- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
summers
tag
Satellite-ot szkennelj, az ontja magából, és ha váltogatsz open meg solo között, újra lehet szkennelni. Én Cubo rendszerben farmoltam egy csomót, valamelyik állomás mellett van egy másik állomás capital ship-eknek, körülötte meg kb 3 műhold. De a Dav's Hope-nál lehetett szkennelni egy Data Link-et, open solo váltogatással az is sokat adott, nem tudom műküdik e még.
-
Mister_X
nagyúr
Az oldallal kapcsolatban kérdés: próbáltam használni az egyik funkcióját kereskedelemre (one-hop route?), gondoltam viszem valamit egy állomásról, mielőtt visszamegyek küldit leadni. Utóbbi célállomására ajánlott valamit jó nyereséggel (talán 60k), aztán éppen nem voltam veszteséges (10k profit). Kezdő és végállomás rendesen meg volt adva, ez hogy jöhetett össze?
Mondjuk picit szomorú, hogy ehhez 3rd party weboldal kell, EVE-ben játékon belül lehetett csekkolni a piacokat.
-
wollnerd
aktív tag
Hallgatom (egyelőre) a Radio Sidewinder-t, közben. Az is tetszik benne hogy óránként a rádióban elhangzik egy GalNet hír. (akkoris, ha hallássérültként nem értem.) Csak sajnos nem éppen a legfrissebb híreket mondják, csak pár nappal ezelőttieket.
Amúgy észrevettem valamit. A játékban az óra. Vasárnap előtt ED órája 2 órával korábban mutatta az időt.
most pedig csak 1 órával. Oké, nyilván az ED világában nincs nyári időszámítás.
Viszont így egyértelművé vált számomra (is) hogy a londoni időzóna szerint jár az idő, pontosabban a Greenwichi középidő vagyis a Föld Greenwichi délköre alapján állították be az időt az egész galaxisban! Feltűnt ez nektek? Gondolom csakigen.
El tudom képzelni azokat az embereket, akik más Földszerű bolygón élnek, micsoda időzavarban lehetnek így.
-
Mister_X
nagyúr
Jól gondolom, hogy ha találok egy rendszert, ahol nincs leadva data (passzívan megtalálja a csillagot, mikor belépek és üres a HUD):
- kapok pénzt, ha Discovery scanner megtalálja az égitesteket
- kapok extra pénzt, ha rájuk fordulok és űrből lescannelem
- kapok extra pénzt, ha planetary surface scannert ráeresztem a bolygókra
- még többet, ha mindezt legelsőként teszem
Vagy ne reménykedjek? -
wollnerd
aktív tag
“Szerintem Ammonia World-öt találtál."
Igazad van, elnézést kérek.
Hát igen, ez végig túl sok lenne. De majd akkor kipróbálom az általad javasolt csillagtipusú beállítást, plusz a neutron. Megnézem hogy ezzel hány ugrás lesz. Ha kevesebb, örülök, ha nem, nem.
Pont erre a képre gondoltam én is -
anatron
aktív tag
Tehetnének be még pár ritka bolygó típust,ahol aztán tényleg lehetne anomáliákra vadászni:
Stellarisból merítve:- Tomb World : elpusztult világ ,erős sugárzással.(nukleáris háború mementója)
- Machine World : AI világ lehet akár inaktív állapotban is,tele rozsdás robotokkal vagy valami.
- Gaia World: Na ennek kéne lennie a Top bolygónak értékben.Öntudattal rendelkező bolygó, gazdag élővilággal.Kb mint ami az Avatarban volt. -
wollnerd
aktív tag
Köszi!
Tulajdonképpen már nagyon elsajátítottam a Neutron csillagos túltöltést. A lényeg az, hogy ha CSAK a kék fénycsóva VÉGÉRE/SZÉLÉRE mész egyből a beugrás és álló helyzetű scannelés után, lassú sebességgel és aztán a rángatózás miatt oda-vissza mozgatod a joystick-ot. Amikor már megjelenik az "FSD Overcharged" akkor azonnal gáz és kifelé mész, közben megnyomod a következő rendszer gombot. és elindítod az fsd-t és elindul. Profit!
Ami az Abyss-t illeti, én majd a Sagittarianus A*-ból indulok BP-re és ahogy nézem a képet, kb. úgy van. Másrészt utánanéztem és elvileg találtam egy doksit, ami mutatja (ha tényleg úgy láttam) hogy BP körüli csillagok milyen messze vannak. és a legnagyobb csak cirka 34 Ly, ha minden igaz és cirka 54 Ly-re képes a hajóm.
Link: [link]Megpróbáltam a yt videók nézését és úgy tűnt hogy engem kicsit zavar (hol figyelmem, ide vagy oda tereljen)...
Na de majd megpróbálom azt hogy csak yt-os zenéket indítok el pici ablakban. (a képek miatt) -
Felhőtakaró
tag
Én is grat... nekem mostanában nem nagyon megy az ED ...
felrobban az agyam mint a hajóm amikor eltávolodok15 vagy 25 ezer fényévre azt beszippant egy erős gamma sugarú neutron.... (tudom az én hibám...) vagy amikor máson jár az agyam és már hulla fáradt vagyok mert aznap már levezettem 12 ezer fényévet, és egymásutáni vörös törpéknél kifogy a nafta.... na az a frankó, amikor hajnali egykor várhatom a patkányokat azt meg kell őket dicsérnem hajnali háromkor hogy milyen gyorsan odaértek hozzám 6500 ly távolságra a SOL-tol...
-
pcnet
addikt
Grat!
Egy jótanács a haza úttal kapcsolatban: visszafelé is azon az útvonalon gyere, amin mentél. Én elkövettem azt a hibát, hogy rövidíteni akartam és egyenesen indultam SOL felé. 10.000 Ly után egy lezárt területbe botlottam. +15.000 Ly potya út, + kb 2-3 nap játékodő bánta.
-
wollnerd
aktív tag
65 ezer fényév....
Atyaisten!
Ez a galaxis másik/túleső szélén volt? A galaxis középpontja 26 ezer fényévre van a Földtől. (arra gondoltam hogy egyszer ellátogatok oda, de még nem döntöttem el, jelenleg Coloniára tartok.)
Amúgy mik azok a Beagle Point-ok? Amit sikerült megtudnom hogy a legfényesebb pontok a galaxisban. de többet még nem. Úgy tudom hogy van valami gyűjtőhely hogy kik látogatták el(?) Milyen előny származik az ellátogatásból?
Tárgyatlan. Pont a Wikire nem gondoltam.Csak egy van. egy rendszer ami 65.000 Ly-re van...
-
pcnet
addikt
Egy kabin jelen esetben 40 millió cr. Időm sajnos nem lesz átböngészni minden egyes rendszert, mert elég szűk a határidő ha napi átlag néhány óra játékidőm lesz a küldire.
Tankolás közben egy d-scant azért persze elsütök.
Ha Coloniára szól a küldi, akkor haza úton lesz lehetőségem Föld szerű bolygók scannelésére, már nem leszek időhöz kötve. Majd azt kell mérlegelnem, ha már küldi felvételnél tartok, hogy mi éri meg jobban? Csak oda útra küldit vállalni és haza úton scannelni, vagy oda-vissza útas küldit vállalni. Ezt akkor fogom tudni eldönteni, ha az orrom előtt lesz mindkét variációra egy-egy küldetés.
-
anatron
aktív tag
Az jó,akkor már nincs sok hátra.
Az utolós 1000 ly elég szivatós volt anno a 37 Ly-s ugrótávval,de van egy előírt útvonal és akkor nem tévedhetsz el.Az utolsó 1000 ly- egyesével kellett tervezni anno.Amúgy gz a kitartásodért.Ha udaértél azért csinálj egy screenshotot ahol benne van a neved és a SOL tól mért távolság és akkor felvesznek a tiszteletbeli 65 000 Ly from Sol klubba!
-
Vesa
veterán
Erről nem hallottam. Kétségtelen, hogy én is szívesebben látnék egy olyan fejlesztést, amitől a felfedezés a monotonitás és dögunalom helyett élménnyé válna. Meg még kb. ezer más tartalmi bővítés elférne, de meglátjuk majd, mit sikerül kihozni a 2.4-ből. Én nem számítok semmi egetverőre már...Túl régóta tapicskolunk az állóvízben és nem látom, ez mitől és miért változna meg.
-
pcnet
addikt
Természetesen nem pajzs nélkül tradeelek és felfedezek. De competent vagyok Pythonnal és expert Dropshipek meg Fer-de-lanceok, Vultureök jönnek ellenem. Vulturere rá se tudok fordulni pl.
Corvettel én is tradeltem anno még a régi karakteremen.
Régen még egy 4D pajzsos trader kondával is le lehetett csapni az útonállokat.
-
grHawk
aktív tag
Hát, hogy mit érdemes, abban nem akarok okoskodni, így inkább leírom, hogy én mit és mire tuningoltam (úgysem írtam össze, mikor befejeztem, így legalább én is jobban átlátom majd):
- Power Plant: grade1 Overcharged
- Power Distributor: grade5 Charge Enhanced
- Thrusters: grade5 Dirty Drive Tuning
- Shield Generator: grade5 Thermal Resistant
- 6x Shield Booster: grade5 Resistant Augmented
- 7x Gimballed Multicannon: grade5 Overcharged - Incendiary Rounds speciális effektel
- Frame Shift Drive: grade5 Increased FSD Range
Amit nem soroltam fel, arra semmit.
Leginkább PvE combatra használom, eddig nem éreztem gyengeséget egyik oldalról sem. Ezzel a fittel egyszer volt szerencsém PvP-re, mikor váratlanul rajtam ütött egy FDL, s úgy tűnt tudja a dolgát. Végül elszaladt, a pajzsom és ezáltal 8% HULL-om bánta, a modulokat meg se karcolta (3db MRP gondoskodik erről).
Más:
176. számú hírlevél.
Új commander suit skinek. (1, 2) Bár érdekes módon amit az első számban linkeltem, az csak a hírlevél direkt linkjén érhető el. -
to.ca
tag
Ismert bug, legalábbis connection error esetén a 2.3 élesedése után gyakran előfordult. Nekem mindig bedokkolás után jött elő. Elég sokba került a Corvetten javítani (kb. 10-szer), de nem töltöttem az időt a support abajgatásával, benyeltem a kárt.
Elvileg a legutóbbi update-ben orvosolták, legalábbis nekem azóta nem jött elő. Nálad - úgy tűnik - kissé mások a "tünetek". -
nubreed
veterán
Nem jó az egész. Mármint a SOL. Valóban úgy van ahogy mondod. (Én Mars High-t választottam kiinduló pontnak). A Niu Hsing/Col 285 tegnap működött, +40%-ot tovább is húztam a rangomat, ma meg egyáltalán nem adott egyetlen küldetést sem, pedig nagyon sokáig próbáltam az open/solo váltást, ezután mentem SOL-ba, de nagyon gyenge így.
Most Lieutenant Commander vagyok, nem tudom így mikorra lesz meg a Read Admiral.
-
nubreed
veterán
Na ez az a topic.
[link]Itt is erről beszélnek.
If there are data missions from Levedev to Niu Hsing, you can grab those and then once you have stopped at the base and then go on to the station in Niu Hsing grab some cargo at the station and head back to Levedev - it doesn't pay much, but for me, it has always been more than enough to cover the fuel costs of going back to Levedev for more data missions to Niu Hsing.
If while in Niu Hsing and you find some Wiro (sp?) data missions, it's a 5+ minute flight ( once in the next system ) to the outpost, but once there you can drop off the data missions and grab some cargo to go back to Levedev - with my AspEx, all systems were just a single jump from each other - I also found pirate activity to be higher in Wiro (sp?) and that added to the total mission payout a bit and earned a little extra Fed rep. I was doing this 3 way run, when the Niu Hsing to Levedev missions dried up, but I hit a patch where the Levedev to Niu Hsing missions also dried up so I shifted my current focus to opening up my available engineer invitations, which up to this point I haven't really bothered to much about ( only another 140 more gold to mine...LOL - I could just buy it but by mining, the other metals add to my credit level ).
-
nubreed
veterán
Köszönöm, ezt meg fogom nézni. Még pár hónapja találtam egy hasonlót a frontier fórumon, a másik gépemen be is van bookmarkolva a thread, de most itt a francért se találom. Az bolygóra leszállós rendszer volt, ez amit te mondasz űrbázisos vagy szintén bolygóra leszállós?
-
duvi
nagyúr
-
Cooper911
senior tag
A ship integrity azt mutatja, hogy mennyire ellenálló a hajó a külső behatásokkal szemben. Az űrben a kis mikrometeoritok meg egyéb szemetek leamortizálják a hajót, ez látszik a festésen is. Ha az integrity eléri a 0%-ot nem robban fel a hajó viszont minél kevesebb az integrity annál érzékenyebb a hajó, annál jobban sérül a hull.
-
Cooper911
senior tag
Ez mondjuk sejthető volt, hogy ezek az összegek csak beetetésnek vannak, hogy mindenki nyomja őket kijöjjenek az esetleges hibák meg jól fogyjön a Beluga
De jó lenne már ha a kockázatosabb/nehezbb küldetésekért több pénz és reputation járna. Elviszed Béláékat egy laza 3000Ly-es útra és medium reputation increase? hehh...
De ez lehett, hogy csak a kisebbik gond, mintha az open-solo váltás sem múködne.
Két kép, mind a kettő solo úgy hogy közben volt egy open:http://i.imgur.com/BN6mWNe.png
http://i.imgur.com/x2yp8vm.png -
Rakamaz
tag
-
Cooper911
senior tag
Elvileg a tourist beacon olyan mint a nav beacon. Közel repülsz befogod és kiolvassa az adatokat.
Felszerelésnél meg mnél jobb FSD, pajzs, fegyverek, fighter hangár. ADS jól jöhet, legalább menet közben gyüjtesz egy kis exploration datát ami pénzügyileg sem rossz meg a mérnökök is szeretik.
-
duvi
nagyúr
Az utasszállításnál sok változó lehet. Előfordul, hogy menet közben derülnek ki az extra kívánságok. Ha biztosra akarsz menni, akkor szereld fel minden szóba jöhető modullal a hajódat. Az említett scannerekkel is (ADS, DSC)
Valószínűleg pár hét után letisztul, hogy pontosan hányféle extra kívánság lehet ezekben a questekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest