- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
én nemrégen akadtam rá a Cmdr's Log nevű appra és nagyon pöpec szerintem, jelen pillanatban jobban tetszik a BPC-nél!
te milyen tool-t használsz ilyen fuvarok összehozásához?
-
aki arrafelé jár, annak érdemes benézni hip47296ba. spoilerezni nem akarok, de van ott látványosság bőven.
-
gygalilei
tag
Sziasztok !
Tudtok olyan toolt esetleg ami megmutatja a rendszer állomásait és, hogy mennyi Ls-re vannak a naptól ?
Köszönöm. -
wiselamp
újonc
Először is köszönöm mindenkinek, aki rábeszélt a Joy-ra, jelentem felnőttem a feladathoz!
Igaz, csak egy T-Flight HOTAS X, de belépőnek elég, ha nem akarok sokat költeniSzóval megérte, üzenem mindenkinek aki ódzkodik egér+billentyűzetről elváltani, hogy megéri.
Jelenleg a legnagyobb bajom, hogy folyamatosan light hajók jönnek, és alig találok 100k és afeletti bounty-val rendelkező hajókat. Kicsit sok idő viper- és sidewinder-ekből összeszedni 6 millát :/
-
rtitusz
őstag
Van aki flight assist nélkül tolja? Valami kegyetlen nehéz, de meg akarok tanulni úgy menni, mert mégiscsak úgy viselkedik élethűen a hajó.
-
törölt tag
válasz
Menthirist #5171 üzenetére
Nekem elfelejtett pár beállítást,rendszeresen ki-be kellett dugni,USB2 vel nincs baj.
-
Phobion
őstag
Találkoztatok már T típusú Tauri csillaggal? Azt reméltem, hogy csak a barna törpékből nem lehet üzemanyagot kinyerni, hát nem, ezekből se, ők még nagyon fiatalok a maguk ~1 millió évével
-
-
törölt tag
Ha már Hotas,nekem nem ment jól,amig rá nem jöttem,hogy az USB3 es csatlakozót nem szereti ..
-
rtitusz
őstag
A vecsési Tescoból elhoztam az utolsó HOTAS-t.
-
duvi
nagyúr
válasz
goya999 #5158 üzenetére
- A wanted státusszal is van egy kis bonyodalom, amit én se értek még teljesen. Ha jól sejtem akkor nem mindegy, hogy melyik rendszerben tűzték ki a vérdíjat a hajóra. Ha nem abban a rendszerben lövöd ki, akkor támadónak minősülhetsz. Az se mindegy, hogy simán wanted a státusza, vagy vérdíj is van kitűzve a hajóra. Ez szigorúan csak az én ötletelésem! Ettől függetlenül ajánlom a Kill Warrant Scanner beszerzését, mert sokkal több infót(és pénzt) nyújt, mint a gyári scannerünk. Fejvadászoknak kötelező darab!
- Amennyiben biztosra akarsz menni, akkor várd meg, hogy ő lőjön és találjon el először.
- Ha egy clean hajó betámad, akkor se lődd ki (hacsaknem kalózkodni akarsz), mert a büntetés összege drasztikusabban megnő mintha csak eltalálod! -
goya999
tag
Igen,emlékszem erre a válaszodra.Rakomány nem volt nálam,figyeltem,hogy csak a wanted hajót lőjjem meg.El is kezdtem támadni és onnantól kezdve a másik egyfolytában mögöttem volt.Mivel a wanted elmenekült így megfordultam és kilőttem ha már megtámadott.Scannelve voltak,hisz akkor nem is láttam volna,hogy az egyik wanted a másik clean.Ja és az is jó,hogy amikor kilőttem akkor egy 6k-s büntit kaptam,ami mire beértem a dokkba már 9k-ra nőtt.
-
-
_Kondor_
tag
-
goya999
tag
Az utóbbi két nap az tiszta tragikus volt nekem.Büntetés büntetés hátán.Vannak érdekes dolgok egyébként.Még egy kalózt kellett volna elkapnom az egyik küldetéshez.Ismeretlen célpont megvizsgál,két hajó,egy clean és egy wanted.Neki is álltam a wanted-nek,a clean meg nekem.A wanted elmenekült én pedig leszedtem azt amelyik engem megtámadott.Persze,hogy megbüntettek érte.Pedig ő lőtt először és én is clean voltam,rakomány nélkül.
-
törölt tag
-
goya999
tag
Ha olyan küldetést vállalunk el,hogy xy-t ki kell lőni,akkor azt hogyan lehet megtalálni?Mert elrepültem abba rendszerbe amit írt,de ott a huszadik ismeretlen célpontot megvizsgálva sem akadtam a nyomára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest