- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #25617 üzenetére
Én még nem hallottam mérethatárról
-
Diopapa
addikt
válasz
cintula187 #25516 üzenetére
Nekem is megjelent és mailt is küldtek róla.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #25527 üzenetére
Csak ha teljesen kikapcsolod a Hudot (SHIFT+ALT+G )
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #25519 üzenetére
Tudtommal nem. Viszont fordított esetben(felszínen) szétlőhetik. Ezt az opciót pont védelmi célokból vezették be.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #25516 üzenetére
Sokaknak. Az öszes Kickstarteres és béta támogató megkapta, de ismerek olyan játékost is (Bulldog), aki "csak" az indulás napján vette meg az ED-t. Ez több tízezer embert jelent (eleve a Kickstarter 25.000+ fő).
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #25478 üzenetére
Honnan nézel egy teljes hajófestést? Innentől az Olasz az Magyar is
-
baphomet
senior tag
válasz
cintula187 #25465 üzenetére
Csak a kickstarteres támogatók és az előrendelők (Mercenary edition tulajok) kapták meg.
Elküldöm emailben bárkinek, ha kell, csak dobjatok egy p.ü.-t. -
duvi
nagyúr
válasz
Kiszedtem a pdf-ből pár sokatmondó képet
Remélem, hogy nem kapok kokit érteA prémium támogatók sokkal jobb ajándékot kaptak!
Elite: Dangerous - Premium Backers Edition Unboxing -
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #25467 üzenetére
Tényleg! Hogy ez nem jutott eszembe!
-
duvi
nagyúr
válasz
Remélhetőleg később megjön az értesítő mail. Ha mégse, akkor valószínűleg nem mindenkinek küldenek
Az értesítő levélben nem volt semmiféle megkülönböztetés.
(#25464) Micsurin
Nemrég ért véget egy 30%-os akció. Épp most zajlik a Gamescom, ahol holnaptól friss infókat tudunk meg a 2.2-es frissítésről:
2.2 – Guardians
Take what comes and strike back with double. Bring a second ship to every combat encounter with Ship-Launched Fighters and defend your passengers against the deadliest threats in the galaxy. -
pcnet
addikt
válasz
cintula187 #25395 üzenetére
Wanted hajókat scannelj csak KWS-el. Mert akkor a helyi bounty mellé megkapod a másik rendszerekbe kirótt fejpénzt is.
Bocsánat, most látom, a korábbi hozzászólásomat is szerkeszthettem volna.
Az elöző hozzászólásomban butaságot is írtam, hogy ezért nem használok KWS-t. Kezdetben én is úgy jártam mint Te, mert clean hajókat scanneltem és nem értettem miért leszek wanted.
-
pcnet
addikt
válasz
cintula187 #25392 üzenetére
Mivel abban a rendszerben ahol kilőtted, nem volt wanted, így clean hajó kilövéséért wanted lettél. Ahogy írod is. Én ezért nem használok KWS-t. Hiába wanted más rendszerben, ha az adott rendszerben tiszta. Helyi szabályok értelmében Te vagy a rosszfiú mert megtámadtál egy ártatlant.
-
cacasz02
aktív tag
válasz
cintula187 #25379 üzenetére
És még sok ilyen szopó van a játékban. Pl ha rakományt kell visszaszerezned valakitől és a limpet se szedi ki a megfelelő mennyiséget, buktad a küldit. Ha le akarsz vadászni valakit de meglép és a következő interdictionnél hármas wingben találod. Na meg az ehhez hasonlók. Ha nincs advaced scannered ne is válalj ilyen küldetéseket.
-
cacasz02
aktív tag
válasz
cintula187 #25376 üzenetére
Csak a lakott rendszerekben van navbeacon. Ha nincs discovery scannered, elég ezeket scannelni hogy a saját térképed is frissüljön a rendszerről. Bár szerintem az advanced scanner jobb az ilyen küldikhez.
-
grHawk
aktív tag
válasz
cintula187 #25376 üzenetére
Nem. Mikor kijelölsz valamit, akkor végigmegy egy pár másodperces scan. Ugyan ez az alap scan szükséges küldetés esetén. Van egy küldetésed az ABC rendszerben. Odamész, de ennél pontosabb infó híján beugrasz a csillag melletti Nav Beaconre, kijelölöd, vársz pár másodpercet feléfordulva, egyszer csak felugrik a Mission Updated felirat, és a mission tabon a bolygó, ami közvetlen közelében találod a KÉKen jelölt Signal Source-ot.
Na igen, de mivan akkor ha számodra az egész rendszer felfedezetlen, még maga a csillag is nem hogy a Nav Beacon. Ebben az esetben repkedj kicsit a csillag körül, hamar fel fog bukkanni, beugrasz, és amint leszkennelted az alap szkennel ugyanúgy megkapod az infót, ahogy fentebb írtam. Ekkor már az eddig nem látott égitesteket is mutatni fogja.
-
Reaper
őstag
válasz
cintula187 #25368 üzenetére
Még nem teszteltem, mert ahogy én értelmezem, az olyan ellenség ellen jó, aki gyorsabb nálad. Mondjuk, lehet jobb rajtot tudsz venni, ha egy gyors player kiszed, és kap az arcába egy shock minet, és hamarabb kiérsz a lőtávjából, de egyelőre a nyers gyorsulás az NPCk ellen elég, pusztításra pedig a sima mine hatékonyabb, mivel a shock az inkább "lassít" rajta.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #25370 üzenetére
Tudtommal ilyenkor elég a nav beacont scannelni (csak a rendszerbe szóló quest esetén él ez a lehetőség).
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #25344 üzenetére
Ez a rendszer biztonsági szintjétől(is) függ. Pl. anarchy rendszerekben egyáltalán nincsenek rendfenntartó erők. Ha megtámadnak, akkor senki nem jön a segítségedre. Ezenkívül fontos, hogy legyen bekapcsolva (ha szeretnél security segítséget) a "Report crimes against me" opció a jobboldali panelen. Végezetül még még mindig ott van az AI "okossága"
-
Denzo
tag
válasz
cintula187 #25304 üzenetére
Az útvonal megtervezésekor. Jelölőnégyzetbe pötty.
-
raymi16
tag
válasz
cintula187 #25252 üzenetére
Az elmúlt hetekben én is így jártam, már bányászgatni se lehet nyugodtan, mert úgy lekapják a pajzsokat meg a HULL-t hogy ideje nincs az embernek kettőt pislogni!
-
cacasz02
aktív tag
válasz
cintula187 #25232 üzenetére
Na így már van tétje.
-
baphomet
senior tag
válasz
cintula187 #25189 üzenetére
Kifogyott a töltés a Sys kapacitátorból (hihi!). Azt nem csak a pajzs használja, hanem a utility mountokra szerelt cuccok is (Chaff, HS, PDT satöbbi). Ilyenkor dobj a sys-re egy pöttyöt, hogy visszatöltsön bele némi kakaót.
-
cacasz02
aktív tag
válasz
cintula187 #25157 üzenetére
Wyrd/Vonaburg Cooperative pl. És fehér belül.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #25155 üzenetére
Már a kezdetektől
Nem csak külsőre létezik többféle állomás. A belső design is változatos.
-
Urby66
aktív tag
válasz
cintula187 #25151 üzenetére
Fontos, hogy kezdéskor mindkét hajó ugyanazon az állomáson legyen.
Ahogy a kolléga is írta az egyikről eladod az átpakolni kívánt modult. Hajót cserélsz, majd a másikra tulajdonképp visszavásárolod az előzőleg eladott alkatrészt. Az eladott alkatrészek 10 percig elérhetők maradnak az eladás után.
Azért elsőnek mindenképp egy olcsó modullal próbáld ki ne azzal amit fáradságos munkával kifejlesztettél. -
brd
nagyúr
válasz
cintula187 #25151 üzenetére
Eladod, hajót cserélsz, visszavásárolod. (10 perced van rá, ha jól emléksz'.)
-
kraven54
aktív tag
válasz
cintula187 #25082 üzenetére
Ne legyen targetolva semmi akkor nem tűnik el.
Ha kitargeteled a materialt akkor csak azt hozza be.De szép magyar mondat volt
-
D.R.O.
tag
válasz
cintula187 #25082 üzenetére
Ne jelöld ki az SS-ben a behozni való cuccot, csak ereszd el a limpetet.
Bányászásnál figyelj az aszteroida forgására, mert simán lecsapja a limpeteket. -
BandiT85
aktív tag
válasz
cintula187 #25070 üzenetére
Sziasztok, egy ideje nem játszottam, mivel nincs vga-m, de a nyári leárazásban megvetten a hoizonst. A fullos FDL-met szeretném atomra tuningolni. Kérdés hogy lehet más hajóval is begyűjteni az anyagokat, vagy csak azzal, amit tuningolni akarok? Hiszen az Fdl mint tudjuk, nem a rakteréről és az ugrótávjáról híres...
Vagy vegyek egy Asp-et, vagy phytont és azzal álljak neki?
Mik a buktatók, mire érdemes figyelni? Vagy egyszerűen türelmes gürcölés az egész tuning? -
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #25061 üzenetére
Mire akarod fittelni az ASP-det?
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #25051 üzenetére
Basszus. most fogom fel. 5-ös osztályú shieldem van. Tehát nem tudok rátenni 5 ös fuel scoopot. A 6-os ban raktér van.
-
brd
nagyúr
válasz
cintula187 #25051 üzenetére
Melyik ASP? Az Explorerre pazarlás 4-es modul-t tenni, mert nincs is 4-es modulhelye (a másikra persze nem, de miért olyanod van?
). Az 5D-s olcsóbb, és jobban szív. Az adatbázis pedig tudtommal a júzerek által van feltöltve, így nem is lehet pontos, sajnos előfordul, hogy az 5-6-ik helyen található meg ténylegesen az adott modul.
-
cacasz02
aktív tag
válasz
cintula187 #25023 üzenetére
Ne foglalkozz vele! Kaptam egy 600000es bountyt csempészésért , egy hét alatt eltűnt. Vagy vegyél egy kis hajót fizess és add el.
Ja folyton le akartak lőni de az mellékes -
baphomet
senior tag
válasz
cintula187 #25014 üzenetére
Egy T7-tel szerintem ne vedd fel a harcot még közepes AI ellen se, mert gyorsan pórul járhatsz.
Az aknák egyébként most nagyon hatékonyak. Arra több, mint elég, hogy egérutat nyerj, akár még játékos támadók elől is (shock mine-nal). Az NPC-ket meg kis szakértelemmel ki is lehet nyírni aknákkal, mert nem kerülik ki azokat, de gondolom kereskedőként azért nem ez a célod elsősorban. -
Denzo
tag
válasz
cintula187 #25012 üzenetére
Én sem használtam még, régen nem volt szükség ilyen fegyverekre, de a tuningolt ai és az engis upgradeket használó Npc-k miatt most hasznos lehet.
-
Denzo
tag
válasz
cintula187 #25010 üzenetére
Szívesen, vigyázz, hogy maradjon Credit biztosításra és árura is! Csak a hajó biztosított, az áru nem, azt bukod, ha megsemmisül a hajód!
-
Denzo
tag
válasz
cintula187 #25002 üzenetére
A reference system mezőbe kell beírd a tartózkodási helyedet, ezt az előbb elfelejtettem leírni.
-
Denzo
tag
válasz
cintula187 #25002 üzenetére
https://eddb.io/station
A station sells modules-ba beírod amit keresel (5A frame...) illetve megadott, hogy hol tartózkodsz épp és kapsz egy listát. -
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #25003 üzenetére
Előfordul eltérés az árakban, de az esetek nagy részében nyereségesek az útvonalak. A frissítés dátumát érdemes nézni. Ha nagyon régi, akkor kevésbé hiteles az árazás.
-
kiskuplung
őstag
válasz
cintula187 #24988 üzenetére
Isten hozott a klubban.
Én azt hittem a 2.1-el végre lesz értelme küldetéseket csinálni, de továbbra is csak ilyen pár ezer kredites küldetéseket ad, miközben már hónapokkal ezelőtt is 8 millió credit/órával kamionoztam. Az Engineers csak meggymag meg használt wc-csésze gyűjtögetéséről szól, nem sokat ad az élményhez, hogy 0,1 LY-rel többet ugró FSD-t gereblyézzek össze 50 óra alatt.
A Robigózás jó volt: érdekes, izgalmas, és hozott is a konyhára. Persze kiszedték. Soha az életben nem lesz már pénzem semmire -
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #24995 üzenetére
Amíg az embernek kevés a pénze, addig nem érdemes több hajót is fenntartani. Csak áll bennük a pénz és nehezebben lehet pénzt keresni. Azt tanácsolom, hogy egy trader hajót hagyjál meg és abból hozd ki a lehető legtöbbet. Meglátod, hogy pár nap alatt összejön egy fullos ASP ára
-
Denzo
tag
válasz
cintula187 #24995 üzenetére
Bár rég kereskedtek, akkoriban az A-B-A trade volt a legjobban jövedelmező és egyszerű módja a kereskedelemnek. Empire rendszerekben impeliál slave-et oda, akármi mást vissza a lehető legkevesebb ugrásból a központi csillaghoz közeli állomásra lehetőleg, ezáltal is csökkentve az utazás idejét és kockázatát.
-
Denzo
tag
válasz
Duvi válaszát kiegészítendő összeállítottam egy T-7-et ami belefér a keretedbe. Ezzel gyorsan összehozható a Python.: https://coriolis.io/outfit/type_7_transport/0patfFflidasdf52j2j2jkp000302040505040403450101.Iw18aQ==.Aw18aQ==?bn=Type-7%20
-
duvi
nagyúr
válasz
Rakj össze egy jóféle trade hajót és keress egy jó A-B-A-B útvonalat. Ezzel gyorsan lehet pénzhez jutni.
-
Ulv
tag
válasz
cintula187 #24938 üzenetére
Mindig a központi csillaghoz érkezel.Szóval nem lehet.
-
Ulv
tag
válasz
cintula187 #24926 üzenetére
Én úgy tudom simán lehetséges.
-
baphomet
senior tag
válasz
cintula187 #24868 üzenetére
Ilyenkor ne a Horizonst indítsd kilépés után, hanem az alapjátékot, akkor orbitális pályára tölti vissza a hajódat.
-
CMD 87
tag
válasz
cintula187 #24837 üzenetére
Csinálj egy scant az advenced discovery -vel,vagy scanneld a nav beacont. Akkor már látni fogod,az egyik bolygón van.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #24836 üzenetére
Biztos hülyének néztek, de rendszerbe belépve se adja fel ezt a helyet sem a hajó navija sem a térkép.
Amúgy azért kéne, mert a neten talált koordinátán nem volt már csak leszüretelt Meta Alloy telep a Merope 5C-n. Így is marha nehezen találtam meg a koordinátát.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #24789 üzenetére
Igen, attól még független maradsz. Csak a reputációd is nő rankhúzásnál, de az ED-ben nem "mérleg rendszerű" repu van. Egyszerre mindkét oldalon (Fed és Empire) lehetsz haver.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #24787 üzenetére
Nem szóltam, ott van az összefoglalóban.
De az utsó mondatom is gondolom hülyeség.
-
frango13
aktív tag
válasz
cintula187 #24620 üzenetére
Igen csak azok a felsorolt cuccok a jók. Én a Tarach Spice-t hordom. Az ~100ly-re van Herthe-től.
-
frango13
aktív tag
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #24581 üzenetére
Ennek lábjegyzetére viszont pozitívumként írom, hogy visszalépéskor pöccre ugyanoda rakott vissza a szerver. Nem a legutolsó outpostra ahol jártam.
-
frango13
aktív tag
válasz
cintula187 #24519 üzenetére
Nálam is úgy megy, de igazából nem bánom...
-
Diopapa
addikt
válasz
cintula187 #24519 üzenetére
Nálam eddig 1x fordult elő.
-
horky
csendes tag
válasz
cintula187 #24514 üzenetére
Ja ,folyton failed to communicate server.
-
Urby66
aktív tag
válasz
cintula187 #24464 üzenetére
Az Advanced Discovery scan után már látod a linkelt képet. Sajnos most csak mobilról vagyok, így nem tudom biztosra, hogy kiírja vagy sem, de a bolygókra nagyítva jól látni, hogy water world vagy Earth like világgal van dolgod. Az ökölszabály, hogy ami kék azt érdemes lehet megnézni közelebbről :-)
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #24464 üzenetére
Ismeretlen rendszerbe érkezéskor scannelni kell. Enélkül nem fogod látni az adott rendszer bolygóit/csillagait a system mapodon. Az alapscanner (Basic Discovery Scanner) hatósugara nagyon kicsi, ezért a beugrási ponttól távolabb lévő égitesteket még ezzel sem fogod látni. Ehhez szükség lesz egy Advanced Discovery Scannerre, aminek jóval nagyobb a hatósugara. Ezután már látni fogod a system mapon a bolygókat/csillagokat, a fent említett táblázat szerint. Ha látsz egy érdekesebb bolygót/csillagot (water world, neutron csillag ...), akkor érdemes megközelíteni és lescannelni a részletes adatait egy Detailed Surface Scannerrel. Itt találsz egy régi de alapjaiban még használható leírást a felfedezésről: Felfedezés A-tól Z-ig
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #24462 üzenetére
A Téma összefoglaló/Hasznos Tippek Kezdőknek szekciójában található ez a égitest katalógus. Ez alapján könnyeb beazonosíthgatod a bolygókat, csillagokat... (Nagy méretben, jobb klikk és kép megjelenítése opció)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
cintula187 #24455 üzenetére
Csak wantedet ír, hogy hol van körözve azt szerintem utólag tudod meg!
Jól észleltem, hogy ha a Vultureról leszerencsétlenkedem a shieldet akkor futni nem igen tudok a páncélzat meg papír?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
cintula187 #24453 üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
válasz
cintula187 #24450 üzenetére
Van abba a rendszerbe szóló voucher meg pl Federationos ami a fed területre szól.
Duvi
Ez a Vulture egy állat!
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #24450 üzenetére
ahsresben = hasres
-
Micsurin
nagyúr
válasz
cintula187 #24427 üzenetére
Csak átveszed a küldik alatt, csak nem voltak pontosak a srácok...
"Lalande 6320 " Semelyik bázison nem kapok Vulturet... és csak 2 kis outpost van, az az Academya sehol, vn ilyen? Felszívódott?
-
Flynth
tag
válasz
cintula187 #24367 üzenetére
Ez egy tevezett 1000ly / bookmark utvonal, amie a beagle pointhoz viszi az emberunket. Nem kell mindig gorgetni, elore megoldotta
-
orientcx
őstag
válasz
cintula187 #24367 üzenetére
Nem, ilyen csodákra még ő sem képes, az nam 60 ugrás, hanem 60(én nem számoltam) marker
-
orientcx
őstag
válasz
cintula187 #24309 üzenetére
"Ezt hogy? Nekiment a yard (haver vétlen)- megpusztult - és ezért kilőtték?"
-
A dologhoz az is hozzátartozik, hogy a no fire zónában sebességkorlátozás van(amit egy "speeding" felirattal jelez is a műszerfal/irányítópult), és ha ezt túllépve történik a kocc, hiába nem te voltál a hülye, mindenképp hibás leszel(mondjuk az is igaz, hogy ezek egy-egy baleset után nem töltenek túl sok időt helyszíneléssel, elég gyorsan kézbesítik a határozatot)
-
nubreed
veterán
válasz
Igen, nekem is volt már ilyen. Igaz RES-ben, olyan is volt, hogy a yard jött belém és természetesen én voltam a vétkes ezért, pedig ő jött belém valahonnan hátulról és olyan is volt, hogy egy nem wanted hajó szintén belém jött, azonnal wanted lettem, mintha én bántottam volna őt és el kezdtek lőni.
A videon az űrállomás komm hangja mintha erős orosz akcentus lenne.
Vagy valami kelet európai.
-
brd
nagyúr
válasz
Igen, jól látod a helyzetet.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #24302 üzenetére
"Tehát ha összejöttek a synthesishez elégséges cuccok azok "legyártódnak" a hajóban."
Nem automatikus a gyártás. Neked kell kiválasztani+beállítani a fejlettségi szintjét, majd legyártani a kiválasztott itemet. -
Necc
addikt
válasz
cintula187 #24300 üzenetére
A szétlőtt hajók nem dobnak ásványokat, azokat bányászás útján tudod beszerezni ha nincs horizons kiegészítőd.
Engineer-hez pedig kell a kiegészítő, nélküle csak a kavicsokból meg küldetésekből összeszedett anyagokból a synthesist tudod használni.
-
orientcx
őstag
válasz
cintula187 #24292 üzenetére
Furcsa, mert végig ED-ztem a délutánt, és hiba nélkül ment minden.
-
kiskuplung
őstag
válasz
cintula187 #24186 üzenetére
Szia!
Itt találsz leírást : [link]
Bár ez tipikusan az a játék, amit mindenki úgy tol, ahogy szeret : szerintem hanyagold a powerplayt.
Feleslegesen túlbonyolított, és csak akkor hoz valamit a konyhára, ha nincs életed, és napi több órát játszol.Én 4 hónap játék után kezdtem el nézegetni a powerplayt, és elég gyorsan el is ment tőle a kedvem.
Ha elfogadsz egy jó tanácsot, és elég jó a monotonitástűrésed, akkor az elején pár küldetés után bányássz egy kicsit, amíg össze nem jön a zseton egy kereskedőhajóra. Azzal pár nap alatt össze lehet gereblyézni annyit, hogy utána el tudd dönteni, harcolni vagy kereskedni szeretnél tovább. Ez előbbi szerintem sokkal nehezebb lett a 2.1 patch óta, szóval én inkább az utóbbira szavazok
Én annak idején ilyen íven mozogtam : [link]Bár ez nem feltétlen a helyes út, mert mire meglett az Anaconda, addigra kicsit meg is untam a játékot...
Most visszaülök az iskolapadba, és érzésem szerint legalább 1 hónapos intenzív FA-OFF tréning következik. Aztán pedig elkezdek gyakorolni a fix fegyverekkel. Kicsit idegesít, hogy nem hogy a látómezőmbe nem tudom behozni az NPC-ket, de még akkor se találom el őket, mert chaffolnak ezerrel
Vesa : HOTAS-sal nyomom én is, de ezek szerint a képességeinek a felét sem használtam ki eddig
-
Cooper911
senior tag
válasz
cintula187 #24139 üzenetére
Buborék = lakott terület. Ha a galaxis térképet átkapcsolod powerplay-be akkor nagyjából kirajzolódik.
-
Cooper911
senior tag
válasz
cintula187 #24121 üzenetére
Nem tudod talonba tenni. A keresgélésben ez az oldal segít.
Az ADS pont rossz példa volt, mert az most már csak akkor kell ha a buborékon kívül akarsz felfedezni. A bubin belül a nav beaconról le tudod kérni az infókat.
A refineryt meg berakhatod pl a vehicle hangár helyére is az sok helyen kapható.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #24108 üzenetére
Erre tudtok választ?
Illetve végre összeszedtem nagyjából ezt a konfigot. Ha át akarok térni pl. bányászásra és tegyük fel a refinery berakom a disco scanner helyére azt eladom. Nem tudom talomba tenni sehol. Ha vissza akarom tenni akkor le kell vadásznom ahol kapható? Ez csak egypélda volt, a lényeg a nehezen, nem mindenhol elérhető alkatrészek visszavásárlásán van a lényeg.
-
Denzo
tag
válasz
cintula187 #24074 üzenetére
Köszi!
-
raymi16
tag
válasz
cintula187 #24053 üzenetére
Ez csak az én észrevételem bár lehet csak az örömtől, de amiket észrevettem:
-Gyűrűk részletesebbek
-Tawilo RES-ben pl. sokkal "porosabbnak" hat a környezet
-Aszteroidáknak van árnyékuk (szerintem eddig nem volt)
-Bolygófelszín
-MC lövedék halványabb
-Bolygók sötét oldala tényleg sötét bár ezt még jobban meg kell vizsgáljam!
Per pill ennyit vettem észre!Van olyan szitu is, amikor csillag körül(barna törpe?) van gyűrű, és árnyékot vet, na ezt sztem még lehetne korrigálni!
Javítsatok ki ha hülyeséget mondtam!
-
gk004
tag
válasz
cintula187 #24004 üzenetére
Nem lőttem bele redőrbe, amikor kiszedett SC-ből, azt hittem, hogy el tudok szelelni anélkül is
Hát nem. De felröppent a hír, hogy nerf lesz, gondoltam, legyen egy búcsúmenet, de csak 8 milla jött össze.
-
grHawk
aktív tag
válasz
cintula187 #23931 üzenetére
Megpróbálom kibogózni neked. Ha Elite: Dangerous alapjátékod van, akkor a Horizons szezonon belüli frissítések azon részét kapod meg, ami az alapjáték alapmechanikájában változtat. Így pl. engineer hozzáférésed nem lesz, sem crafting, leszállni se tudsz, nem kapsz felszíni küldetéseket, stb., DE a küldetés rendszer (mission board, ami jelenleg a bulletin board) pl. neked is átalakul, az NPC-k sem maradnak buták, mint jelenleg, stb...
Tehát, ha nincs Horizonsod, akkor plusz tartalmat NEM kapsz, de az alapjáték már létező tartalmi változasát te is megkapod.
Egyébként én a helyetekben nem haboznék a vétellel. Az Elite: Dangerous egy előttünk "felnövő" játék, ahogyan fejlődik, úgy tapasztalhatjuk meg teljes egészében, és tudván, hogy a kitűzött cél (a teljes galaxis szimulációs élmény) még pár szezonnal távolabb van tőlünk a teljes játékélmény szempontjából elengedhetetlen lesz megvásárolni a szezonokat. Persze meglehet, hogy a következő szezon elérkeztével egységesített áron egyben lehet majd megvásárolni az ED alapjátékot, horizonst, és a jövőbeli szezon hozzáférést, de hiba kimaradni a fejlődésből. Szerintem nem nagy cucc az a pár ezer forint egy teljes évnyi tartalomért. Az alapjáték a Frontier korábbi közzétételei alapján a TELJES ELIT: DANGEROUS JÁTÉK alig 20%-át teszi ki. Aki csak ennyire kíváncsi belőle az kimarad az igazi Elite élményből. Szerintem.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #23924 üzenetére
Horizons nélkül nem lehet leszállni a bolygókra
-
grHawk
aktív tag
válasz
cintula187 #23864 üzenetére
Hát na!
-
brd
nagyúr
válasz
cintula187 #23851 üzenetére
Nevezd át valami.binds-re, és akkor a presetek közül azt kiválasztva tudod használni! Egyébként jól, de ezt érdemes elolvasnod, ha értesz ennyire englishül.
-
Cooper911
senior tag
válasz
cintula187 #23774 üzenetére
"Cobrát mire érdemes felfejleszteni?"
Bármire. Az első igazán univerzális hajó. Arra fejleszd amire használni akarod.
Itt egy átlagos "mindenes" config 5 milláért.
-
orientcx
őstag
válasz
cintula187 #23758 üzenetére
Bocs, ha félreérthető voltam, ilyeneket nem lehet összeszedni, a bólogatós kutyát csak poénnak szántam.
De hát lásd a mottóm, úgyhogy az ügyvédeim meg fognak keresni -
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #23698 üzenetére
bocsi elírtam a neved nubreed
-
orientcx
őstag
válasz
cintula187 #23695 üzenetére
"Amúgy ha "élesedik" a beta akkor a beta upgrade eltünik és akinek a horizons van annak a betából élesedett verziót megkapja? Próbálok pedig értelmesen fogalmazni..."
-
És sikerült is az az értelmes fogalmazás, ez szóról szóra így van(lesz) -
nubreed
veterán
válasz
cintula187 #23695 üzenetére
Mindenáron be akarsz szállni a beta -zásba?
Ha sima ED -d van, megkapod az 1.6 os frissítést.
Ha van Horizonsod is megkapod a 2.1 -et automatikusan.Ilyen egyszerű.
-
horky
csendes tag
válasz
cintula187 #23622 üzenetére
Az árak amúgy nem feltétlenül azok amik ott vannak. a Pár órája frissített árak valószínű pár credit eltéréssel azok, de a több naposaknál sanszos,hogy többet változtak.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #23622 üzenetére
Úgy néz ki azok. Már csak arra is jó, hogy tudjam hol találok ezt meg azt. Még egy láma kérdés, elnézést ha ennek a válaszán átcsúsztam. Solo playben ha pl. 3 órám van valamit teljesíteni. ÉS másnap lépek vissza azt buktam vagy soloban a játékban áll az idő?
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
cintula187 #23609 üzenetére
Ki keresed az illeto csillagrendszert a galaxy mapban. Ra klikkelsz a plot a course ra, es meg keresi neked az utat, max max 3 4 ugras kell majd hozza.
-
duvi
nagyúr
válasz
Idézet a Téma összefoglalóból és a mellékelt kép:
"Az ugrótávolságunk az aktuális terhelés szerint változik. Áruval megpakolva csökken az ugrótáv."Ezeken kívül a csillagtérkép útvonaltervezőjében beállíthatod, hogy maximális terheléssel számolja ki az útvonalat. Mindezt még a küldetés elvállalása előtt megnézheted.
-
válasz
Miért ne tudnád vinni? Max nem egy ugrás lesz, hanem kettő...
-
válasz
cintula187 #23607 üzenetére
Nem. Ez az, hogy még üresen tervezted meg az útvonlat, aztán megpakolva akarsz menni. A megoldás, hogy megpakolva tervezd újra az útvonalat.
-
rtitusz
őstag
válasz
cintula187 #23584 üzenetére
-
rtitusz
őstag
válasz
cintula187 #23582 üzenetére
A beállítások között az alábbiakat találod. Foward Only amikor gombbal váltasz előre és hátramenet között, és Full Range, amikor középen van a 0.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187 #23580 üzenetére
Gázkarral (tolókarra) lehet fokozatos gázt beállítani. E mellé be kel kapcsolni a controls menüben a dedikált előre/hátramenet váltó gombot. Milyen joyod van?
-
rtitusz
őstag
válasz
cintula187 #23575 üzenetére
Most megnéztem, nekem a D:\Program Files (x86)\ alá van telepítve a launcher, és a játékot is oda rakja a D:\Program Files (x86)\Frontier\EDLaunch\Products alá...
A C:\Users\User\AppData\Local\ mappában van két mappa is ami a játékhoz tartozik (Frontier Developments és Frontier_Developments), de a kettő együtt se tesz ki 500MB-ot.
-
pcnet
addikt
válasz
cintula187 #23575 üzenetére
Bocs a láma kérdésért, de uninstall után a client intaller.exe-t D-ről futtattad? Én simán pakolgattam SSD és vinyó közt ezzel a módszerrel. Esetleg uninstall után töröld a frontier_developments és frontier developments mappákat. Hátha az zavar be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- EAFC 25
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- DUNE médialejátszók topicja
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest