- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
orientcx
őstag
válasz
summers #37282 üzenetére
"Mennyi a sebzése FC-oknak, amiket használsz?"
Sajnos ezek már az új mérnöki rendszer szerint tuningolt, gyengébb verziók(pl ami a Corvetten van, az még a régebbi tuning iskola szerint készült, és az sokkal durvábbat sebez, ráadásul az fix, ami ugye már alapból is kegyetlenebb), de azért ha egy a hajó ezekből kap egy kellemes össztüzet, annak a vezérlőtermében a statisztikai átlaghoz képest így is jelentősen alacsonyabb a mosolygó pilóták száma. Igazából azért a nagyobb hajók ellen a fix változat lenne az ideális, de mivel egy RES partin a wingekhez tartozó kis cecelegyeket is le kell csapdosni, oda a G-s FC mégiscsak kényelmesebb.
-
Cooper911
senior tag
válasz
summers #37113 üzenetére
Ahogy azt már irták a clean drive csak a thrusterekre vonatkozik.
Silent runingnál a powerplant melegedése is gyűlik a hajóba, céleszerű a powerplantra low emission tuningot nyomni.
Ha a powerplant még nem A-s akkor célszerű azt felfejleszeni.
Ha csempészéshez kell a silent runing akkor szerelj fel Heat Sink Launchert, illetve arra az időre érdemes kikapcsolni a felesleges modulokat. -
Pissti
csendes tag
válasz
summers #37113 üzenetére
Hali!
A drive tuning az csak a thrusterre érvényes. Amikor használod a boost-ot, akkor melegíti a hajódat és ezt tudod javítani a clean drive tuning-al. Álló helyzetben ezért nem láttál változást, csak akkor észlelheted, ha boostolsz egyet. Ilyenkor jobban megugrik a melegedés. Abban nem vagyok biztos, hogy a power plant melegedése kihatással van-e a silent running-ra. Azzal lehet tudsz egy kicsit javítani.
-
Cooper911
senior tag
-
to.ca
tag
válasz
summers #36358 üzenetére
Sokkal gyorsabban fejlődik nálad. Épp ma lett elite a második pilótám, miközben én még csak master rangon vagyok a második accountommal. Ráadásul nem is egyszerre kezdtünk az elsővel, hiszen nagy hajó kell a vadászhangárhoz. (Keelback-kel én nem foglalkoztam.)
Nagyon hatékony tud lenni egy elite vadász, kisebb ellenfeleket simán rábízhatsz egyedül is, de - én úgy tapasztaltam - CZ-ben azért vigyázni kell rá.
Ha egyszerre sok ellenfél támad, akkor is jól tud jönni, magasabb szinten elég sokáig magára tudja vonni a figyelmet (meg a tűzerőt). -
orientcx
őstag
válasz
summers #36187 üzenetére
"Tegnap csináltam havy duty shield booster tuningot és 5-ös szinten +65% a max. Választhatsz hozzá super capacitor másodlagos effektet, és akkor +79%"
-
A heavy duty verziónál ez valóban így van, de én a resistance augmented tuningot preferálom. A heavy valóban combosabb nála, de ha az egyszer leapad, akkor az le van apadva. Az augmented verziónál viszont egy-egy SCB töltet csodát tud tenni, emiatt könnyen visszaállítható a szalon állapot, sőt, akár még magától is képes lassanként visszatöltődni(hangsúlyoznám, hogy lassanként). Tehát ha valaki csak egy-egy komolyabb, de nem elhúzódó ütközetre készül, akkor használjon heavy-t, ha viszont folyamatos ketrecharcra vágyik(hiába, vannak ilyesféle krakéler alakok, pfúj), akkor az augmented a jó választás. Márpedig abban a műfajban manapság a +26% shield boost a plafon, tehát a régi, 29%-os SB-emet érdemes megtartani.
Mister_X - "Persze egy mérnökölt Corvette elemi részecskékké degradálja a társaságot, de a játékosok többsége inkább a középkategóriákból csemegézik, főleg harc terén"
A küldi ajánlásához oda is volt írva, hogy "Elite". Szerintem ennyi elég is lett volna, mert aki eddig eljutott, annak már rég meg kell hogy legyen a megfelelő hajója(egy ilyen küldihez egy jól összerakott FDL is bőven megfelel). Sztem egy-két kondához, néhány szakadt Vulture+Cobra+Eagle kombóhoz(akiknek a zöme ráadásul csak competent, meg expert) nem szükséges wing. Ha elite wingeknek ajánlanak küldit, ott azért legyenek már komolyabb kuncsaftok. Régen tele volt a vidék threat4-es USS-ekkel, amikben négyes konda wingek vártak a gyanútlan áldozatokat. Kiléptél SC-ből, és azt láttad, hogy 8-10 canister úszkál tele arannyal, majd a következő pillanatban már körbe is vettek a "jóbarátok". Na az kaland volt(egy Pythonnal az még az volt)
sensor060 - Semmi gond, vegyél a helyi outfitting bazárban valamit, és kezd el nulláról feltolni. Nézz ki valami olyan fejlesztést, amihez van anyagod, és ha elérted a kellő szintet, akkor már a régi, magasabb szintű fejlesztéseidet is fogadni fogja.
-
orientcx
őstag
válasz
summers #35626 üzenetére
Nekem t58 db mod embedded fw-m volt, és megmaradt a bétában is, egyszerűen úgy jelölte hogy 100/158. Ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy majdan az élesben is így marad, de igaza van duvi mesternek, akkor biztos fognak előre figyelmeztetni(szerintem meghagyják, hisz fölöslegesen minek szítanák az indulatokat)
-
_Kondor_
tag
válasz
summers #35203 üzenetére
Szia,
Azért, mert ez játék és ez a szabálya.
Majdnem semmi köze a fizikához.
Egyáltalán légüres térben nincs olyan, hogy maximális sebesség, csak a fénysebesség, ameddig égetsz a hajtóművel, addig kellene gyorsulnia az űrhajónak, de az ED nem Kerbal Space Program, és főként nem a valóság(Amúgy megjegyzem, ezt biztos sokan nem tudják: bétában úgy volt, hogy nem lassult vissza)
-
Azumi?
csendes tag
válasz
summers #34002 üzenetére
Aha, az lesz az! Biztos, hogy nem egyszerű heatsink. Valami figyelmeztetést gagyog is a computer ilyenkor, csak nem értettem, hogy mit. ( ja, tényleg és plazmáztak!!!) Ez lesz az. Elég hasznos egy cucc lehet. ( bár nyilegyenesen tovább lődözve úgyis eltalálható a kis ravaszdi ...)
Köszönöm!
-
orientcx
őstag
válasz
summers #33326 üzenetére
"Ha jól tűröd a monotonitást, akkor a bázisok szkennelése is nagyon adja a MEF-eket."
Hát épp erről van szó, én a mef(mod embedded firmware) készletemet még az engineers kezdetei időszakában gyűjtögettem össze, kizárólag küldetésekkel. Aztán amikor ez a lehetőség megszűnt, akkor a forrásaim teljesen elapadtak, mivel valamiért arra sehogy sem tudtam magam rávenni, hogy végig haknizzam az erre alkalmas bázisokat.
Most viszont eljött a Kánaán, egy játéknapon 107 db-ot összegereblyézni a legjobban vágyott materialból, az maga volt a gyönyör.(persze, ahogy az előző hozzászólásomban is írtam, lehet, hogy a thargok feltűnésével a mef már nem lesz olyan fontos, mint eddig). Mindenesetre én a fölös készletet semmiképp nem dobáltam volna el a helyedben, inkább ellövöldöztem volna ilyen-olyan fejlesztésekre, még ha most nem is használtam volna azokat a fegyvereket, mert ki tudja, később mire támad gusztusa az embernek. Elvégre ezért vannak a tárolók.
"Én CIF-et farmolok, szeretnék kipörgetni Palin-nál"
Na ott viszont nekem mázlim volt. Csináltattam egy egész jót még a kezdeteknél, aztán egyszer jóval később visszamentem, és asszem úgy kb a tizedikre kipörgettem egy 41%-osat. 378 volt a csúcssebesség a Corvetten, és még dugig felszerszámozva is 360, és hihetetlenül jól manőverezhető lett. Nekem ebben asszem már nincs teendőm.
Micsurin - "nem a Corvettre gondoltam.... a Federációban még mindig nem tudnak hajót gyártani.)
"
-
??????
-
Terrorista
senior tag
válasz
summers #32749 üzenetére
Igen, van több is.
#32753 wollnerd
Én ezt úgy csináltam, hogy amíg megvan a magasságod ahhoz, hogy NE glideolj, addig normális sebességgel lehet a bolygó körül keringeni. Figyeled azt, hogy hogyan változik a koordinátád és a korrigálsz az irányon. Gondolom nem mondok újat, ha Y értéke nő és neked mínusz kell, akkor hátraharc.A scannereknél úgy látom van egy kis fogalomzavar. Minden Discovery scanner arra szolgál, hogy a naprendszerben található égitesteket és aszteroida öveket megtaláld. Azért használunk Advanced scannert, mert az mindent felfedez a rendszeren belül, míg az Intermediate csak 1000 Ls távolságig scannel, holott bőven vannak olyan rendszerek ahol 3-4-500-... ezer Ls távolságban is vannak égitestek. Ezeket csak akkor tudnád felfedezni, ha 1000 Ls távolságon belül odamennél az adott égitesthez. Ami nem lehetetlen csak idő kell hozzá és végtelen türelem. Szóval nagyon nem éri meg ezzel szórakozni.
A Surface scanner pedig az égitestek felszínét scanneli le. Gyakran előfordul az, hogy a rendszeren belül 2-3. csillag felszínét úgy letudod scannelni, hogy a közelébe mennél, de ez gázóriásokkal is előfordulhat. Persze ami több száz vagy ezer Ls távolságra van azt nem fogja, ahhoz már közelebb kell menni.
#32758 cacasz02
Hát igen. Amikor nekem is kellett manipulators, akkor első dolgom volt szétnézni a neten hogy a legegyszerűbb. Ezt találtam és bevált. A srácnak már az előző Quince videója hasznos volt. -
-
Pro Cambarus
csendes tag
válasz
summers #32731 üzenetére
A kiindulási ponttól mért távolság alapján nem lehet a rendszerek végigjárásának legrövidebb útját kikalkulálni. Ennek geometriai okai vannak. (Két a kezdőponttól azonos távolságra lévő rendszer lehet egymástól ~0 távolságra, vagy a kezdőponttól mért távolság kétszeresére, vagy bárhol a kettő között). Egy ilyen utat az összes köztes rendszer koordinátáinak ismeretében pl. a Dijkstra algoritmus kibővítésével lehetne kiszámolni, de a nagy számú rendszer + opció (ugrástávolság maximum és a fogyasztás/ugrótáv optimalizálás) miatt nem tudok róla, hogy létezne ilyen szoftver.
-
warcat
veterán
válasz
summers #32574 üzenetére
A sima rendszeren belüli ugrásnál (low wake) amikor visszagyorsulnál supercruise sebességre, a hátsódban nyomuló hajó tömege akadályozni fog.
Ez a mechanizmus azonban nem működik rendszerek közötti ugrásnál (high wake), ezt nem lehet lassítani ilyen módon,akiket látsz gyorsan elugrani, azok átugranak egy másik rendszerbe. -
to.ca
tag
válasz
summers #32574 üzenetére
Ha nem szeretnél lelépni az interdictionből, akkor vedd vissza 0-ra a tolóerőt, és engedd el a kormányt. Ilyenkor ki fog szedni SC-ből, de nem sérül a hajód, és hamar, szinte azonnal visszahűl az fsd-d, és ízlés szerint pofánvághatod az illetőt, vagy eliszkolhatsz. Utóbbi esetben max. energia a hajtóművekre, és a pajzsra, boost, boost, majd ugrás. Ha biztosra akarsz menni, akkor előre beblindelsz egy másik, közeli rendszert, és high jump, akkor nehezebben követ a versenyző.
(#32576) nubreed: Vice versa. A konda, és a Cutter is mass lockolja a Corvette-t (tapasztalat). Feltételezem, hogy az egymáshoz viszonyított tömegek arányában, mert azért elég hamar el tudok ugrani ilyenkor, ha nem akarok pofozkodni.
-
orientcx
őstag
válasz
summers #32574 üzenetére
Mert nagyon nem mindegy, hogy éppen ki milyen hajóval közlekedik a közelben, az adott gépek tömege a döntő. Egy konda mass lock-olhat egy sidit, de mindez fordítva már elég vicces lenne, és ez fokozottan érvényesül abban az esetben, ha környéken több nagyobb hajó úszkál
-
warcat
veterán
válasz
summers #32569 üzenetére
DeZpe’s Cracked Industrial Firmware Run Version 3.2 vagy quince felszíni küldetések,a pénz mellé itt időnként esik,de ha nincs meg a repu de főleg az elite vagy közeli explorer rang,nem lesz nagy móka a Quince->Millerport farm
-
to.ca
tag
válasz
summers #31689 üzenetére
Hát, játszani nem próbáltam vele, de érzésre, anyagra... nagyon úgy tűnik. Persze van az a kevés pénz, amiért megérheti...
(#31695) Vesa:
Többszöri mail-váltás után már ügyvezetői szinten tartok. Nem fogják megúszni, le fogják nekem szállítani a cuccot, ha tetszik, ha nem.
Nem, mintha nem tudnék nélküle élni,de a pofátlanságnak is van határa. -
orientcx
őstag
válasz
summers #31414 üzenetére
summers - "Valakinek sikerült már kipörgetni Palin-nál Dirty Drive tuningra +40% vagy nagyobb Optimal Multiplier-t?"
Nekem sikerült 40.4%-ot kicsikarnom Palin mágustól, igaz, én a Corvettet pakoltattam föl ezzel a cukisággal, és azt kell mondjam, egy Corvette-től nem is olyan rossz az a 378-as tempó(ráadásul a hőtermelési mutató sem mondható tragikusnak).
Viszont azt tudnod kell, hogy a sebesség nem csak a thrusterektől, és azok tuningjának milyenségétől függnek, hanem a felpakolt modulok/utility-k/fegyverek súlyától is, méghozzá nem is kicsit. Pl ha a Corvette-re felpakolok egy 7B-s SCB-t, akkor ettől már önmagában is 5-7 km/s-al csökken a sebesség(és ebből a modulból csalirakományos HazRES mókához kettőt is be szoktam csomagolni), de ugyanígy csökken a sebesség egy-egy fighter/SRV hangártól, no meg az ilyen-olyan + rakománytól, ID-től, stb. A harci ménem teljes pompában már csak 358-at szakít. Tehát ha a nálad gyorsabbnak bizonyult FDL telis tele van nyomva tömegcsökkentő upgradekkel, no meg persze egy jól sikerült thruster tuninggal, ráadásul ha egy már eleve könnyített szettet állított össze magának, akkor még az esetben is gyorsabb lesz nálad, ha a te multiplier adatod jobb az övénél
-
Pissti
csendes tag
válasz
summers #31366 üzenetére
Szia!
A múlt héten és a héten is találkoztam jó pár küldetéssel, ami adott ilyen materialt. Főleg Boom alatt lévő rendszerekben mozogtam (nem biztos, hogy van jelentősége)
Mortel:
Lehet venni más fightereket is. Federation ugye a Condor, Empire területen Imperial fighter és Independent területen Taipan.
-
Cooper911
senior tag
válasz
summers #31350 üzenetére
Az FSD modul bootolását gyorsitja, ha pl lekapcsolod, vagy lekapcsol mert alacsonyabb prioritáson van és a fegyóknak kell az energia. Ilyenkor gyorsabban bekapcsol. De az ugráshoz való töltést (charge) nem röviditi le.
Mivel az FSD-n a távolság növelésnél (Increased range) nincs hasznosabb dolog, ezért ez az upgrade felejtős.Azt lehet már tudni, hogy milyen hajókhoz jön a Raider cucc? Meg erről az egész Raider lore-ról lehet olvasni valahol, hogy mi ez egyeltalán? Milyen előnyök hátrányok stb.
-
grHawk
aktív tag
válasz
summers #30566 üzenetére
Közvetlen link a discord hálózathoz. Ide regisztrálj (vagy, ha engedi, akkor anélkül) és nézz be a szobákba, lesznek ott játékosok, van, hogy egyszerre 10-15-en, van, hogy 4-5 fős klikkekben.
-
nubreed
veterán
válasz
summers #30368 üzenetére
Köszönöm! Hiába néztem egy csomó YT videót az upgrade-elésről például ez a dolog sem volt világos. Valószínűleg az alapokkal nem voltam tisztában, sosem értettem teljesen, hogy mit akar jelenteni az Optimised Mass. Értem a szó összetétel jelentését, de, hogy a gyakorlatban mi akar ez lenni... Tegnap aztán végülis nem alkalmaztam a generált upgradet és el is fogytak a Chemical Manipulator -aim úgyhogy el kellett mennem szerezni, most azt hiszem van 12, úgyhogy ma újra pörgetek. Jó lenne már ezen túl lenni, van még bőven mit upgradelni, MC -ket, Thrustereket, Shield Generatort is a Shield Boostereket pl.
-
duvi
nagyúr
válasz
summers #30275 üzenetére
A szokásos manőverezési alapismereteken túl (FAO+hátramenet+thrusterek+boost+power management) a Horizons tulajdonosoknak kötelező a jól felépített maxos engineer tuning. Enélkül esélytelen a PvP. Ha ez megvan és rutinos combatpilóta vagy, akkor gond nélkül levadászod a náladnál jóval erősebb hajókat is. Nemrégiben linkelte ezt a videót egy régi tagunk (dUi), aki magas szinten műveli a PvP mesterséget:
Derezzed (Gunship vs Corvette) -
Cooper911
senior tag
válasz
summers #30275 üzenetére
Mondjuk én nem vagyok egy PVP huszár, de...ami alap, hogy védekezéskor max pip a sys-re manőverezéskor az enginre, támadáskor a fegyverekre. Ezt folyamatosan managelni kell. Meg kell tanulni fa-off al fordulni. Ha jól tudsz célozni akkor a gimbail helyett mehetnek a fix fegyverek.
Aztán ezen kívül kérdés az, hogy milyen hajód van milyen tuningal, meg kell tanulni kihasználni az előnyeit.
A mérnökökkel is úgy kell formálni a hajót hogy az a leginkább passzoljon a stilusodhoz.
Meg az sem mindegy milyen hajó ellen küzdesz. -
BandiT85
aktív tag
válasz
summers #30216 üzenetére
Szia!
Igen, nem ad tutira, csak nagyobb az esély arra, hogy igen. Volt hogy szkenneltem egy kisebb ++-os bázist, ahol asszem 3 tűzcsap volt csak, és ott is dobott MEF-et, már van vagy 15.
Most a exquisit focus crystal-ok nyomába eredek, állítólag misson only. Ha valakinek van tippje, szívesen látom!
-
Cooper911
senior tag
válasz
summers #30216 üzenetére
Nem 100% hogy kapsz MEF-et. Valahol 30-60% körül mozog.
Igen nekem is volt már ilyen, csak pislogtam ,hogy mi ez az előléptetésKérdés: Trade rangot a kamionozáson kívül mivel lehet még növelni? Az a passengers küldi amihez valamekkora trade rang kell az is ad trade rangot ha teljesitem?
nubreed: Alacsony védettségü bázison nem biztos hogy van skimer. Sajnos a küldetés meg a bázis nincs összhangban, jártam már úgy hogy lőjj szét 8 skimert aztán az állomáson meg volt 4. Persze játék mód váltás után megint lett 4.
-
to.ca
tag
válasz
summers #30216 üzenetére
Nekem a leírásban szereplő összes exploration layout-os bázis szkennelése 3-szor (1x2-t és 1x1-et) dobott MEF-t. Az összesen 9 db. (Unusual akármicsodát annál többször, azért ez nem kicsit frusztráló, nem győztem törölgetni.
)
A combat rang nálam is lement 0-ra, volt, hogy órákon keresztül nem adta vissza, de végül mindannyiszor jött egy üzenet, hogy "előléptettek", és visszaálllt.
Nyilván vannak még exp. bázisok, de én nem kutattam másik lista után, elég unalmasan teltek eddig is a napok a MEF-vadászattal, úgyhogy ezzel a 9-cel (meg a full MC-fittes Corvette-tel) meglátogatom Tod urat, meglátjuk, mit ád. -
Bundee69
tag
válasz
summers #29665 üzenetére
Én Vive-al használom szeptember óta és imádom. Gondolom a Rift-el is hasonló lenne, mivel a specifikációjuk nagyjából megegyezik. Meglehetősen bika gép kell alá, bár szeptember óta elég sokat optimalizáltak az ED motoron, mert most sokkal több csúszka van max-ra állítva, mint akkor. Persze lenne még mit kimaxolni, de akkor annyira leesne az FPS, hogy az már zavaró lenne. Most megvan a 90 FPS, legtöbbször. Állomáson belül leesik 50-60-ra, de nem észrevehető.
Nálam egy 4.5GHz-re húzott i7-6700K, 16Gb RAM és egy túlhúzott MSI 980 GTX Ti Gaming van alatta. Azt már látom, hogy a 1080-as is kevés hozzá, de a 1080 GTX Ti-vel (ami még meg sem jelent) valszeg nem lenne probléma. Gyengébb géppel azért kell pár kompromisszumot kötnöd. -
Cooper911
senior tag
-
Reaper
őstag
válasz
summers #25899 üzenetére
Látom már közben megválaszolták, én csak annyit tudok, hogy kíváncsi vagyok milyen az élet arrafelé, jól jön egy ELITE felfedező rang, meg a pár milla amit ez hoz, és mindig van valami CG arra.
Talán útba ejtem a SAG-A-t is, csak egyelőre kéne még jump range, láttam, hogy majd 50ig fel lehet tornászni az ASP Explorernél. Jópofább lenne nagyobb hajóval, de ha jól tudom, akkor egyedül az Anaconda tud ilyet ugrani, ahhoz meg szegény vagyok. -
Micsurin
nagyúr
válasz
summers #25887 üzenetére
Köszönöm!
A Combat Zonekból csak akkor tudok "pénzt kivenni" ha van oda missionom? Mert nagyon tetszik ez az össznépi pofozkodás!
Egy csúnya dolgot is kérdeznék!Láttam pár vidit YT-n, hogy pl Diaguandriban meg a RayGatewayen bestackelték a skimmer gyilkolós küldiket és egész szép pénzt szedtek vele össze, jól értem oda megyek, lehetőleg neutrális ranggal, opern/soloban ki-be és csak végig megyek rajtuk? Még annyit írtak kommentek alat a sima security (+)-os állomásokat passzoljam mert bugosak és nem respawnolnak a skimmerek. -
duvi
nagyúr
válasz
summers #25849 üzenetére
System mapon mindig a legközelebbi csillagnál van az ugrópont és tudtommal nincs tervbe véve ennek a megváltoztatása (persze ez nem jelent semmit). Egyszer utaztam 45 percet SC-ben, hogy leadjam a questet. Na azóta mindig megnézem, hogy mekkora rendszer távolságokra szólnak a küldik és nagy ívben elkerülöm ezeket
-
orientcx
őstag
válasz
summers #25759 üzenetére
"MEF-eket hol érdemes farmolni?"
-
Jó szívvel csak a küldiket tudom ajánlani, de ez a cucc a legeslegeslegeslegeslegnagyobb kincs az univerzumban, különösen, ha valakinek több hajója van(sok hajó, sok puska). Nekem 7+8+5+4 = 24 db éhes MC szájat kell etetnem(Corvette, konda, Python, Assault ship), így nyugodtan állíthatom, hogy én is küzdök a problémával. Ráadásul a már amúgy is a sokadik próbálkozásra megszületett, mégis el-eltünedező effect-ekkel még plusz szívat is a rendszer.
őőő...khmmm...most más ne figyeljen ide...pssszt(ezt most csak súgom), ha a solo-private-open módokat váltogatva ki-be lépkedsz, akkor mindig új küldiket kapsz, és ha szerencséd van, akkor össze tudsz gereblyézni belőlük egy pár darabot. Hullámzó, van olyan időszak, amikor semmit, néha meg négyet-ötöt is.
De ez csúúúnya dolog, naaagyon csúúúnya! Tán még a csempészetnél is csúnyább. Őőőő...én ilyet persze sosem csináltam, csak úgy hallomásból tudom...
-
-
totila - Jajaja, de én azért jobban örültem volna egy nem csökkenésnek -
orientcx
őstag
válasz
summers #25689 üzenetére
"Valaki tud hatékony módszert Polymer Capacitors beszerzésére?"
-
high grade emission detected signal source-t, vagy combat aftermath signal source-t keress, esetleg a küldik között nézz körül, ez nem olyan vészes. Majd akkor legyél kétségbeesve, ha Modified Embedded Firmware-t keresel(nem tévesztendő össze a Modified ConsumerFirmware-al)
(ha még aktuális) -
baphomet
senior tag
válasz
summers #25715 üzenetére
Igen, így van. Amíg fenn tudod tartani a pajzsot, addig akár üvegből is lehetnek a modulok.
Nem számítva persze azt néhány effektet, amivel átmegy sebzés a pajzson is.
Ja meg jut eszembe: sérülhetnek még a modulok túlmelegedésnél, és SC-ből való kirántásnál is, itt is számít az integrity. -
baphomet
senior tag
válasz
summers #25712 üzenetére
Igen, sérülékenyebb lesz a modul. Főleg a külső moduloknál (fegyverek, utlity-k) számít igazán, mivel a rakéta találatok most már ezeket sebzik elég komolyan.
Egyébként 80%-os integrity alatt már bármelyik modul meghibásodhat ideiglenesen, de végleg tönkremenni csak 0-nál fog. -
baphomet
senior tag
válasz
summers #25357 üzenetére
Unknown Artefact-ot kell szétlőni hozzá, amit signal source-okban találni a Merope rendszertől 130-150 fényéves távolsági sávba eső rendszerekben.
Illetve, néhány hete még működött ez is:
A CETI SECTOR RD-T B3-2 rendszer 1-es bolygóján a -3.92, 121.46 koordinátáknál van egy POI, ahol szinte mindig akad egy UA is. Screenshotom nincs róla, elmesélem: egy lezuhant Anaconda van ott, a hajtóműve tövében van egy három szarv alakú sziklából álló kör, annak a közepén az esetek 80%-ban ott van egy UA is. Szétlövöd, begyűjtöd, kilépsz-belépsz, csinálod újra. -
baphomet
senior tag
válasz
summers #25269 üzenetére
Pont amit az elnevezése sejtetni enged.
Gyakorlatilag ugyanazt érni el vele, mint chaff-fal, egy kis időre megbolondítja a gimbal fegyvereket és a seeker rakéták cél befogó (target lock) rendszerét. A bétában próbáltam, akkor elég hatékonynak tűnt, nem nagyon lőtt vissza rám az a hajó, amit egy ilyennel eltaláltam -
orientcx
őstag
válasz
summers #24591 üzenetére
"Dweller-nél mit érdemes az állomásán eladni, hogy gyorsan emelkedjen a fejlesztési szint? Tegnap kb 6e credit profittal egy százalékot sem változott"
-
Ne azonnal nézd meg a változást, a % néha csak egy kis idő elteltével jelenik meg, mint ahogy pl az explorer rank-nál is. Mindazonáltal az a 6k-s haszon elég karcsúnak tűnik, ennyitől még nem érdemes látványos fejlődést remélni. Kis hajóval talán érdemesebb inkább az upgrade módszerrel próbálkozni. Nem kell, hogy hasznos fejlesztés legyen, lényeg, hogy könnyen hozzájuss a receptben felsorolt kellékekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged