pedig csak átutazóban voltam a rendszerben, de a csillagnál belém kötött egy martalóc. Jobb lett volna a nyúlcipő...
-
baphomet
senior tag
válasz
pilóta #22263 üzenetére
Tényleg sokadszor, de most épp ráérek.
A távolság függvényében az alábbi küldetéstípusokkal találkozhatunk:
- helybe szóló
- közeli: a 10 fényéven belül található szomszédos rendszerekbe
- távolsági (long range): 10-kb. 100 fényéves körön belül bárhovaA long range-nek egy speciális esete, a nagyon long range (300-400 fényév), ezek fizetnek a legjobban.
Ezeket a küldetéséket a lakott "buborékon" kívül eső rendszerekben találni.
A teljesség igénye nélkül:
Fehu, Aditi, Maia, 17 Draconis, Robigo, Sothis, Ceos. A megtalálásukban segítségünkre lehet még a galaxy map és a két szép szemünk, illetve az eddb.io állomás kereső funkciója.Távolsági csempészetre jelenleg legjobb a Robigo rendszer. A körülmények szerencsés alakulása miatt ott mindig hemzsegnek az ilyen küldetések, a többi rendszerben is akad, de jóval kevesebb.
(#22266) Flynth Pont az akció miatt csinálom a csempészetet.
Most álltam át Pythonra, hogy feltekerjem a nehézségi fokozatot: több egyidejű küldetés=több zaklatás, és elfutni sem lehet a baj elől.
"Csalni" sem kell, amikor van olyan, hogy egyszerre 5-10 shadow deliveries is mosolyog az emberre.
-
kiskuplung
őstag
válasz
pilóta #21904 üzenetére
A régit rendes áron számítja be, ebben szinte teljesen biztos vagyok.
Amúgy ez egy érdekes kérdés, mert elvileg el tudnád játszani, hogy egy kínainál veszel valamit olcsón, csak felszerelést, és egy másik rendszerben eladod normál áron.
A 8A-s Power Plant normál ára 162 millió. Ez egy kínainál csak 137 millió. Szóval ha megveszed, és eladod 1 rendszerrel odébb, ahol már nincs kínai, akkor nyersz 25 milliót?!?
Ezt próbálta már valaki? Logikus az lenne, hogy erre gondoltak, és az eredeti vételáron tudod csak eladni....
-
orientcx
őstag
válasz
pilóta #21887 üzenetére
Az Asp az egyik legtutibb hajó a célra. Én voltam akkora kretén, hogy Corvette-vel mentem teljes vasban, a maga kb 14 Ly-es ugrótudásával, és odaértem. Legyen minél nagyobb raktered, fuel scoopod, planetary hangárod SRV-vel, ha elfér, egy adv discovery scanner, mert közben lehet felfedezni(kp+rank húzás), és készülj arra is, hogy néha egy-egy segítőkész pilóta kolléga kedvesen fel fogja neked ajánlani, hogy a sérvtől megkímélendő téged, szívesen átpakolná a rakományt az ő hajójára(lásd Flinth colléga régi mottóját, bár azt már csak a birodalmi levéltárban találod meg, mert archív anyagnak számít
)
Az ár természetesen a meta alloynál is változó, és a környékbeli egyetlen lakott helyen persze relatíve olcsóbb. De ha az oda-vissza utat is számolod(márpedig számolnod kell), akkor mégis ott érdemes eladnod.
PLEIADES SECTOR JC-U B3-2-es rendszer 1-es bolygóján a 21.9159 és 96.9760 koordinátáknál
Ugyanitt a 2-es bolygóján a 49.0651 és 102.9314 koordinátáknál
MEROPE rendszer 5C bolygóján a -26.3515 és -156.4056 koordinátáknál -
orientcx
őstag
válasz
pilóta #21883 üzenetére
Kell hozzá egy nagy távokra alkalmas hajó, raktér, planetary hangár legalább egy SRV-vel, és mehet a móka. Ha gondolod, akkor beírok neked egy-két helyet, ahol van alien barnacle, de a neten is utánanézhetsz.
Az event már nem játszik, de anélkül is gyűjtheted a meta alloyt, az event csak + juttatásokkal járt volna, ha az adott terminálon adod el a cuccot. -
brd
nagyúr
válasz
pilóta #21670 üzenetére
Én is így gondoltam, idegbajt kapok a szellemileg 0 feladatoktól, de lehet közben pl. filmet nézni, és a dokkolásoknál gyakorolni, hogyan lehet gyorsan bedokkolni, ill. felszállni. Nekem pl. már a tankként forduló Pythonnal sem gond úgy leszállni, hogy bárhonnan közelítem meg az állomást, nagyon ritkán tudják befejezni a SAV-ok (vagy a hasonló kártékony elemek) a scan-t. Vagy pl. ha jön egy ID, hagyom, hogy kirántson, legalább van valami izgalom.
-
Sylc
senior tag
válasz
pilóta #21646 üzenetére
Ilyet tudsz generalni:
http://inara.cz/cmdr-flightlog/12400
jobb oldalon irja le hogyan.
Meg van ugyanitt hajonaplo (logbook) ahova be tudod irni az erdekesebb planetakat.
-
Pro Cambarus
csendes tag
válasz
pilóta #21411 üzenetére
Ez trükkös feladat lehet. Van, hogy a basic discovery scannerrel lehetetlen megtalálni az összes bolygót. Míg az űrállomások a felfedezetlen rendszerek térképén is szerepelnek, a felszíni bázisokat csak akkor látod, ha a bolygót már felfedezted. A küldetsések felvételekor ezért jobb a helyi térképet ellenőrizni, ha pedig felszíni bázisról van szó, egy drágább advanced discovery scanner nélkülözhetetlen lehet.
-
kiskuplung
őstag
válasz
pilóta #21335 üzenetére
Én is, mégse siratom vissza a régi játékot, mert akkor azt venném elő.
Amúgy én nem is értem, hogy mi köze ennek a ténynek (hogy a régi játékot is játszottam) ahhoz, hogy egy 2014-es játéknak van egy elbaltázott része (nevezetesen, hogy a szólózó játékosok ugyanolyan hatást fejtenek ki a galaxisra).
Valamiért az emberek szeretik személyes támadásként értelmezni a véleménycserét, és akkor jön a "vérpistikézés", meg a korral való érvelés, ami nonszensz.
A fenti példám az egyetleneset a hihetetlenül hosszú, 150 órás Elitezésem alatt
És nem éltem meg tragédiaként, mert ez csak egy játék
Szóval peace, és fly safe, commanders
Más.
Tegnap este sikerült összegereblyéznem egy Type-9-et, egészen jól működik. 6,8M-et kamionoztam össze 1 óra alatt, úgyhogy most már nem sok minden tart vissza az Anacondától. Már nagyon várom!
Ti itt sokkal jobban értetek az outfiteléshez, szerintetek mit lehetne jobban csinálni, hogy ne halljam szinte folyamatosan a kellemes női hangon búgó "warning, taking heat damage" üzenetet?
-
Diopapa
addikt
válasz
pilóta #21316 üzenetére
Nem értem ez miért ilyen nehéz.. Elite 1-ben sem volt multi, Frontierben sem volt, egyik Elite-ben sem. Itt van ami tök jó, de az "öregek" kedvéért van benne single, van benne Kék Duna keringő, Coriolis, Lave rendszer, Python, Adder stb.... remélem a fiatalabbak is megpróbálnak ezen átlendülni.
-
baphomet
senior tag
válasz
pilóta #21316 üzenetére
Gyakorlatilag is ki vagy szolgáltatva, nem egészen egy napja írt itt is valaki ezirányú rossz tapasztalatáról. Openben játszva én folyton látok commandereket, bár idiótákba még nem futottam bele. Van valami olyasmi hiba, hogy alacsony grafikai beállítások mellett a CMDR-ek radarikonjai nem üregesek, hanem ugyanúgy néznek ki, mint az NPC-ké. Nem lehet, hogy nálad is ez a helyzet? Vagy csak rossz a pinged, és nem rak a program senkivel egy instance-be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest