Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
balazs1956 #28827 üzenetére
valószínűleg csak átmeneti, de az is lehet, hogy csak egy hiba, mert az amerikai posta szokott drágább lenni a szigorú biztonsági előírások miatt.
-
benfolds
őstag
18650-es akksitartóból mit érdemes? ezt néztem, talán nem annyira törékeny műanyag.
-
benfolds
őstag
van gb-n ez a hülyeség, hogy a walleten lévő pénzt csak jelszó megadása után lehet elkölteni. ezt a jelszót akarnám beállítani napok óta. kattintás után jön az email, hogy: This email was automatically sent following your request to set up your password. Only YOU can take the next step in the set up process:
rákattintok a linkre, ekkor megnyit gb-n egy oldalt, ami azt írja ki, hogy Sorry, verification code is not correct. Please try again
próbálkozhatok szerintem az idők végezetéig. jeleztem gb-n a problémát, erre jött egy tök értelmetlen copy paste válasz, hogy várjak két napot, mert fel kell venniük a kapcsolatot az illetékesekkel.másnak is volt már hasonló gondja?
-
-
benfolds
őstag
válasz
krisztianAMG #28614 üzenetére
blf-en azt írták asszem, hogy volt ez 11.11 is a napokban. de kb. ilyen 30 másodpercig.
-
benfolds
őstag
válasz
krisztianAMG #28614 üzenetére
ha walletre kérem a refund-ot, akkor annak a felhasználása mellett tudok kupont is használni? csak azért kérdezem, mert a vc4-et kuponnal vettem, de hibás volt, újra meg akarom rendelni, újra kuponnal. ha a kuponos árat, 20 dollárt tesznek a walletemre, de csak 30-ért tudom újra megvenni a töltőt, az nem olyan jó.
mondjuk egyszerűbb lenne, ha küldenének egy újat. -
benfolds
őstag
válasz
Kozy10 #28537 üzenetére
ajjaj, ez igen csábító...még jó, hogy mondjátok a vámot, talán annak a lehetősége elveszi a kedvemet.
hibás töltőnél mit érdemes kérni a gb-től? alapból nekem jó, ha küldenek helyette egy hibátlant, de ezen felül pofátlanság még mondjuk pontokat kérni arra való hivatkozással, hogy pöcsölnöm kell a visszaküldéssel + várhatok újabb egy hónapot?
és egy láma kérdés: az mitől lehet, hogy két ugyanolyan, ugyanannyit használt szilikonos villogó közül a pirosban gyakrabban kell gombelemet cserélnem, mint a fehérben?
-
benfolds
őstag
mennyire gáz az akksi szempontjából a közelgő mínuszokban 1 órákat használni a lámpát (s2+)? asszem befogok egy akksit, amit kifejezetten a zord körülményekben használok, aztán ha kipurcan a szezon végére, akkor csak egy akksim bánja (hacsak nem adja meg magát előbb). vagy kénytelen leszek max-on tolni neki, hogy ne hűljön ki nagyon.
-
benfolds
őstag
válasz
Öreg 61 #28504 üzenetére
de hát az előbb még az s2-ről és erről a lámpáról volt szó...
-
benfolds
őstag
gearbestes. mivel a kijelzője nem csinál semmit, így asszem kijelenthető, hogy ez hibás. szerencsére még nem volt ilyen problémám, gondolom majd kell velük levelezni egy kicsit, aztán visszaadják a pénzt vagy ilyesmi. nekem az is megfelelne, ha küldenének helyette egy hibátlan példányt.
akinek volt már hasonló problémája: mire lehet számítani a gb-től? -
benfolds
őstag
válasz
ZozzV6 #28409 üzenetére
lehetne ez is egy ok, de a boltok, így az aldi és a lidl is tömve vannak noname, jó és kevésbé jó kínai termékkel, miért ne tudnának olyan céget találni, aki legyárt nekik egy convoy minőségű lámpát, amit aztán 6000-ért árulhatnának a gyengébb minőségű lámpájuk helyett? a plusz költségek annyira megdobnák az árát? és azok a cuccok, amik itt is ott is ugyanannyiba kerülnek kb?
-
benfolds
őstag
lidl-aldi téma: nekem az a fura, hogy ezek a kereskedelmi multik, akiknek ugye az az üzletpolitikája, hogy nagyon olcsón minél jobb minőséget adjanak, miért nem árulnak convoy-szintű lámpákat elérhető áron. az világos, hogy a nagy lámpás márkák számára egy ilyen lépés öntökönszúrás lenne, mert ők a profitmaximalizálás elve alapján okosan kialakítanak egy termékpalettát, amit leginkább az értékesítési ár határoz meg, hogy mindenki megtalálja "a pénztárcájának megfelelő" terméket. ez majdnem független attól, hogy az adott kategóriában lévő termék valójában milyen értéket képvisel (mennyi az előállítási költsége). mivel egy convoy-szintű lámpa jelenleg kb. középkategória, nem fogja felborítani a termékek hierarchiáját azzal, hogy alsó kategóriába teszi árban, mert ugye ott gyengébb minőségű termékek vannak és azokat is el kell adni, vagy máshonnét nézve, akkor a feljebb sorolt termékeket nem tudná drágábban adni. na de egy aldi miért nem csinálja azt, hogy mittudomén megveszi a convoyt 10 dollárért és adja 15-ért? jobb minőséget tudna adni kedvező áron. én arra gondolok, hogy egyrészt a most 6000-ért árult lámpán lehet van 200% haszna, míg egy convoy-félén meg lenne mondjuk 50% (ha ugyanabban az árkategóriában maradnánk), másrészt az átlag felhasználó számára a most 6000-ért árult lámpa is jó minőségnek számít. de csak ötletelek.
és ugye a mi szerencsénkre van a kis kínai, aki szarik minden értékesítési iskolára és azt mondja, hogy csinál egy minél jobb lámpát, ami került neki 10 dollárjába, rátesz 20%-ot, marketingköltség 0, elad belőle 4 csillió darabot, aztán azzal rendben is van.
-
benfolds
őstag
megjött a vc4 töltőm, de valami gond lehet vele, mert nem csinál semmit, a kijelzőn nem látszik semmi, csak random módon alatta piros vagy zöld led világít.
-
benfolds
őstag
jól látom, hogy elég szépen emelgetik a védett pana akksi árát? várom egy ideje, hogy menjen lejjebb, de azóta már kétszer feljebb ment, le még egyszer sem.
persze még így is jó vétel. (gb-s árakra gondolok)
-
benfolds
őstag
válasz
WestBam #28281 üzenetére
én a g732-m alapján nem érzem úgy, hogy olyan nagy kompromisszumokat kellett volna kötnöm, hogy "helyén kéne kezelnem". a minősége alapján szerintem két kategóriával drágább ligában is megállná a helyét (bár nem vagyok egy nagy szakértő, de pont egy nagyon hasonló spyderco-hoz volt már szerencsém).
ha tényleg nem lenne egyenes a pengéje, vagy annyira csúnyán nem zárna középre, akkor nem örülnék, és nem kéne ezer forintért sem. de az ismerősön kívül mástól nem hallottam ilyen hibákról. hozzáteszem, valami magyar webshopból származtak a kések, és állítólag az is látszott rajtuk, hogy buherálva voltak (elnyírt csavarfej meg ilyen apróságok). -
benfolds
őstag
elnézést az off-ért, de a késes topikban semmi élet nincs, viszont az a tapasztalatom, hogy a késesek és a lámpások között elég nagy az átfedés, úgyhogy itt kérdeznék.
vettem gb-ről a múltkor egy ganzo kést, amivel nagyon meg vagyok elégedve, teljesen hibátlan. ezen felbuzdulva vennék még egyet-kettőt, de egy ismerős le akar beszélni, merthogy neki van négy, de abból kettővel problémája adódott. egyiknek nem teljesen egyenes a pengéje, a másik meg nem középre zár. állítólag. most csak nekem volt szerencsém, hogy az enyém tökéletes, vagy az ismerősöm volt nagyon peches? van itt valakinek tapasztalata a gangzókkal? -
benfolds
őstag
válasz
#33253120 #28272 üzenetére
én városban, ha használom is az s2+-t, akkor csak 5%-on.
fasza kis 9000 lumenes olight x7 marauder. visszakanyarodva a tegnapi témához, igazából 170 $ már most sem tűnik olyan soknak egy ilyen lámpáért.
-
benfolds
őstag
válasz
hpsafl #28270 üzenetére
szerintem a sok mesterséges fény használata a természetben zavarhatja a vadakat, úgyhogy simán el tudom képzelni, hogy egy esetleges szabályozás érintené a lakott területen kívüli részeket is, mert ez is fényszennyezésnek számít. nekem már most is megfordult a fejemben, amikor az s2+-szal maxon tekerek az erdőben éjszaka, hogy esetleg szólnak a vadászok, hogy ezt hanyagoljam, és nem is lenne oktalan a kérés.
-
benfolds
őstag
válasz
Wendelke #28265 üzenetére
én nem vagyok vadász, de nekem is csorog a nyálam.
néha eszembe jut, hogy ha esetleg 5-10 év múlva ez ilyen lámpák bárki számára megfizethetők és esetleg nagyon elterjedtek is lesznek, akkor nem lesz-e az, hogy szabályozni fogják a használatukat. egy kicsit előreszaladtam, tudom. -
benfolds
őstag
válasz
Gargouille #28234 üzenetére
én a 8x7135-ös s2+-omat több, mint két órán át folyamatosan hajtottam középső fokozatban a linkelt akksi védett változatával. sőt, kb. 10 percet ment közben max-on is. és még csak le sem merült a végére, szóval nagyon jó az akksi, tudja, ami rá van írva.
-
benfolds
őstag
a telefonokban milyen vakku led van? mindig meglepődöm, hogy milyen nagy fénye van (htc one).
-
benfolds
őstag
telefontöltő miért nem jó a lii-100-hoz? max 1A-rel tud tölteni, úgyhogy a legtöbb telefontöltő elég hozzá (én azzal használom). xtar mc1-et szokták még ajánlani egyslotosban. nekem az xtar vc4-hez kellett egy erősebb adapter, mert a telefontöltőm csak 850 mA-t tud, én egy 2x2,4A-es blitzwolf töltőt rendeltem hozzá, de még nem jött meg, így nem tudok beszámolni róla, hogy hogy szuperál.
-
benfolds
őstag
válasz
Kernel #28121 üzenetére
na én is ezért nem tudtam kiigazodni + még a gearbesten a termék alatt az egyik erre irányuló kérdésre adott válasz is tök értelmetlen volt. (ha ticketben kérsz felvilágosítást, akkor meg jön egy gyors sablon válasz + várj két napot a rendes válaszra, három nap múlva rájuk írsz, hogy akkor most mi van, akkor újabb értelmetlen válasz. szerintem a kérdéseket sem értik, sőt, azon sem lepődnék meg, ha néha olyan válaszolna, aki nem is tud angolul
)
de akkor így már egyértelműbb a dolog, köszi! -
benfolds
őstag
a lii-200 vajon 2x1A-rel is képest tölteni, vagy az 1A két csatornára együttesen vonatkozik?
mennyire kockázatos simán bankkártyával fizetni gb-n? kivételesen most csak így tudnék fizetni (nem nagy összeg kb. $30)
-
benfolds
őstag
válasz
benfolds #28021 üzenetére
elvileg a különbség, túl sokat mondjuk nem mond nekem:
-Die shrink of around 10%
-Die change to new SiC process (new process beginning with the XB-D)
-Binning at 85 degrees celsius (used to be 25 degrees)
-Removal of current spreaders and reduction in bond wires from 3 to 2 (so we can drive it to 6A without the wires melting and the aspheric beam looks nicer
-Efficiency increase of 10% (at 85C)
-Substantial cost reductions (half the lumen per dollar cost)
-Longer L70 lifetime
-And dome is easier to remove (personal experience) for more throw -
benfolds
őstag
csak most vettem észre, hogy az az gearbest-es s2+, amit vettem, nem xml2, hanem csak xml. 1B árnyalttal se fasttech-en, se bg-n, se az ali-s webshopban nem láttam, hogy lenne xml2, pontosabban s2+ 1B-vel nincs is. a lámpa papír dobozán egyébként egyébként csak annyi van, hogy s2+ u2-1B x8. hát akkor ez nagy valószínűséggel sima xml...hogy lehet biztosan megállapítani, hogy xml vagy xml2? és egyébként az xml mennyiben marad el az xml2-től?
-
benfolds
őstag
múltkor piros fényt keresett valaki fejlámpára...
-
benfolds
őstag
válasz
peter889 #27966 üzenetére
én ilyet használok hozzá. nagyon masszívan tartja, erős gumiból van. csak egy alátét kell a csavar alá, esetleg még egy kis zsugorcső vagy szigszalag a csavar középső szakaszára, hogy ne karcolja össze a kormányrudat és meg is vagy (ha az alátét gumit tekered rá körben, akkor nem fekszik fel eléggé a konzol, de persze úgy is meg lehet oldani). a tépőzáras is jó állítólag, de én azt nem próbáltam.
-
benfolds
őstag
válasz
ZozzV6 #27911 üzenetére
érdekes, hogy egymás mellé rakva az u2-1A-t és az u2-1B-t, azért szemmel látható a különbség. az 1A-t tényleg hideg, kékesbe hajlónak mondanám, de az 1B-ben semmi kékeset nem látok, az én szememnek tök semleges, jó árnyalat. amúgy az 1A is jó, de ha már van 1B az s2+-ból, akkor talán azt lenne érdemes megpróbálnia a kérdezőnek. a 4C-t eddig senki sem ajánlotta...
-
benfolds
őstag
válasz
peter889 #27892 üzenetére
Sargas fenyut keresel? Mert ez az lesz, lasd a reviewt fasttechen (van a szinhomersekletekrol tablazat is, de most nem tudom linkelni). Nekem szurke u2-1B van, en semlegesnek mondanam, legalabbis az u2 1A hideg, kekes arnyalatahoz kepest, de nekem eleg rossz a szinlatasom.
-
benfolds
őstag
na, leteszteltem ma bicajon az s2+-t max-on hajtva. 1 órán át ment folyamatosan 2,8 A-en + még 15 percig középső fokozaton (féltem, hogy lemerül az akksi és a táv utolsó részét vakoskodva kell megtennem, ezért a végén középső fokozatra váltottam). nem meglepő módon ilyen időben melegedést nem tapasztaltam. lehetséges, hogy csak bebeszélem magamnak, de mintha a vége felé csökkent volna a fényerő max-on. lehetséges, hogy az akksi merülése miatt így történt? asszem elmondható, hogy a lámpa és a 3400-as védett pana akksi is nagyon jól vizsgázott.
-
benfolds
őstag
válasz
krisztianAMG #27823 üzenetére
ja, értem, köszi. az erdő egyébként nálam úgy erdő, hogy nem terep, hanem 30 km erdei egy sávos, aszfaltos, egykori üzemi út, tehát nem hepehupás, csak dimbes-dombos.
-
benfolds
őstag
válasz
Francia91 #27824 üzenetére
a fenixnek több is van, én a bc30-at nézegettem annak idején, de túl drágának találtam, meg eleinte csak azt figyeltem, hogy milyen ledek vannak a lámpákban és mivel ugyanaz, mint a solarstorm x2-ben, ami sokkal olcsóbb, ezért azt vettem meg. persze a fenix-ből biztos lényegesen többet kihoztak, mint az x2-ből, meg ugye a fenixnek úgy van kialakítva a vetítési képe, hogy elvileg nem vakítja a szembejövőt. ha érdekel, most a fenix store-ban 99 dollár, amiből még lejön 15%, ha feliratkozol a hírlevélre.
-
benfolds
őstag
válasz
krisztianAMG #27821 üzenetére
hogy érted, hogy "túlságosan fel fog világítani, majd túl le..."?
a fejlámpát sajnos még mindig utálom (a sisakot, sőt, a sapkát is), de lehet, hogy majd rászánom magamat. más felhasználásnál néha amúgy is jól jönne, amikor mindkét kézre szükség van.
-
benfolds
őstag
válasz
Francia91 #27819 üzenetére
én a héten több mint 2 órán át használtam egy huzamban az s2+-t bicajon, közepes fokozaton. (mivel nem merült le a 3400-as akksi, ezért gondolom, hogy tényleg csak 40%-án van hajtva a 2,8 A-nek (múltkor azon témáztunk, hogy 40 vagy 50% a medium), 50%-nál le kellett volna merülnie. tényleg nagyon jó.
hogy őszinte legyek, be kell vallanom, hogy jobb, mint a s x2. a múltkor emlékezetből mondtam, hogy az s2+-nak nincs akkora fénye, mint a solarnak, mert ahogy megjött az s2+, kölcsönadtam az x2-t és nem tudtam őket összehasonlítani. viszont pár napja egymás mellett kipróbáltam őket egy erdős részen és azt láttam, hogy közelre szebb, egyenletesebb, és ami nagyon meglepő, még fényesebb is volt az s2+. sőt, még jobban is terít. nagyon meg vagyok vele elégedve. az x2 egy picit távolabbra világít, de nem sokkal. legközelebb kipróbálom az s2+-t egy órán át folyamatosan max-on hajtva, kíváncsi vagyok mennyire bírja majd, gondolom ilyen időben túlmelegedni már nem fog. ha nem lesz probléma, akkor az x2 helyett azt fogom használni bicajon.
milyen komolyabb biciklilámpára gondoltál? -
benfolds
őstag
akarok venni az s2+ mellé egy throwert, kezdésnek talán egy c8-at, csak azt nem tudom, hogy merjek-e hozzá rendelni egy 4-es pakk védett NCR18650B-t, vagy ne kockáztassak és inkább vegyek védelem nélkülit. (a méretproblémára gondolok). az s2+-ban elég passzentosan, de komolyabb tuszkolás nélkül éppen elfér az egy db védett panám. egyébként a lámpa "vigyáz" az akksira, hogy ne merüljön túl? kikapcsol vagy villog?
bicajon mennyire lenne overkill egy c8 az s2+ mellé?(nyilván nem városban használnám így.) mondjuk úgy sejtem, hogy bowdenház útban lenne a fejnek...
a solarstorm-os akksitartóban van védelem? mert ezt a négyes pakkot valószínűleg abban is használnám. -
benfolds
őstag
szerintem ebben a cikkben nem véletlenül van az s2+-szal összehasonlítva. én legalábbis úgy értelmeztem ezt a dolgot, hogy a kettő hasonló kategória, csak az egyik inkább flood-os, a másik thrower.
-
benfolds
őstag
válasz
Silent77 #27783 üzenetére
ezt néztem. lehet, hogy a posta szívatja őket.
-
benfolds
őstag
ezt írja ki nekem akksikra gb-n: "Shipping Cost: Cannot ship to Hungary"
-
benfolds
őstag
vettem egy ilyen diffúzort az s2+-ra alin (ez volt az első vásárlásom itt, hát mit mondjak, rohadt lassú, sokkal lassabb, mint a gb). ez tényleg olyan, hogy csak rá kell erőltetni, amennyire lehet? azt hittem rápattan majd az első vájatra...mondjuk megnézhettem volna a képet jobban is, na mindegy. végül is működik, csak jobban örülnék, ha stabilabban állna.
-
benfolds
őstag
a papa önvédelmi fegyvert lát az L6-ban.
-
benfolds
őstag
updated nitenumen ne01.
-
benfolds
őstag
válasz
benfolds #27448 üzenetére
még az jutott eszembe, hogy talán a színes változatok fém kapcsolója jobb lehet, asszem hpsafl is azt írta a tesztben, hogy reszponzívabb, mint ez a gumis megoldás. én néha nem találom el, hogy egyszer vagy kétszer nyomtam-e meg, vagy egyszer sem, ezt még egy kicsit gyakorolnom kell majd. ha valakit nem zavar a piros/kék/zöld szín - szerintem pl. az utóbbi jól néz ki -, akkor érdemes talán inkább azok közül választani.
-
benfolds
őstag
válasz
hpsafl #27447 üzenetére
köszi.
na, közben megjött az én S2+-om is! megdöbbentően nagy fény jön ki ebből a pici lámpából.
és hiába láttam róla egy csomó képet, néztem meg jópár videót, mégis meg tudott lepni, hogy kézbe véve milyen kicsinek tűnik. élóben még szebb, mint képen, nagyon minőségi érzetet kelt. vettem hozzá egy gumis tartót is biciklire, picit nehéz belepattintani a lámpát, cserébe nagyon stabilan áll benne. összevetve a solarstorm x2-vel, a fénye valamivel kevesebb, és nem is világít olyan messze, de városban több, mint elég, és szerintem erdőben is jó lesz, ha mondjuk a solarstorm akksipakkja éppen lemerült. szerintem a könnyebb kezelhetőség miatt sokszor fogom használni a solarstorm helyett. a védett pana akksi éppen belefér, de kivenni csak úgy tudom, ha letekerem a fejet is és kinyomom, magától nem pottyan ki, és kirázni sem lehet. remélem, hogy az esetleges hőtágulás miatt nem fog gondot okozni, hogy ennyire passzentos. lehet, hogy a biztonság kedvéért veszek bele két védelem nélküli akksit is. bicajon kb. 10 percet használtam max-on (ja, azt nem mondtam, hogy x8-as), a menetszél elég jó hűtötte, mert nem lett forró, csak meleg. majd még tesztelgetem, hogy hosszabb távon mennyire szereti a max fényerőt. köszi a tippeket és a tanácsokat mindenkinek, hpsafl-nek külön köszi a segítséget!
-
benfolds
őstag
köszi a tippet a flashlightsos akciókkal kapcsolatban! a yinding és a lámpához való 4 akksis adapter is olyan áron van most (26 ill 5 dollár), amilyen olcsón én még egyiket sem láttam, szóval, ha valakit érdekel, akkor most érdemes. linkelni nem tudok most, bocs.
-
benfolds
őstag
válasz
hpsafl #27414 üzenetére
erről jut eszembe, hogy kérdezni akartam, hogy az akksik maximális kapacitása mennyivel csökken pusztán az idő előrehaladtával? úgy értem, hogy önmagában a koruk számít-e, vagy csak az, hogy hányszor lettek feltöltve (tételezzük fel, hogy minden körülmény - töltési-, tárolási- meg minden, ami számít - a legideálisabb)? tehát mondjuk érdemes-e évekre előre bespájzolni akksiból?
-
benfolds
őstag
nekem mondod, én kb. óránként benézek, hátha kijött egy újabb csodalámpa.
tök érdekes, hogy amióta dollárban nézem az árakat, azóta azt az 1-2 dollár kedvezményt sokkal nagyobbnak érzem, holott csak pár száz forintról, néha 1-2000-ről van szó. lehet átszámolom forintra, aztán legyintek.
de egyébként ilyen akcióval még nem találkoztam, hogy nagyon rövid ideig nagy kedvezmény. milyen gyakran van ilyen?
-
benfolds
őstag
válasz
WestBam #27376 üzenetére
akkor gb-n szokás szerint hülyeséget írtak. minden harmadik descriptionben van valami téves dolog. utoljára, amikor bicskát vettem, sokkal jobb acélt írtak, mint amiből igazából készült a penge (440C-t, 8cr13mov helyett). szóltam, kijavították, adtak 50 pontot. előtte egy kempinglámpa leírásában az szerepelt, hogy az akksi is tartozék, persze nem volt az, azért is szólnom kellett.
-
benfolds
őstag
ezeket a számokat mennyire lehet komolyan venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest